Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το G4 εχει χειρότερο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, την μισή χωρητικότητα, εκτός εάν δώσεις κι άλλα λεφτά να βάλεις sd card και δεν είναι 4G+ νομίζω.

Προπαγάνδα κινεζική. Είπαμε καλό το Note 3 pro, στα 200-220€...

Μην ξεχνάμε πως ένα τηλέφωνο είναι πολλά παραπάνω από το τι βγάζει στο αντουτου, και στη συγκεκριμένη περίπτωση του g4, με το xiaomi, μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα...

Τώρα ως προς την επιλογή συσκευής, αν ο χώρος δεν είναι θέμα, θα σου πρότεινα το Nexus 5x. Stock Android, ταχύτατο, αξιοπρεπής μπαταρία, και παπάδες με Custom Rom, αν ασχοληθείς με το θέμα ποτέ.

• Like 3
Δημοσ.

Προπαγάνδα κινεζική. Είπαμε καλό το Note 3 pro, στα 200-220€...

O φιλος @newsformobiles αναφερθηκε στο xiaomi mi note pro στα 300(το οποιο οντως εχει ανωτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων απο το g4 κ διπλασια μνημη απο την μανα του) κ οχι στο note 3 pro

Εγώ πρόσφατα πήρα το Xiaomi Note Pro. Κατ' εμέ είναι η καλύτερη ναυαρχίδα που μπορείς να αγοράσεις στα 300€ και σίγουρα είναι vfm κινητό στην κατηγορία αυτή. Πάρα πολλοί αγοράζουν από κίνα, αξιόπιστα ή και μη κινητά, ζητώντας με τα λίγα λεφτά που δισθέτουν, να πάρουν ότι καλυτερο σε κινητό μπορούν.

Το G4 εχει χειρότερο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, την μισή χωρητικότητα, εκτός εάν δώσεις κι άλλα λεφτά να βάλεις sd card και δεν είναι 4G+ νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα.Φιλος των παιδιων μου εχει παρει αυτο http://www.skroutz.gr/s/5462883/Lenovo-Golden-Warrior-A8-A806-16GB.html.

Το εχει 4-5 μηνες,δεν εχει παθει τιποτε και ειναι ευχαριστημενος.Το πηρα στα χερια μου ,ασχοληθηκα λιγο και μπορω να πω οτι με καλυψε,δεν νομιζω οτι αυτη τη στιγμη θαθελα κατι παραπανω.Το ειχε αγορασει(απο Κινα)120ευρω και σημερα το βρισκεις 90.Τι λετε;

Δημοσ.

χπυπα κανα g3-g4, ανάλογα ποσα θες να δωσεις, αμα δε θες να μπλεξεις με κινεζικα-paypal-χρονο, αλλα αν δε σε πειραζει παρε note 3 pro. το g3 το εχουν πολλα φιλαρακια και δεν ειχαν κανενα θεμα, για το note 3 pro δεν εχω ακομη γνωμη να σου πω το παράγγειλα απο vickmall και περιμενω.

Δημοσ.

Στα 300 ευρω ειναι κακη επιλογη.Καλυτερα το g4 στα ιδια χρηματα.

Κακή δεν είναι αλλά όπως πάντα η εγχώρια τιμή για τέτοιες συσκευές είναι φουσκωμένη μέχρι τα μπούνια. Δεδομένου ότι μπορείς να πάρεις συσκευές όπως το Huawei 5X, Moto X play, Nexus 5X μέσα στο φάσμα των 200-300 ευρώ νομίζω ότι είναι καλύτερα να το αποφύγεις το Xiaomi από Ελλάδα και να δεις κάτι από εδώ.

Δημοσ.

Κακή δεν είναι αλλά όπως πάντα η εγχώρια τιμή για τέτοιες συσκευές είναι φουσκωμένη μέχρι τα μπούνια. Δεδομένου ότι μπορείς να πάρεις συσκευές όπως το Huawei 5X, Moto X play, Nexus 5X μέσα στο φάσμα των 200-300 ευρώ νομίζω ότι είναι καλύτερα να το αποφύγεις το Xiaomi από Ελλάδα και να δεις κάτι από εδώ.

Sorry που επεμβαίνω δε γνωριζω αλλα βλεπω πολύς κοσμος προτείνει nexous 5x αντι g4. Εγω βλεπω πολλες διαφορες ως προς πολυ καλύτερο το g4. 5.2-5.5

16 χωρίς καρτα - 32 με καρτα

12.3 με f2.0 - 16 με f1.8

Ιδιοι επεξεργαστές 808.

Επειδη δε γνωριζω και πολλα απλα διαβαζω αυτες τις διαφορές μπορείτε να μου πειτε σε τι ειναι καλύτερο?

Δημοσ.

Sorry που επεμβαίνω δε γνωριζω αλλα βλεπω πολύς κοσμος προτείνει nexous 5x αντι g4. Εγω βλεπω πολλες διαφορες ως προς πολυ καλύτερο το g4. 

Φιλε το g4 ειναι καλυτερο απο το 5χ (εκτος απο λογισμικο) δεν αντιλεγω, αλλα καποιοι δεν το προτεινουν ισως γτ εχει βγαλει καποια θεματακια..

Δημοσ.

Sorry που επεμβαίνω δε γνωριζω αλλα βλεπω πολύς κοσμος προτείνει nexous 5x αντι g4. Εγω βλεπω πολλες διαφορες ως προς πολυ καλύτερο το g4. 5.2-5.5

16 χωρίς καρτα - 32 με καρτα

12.3 με f2.0 - 16 με f1.8

Ιδιοι επεξεργαστές 808.

Επειδη δε γνωριζω και πολλα απλα διαβαζω αυτες τις διαφορές μπορείτε να μου πειτε σε τι ειναι καλύτερο?

Κοίτα να δεις, το G4 στα χαρτιά είναι σαφέστατα η ανώτερη συσκευή. Εχεις όμως κάποια θεματάκια που εμένα θα με απέτρεπαν να την αγοράσω με κύριο στόχο τη κακή μπαταρία του και το χωριατομπρρρρρ κιτς κιτς κιτς skin του λειτουργικού που φοράει καθώς και το γεγονός ότι ακούστηκαν διάφορα θέματα με τις συσκευές που προφανώς δεν έχουν λυθεί ακόμα. 

Από την άλλη το pure android που έχει το nexus το θεωρώ υπερβολικά "γυμνό" (σφαιράτο όμως) αλλά έχει μια απλότητα που κάποιοι σίγουρα θα γουστάρουν. 

Δημοσ.

και για το g3 εχουν ακουστη πολλα, αλλα εχω 3 φιλους που το εχουν παρει διαφορετικες εποχες και οι 3 ειναι υπερ ευχαριστημενοι. 

εχω παρει flex 2 γιατι εχω δει στο φορουμ παρα πολυ κοσμο να το συνιστει. μαλλον το 80-90% το λεει γιατι διαβαζει τα spect του. δε λεω πολυ καλο εως τελειο αλλα δεν το δουλεψαν να δουν την οθονη του που εχει θεμα με το φαινομενο grain. σε αλλους δεν τους νοιαζει σε μενα ομως ειναι πολυ σπαστικο. θα ηταν πιο σωστο να ακουμε γνωμες απο ατομα που ειχαν στα χερια τους τα συγκεκριμένα κινητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...