Προς το περιεχόμενο

Windows 10 pro ΟΕΜ 12.3€ - opiumpulses.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε αυτο το link 

ΟΕΜ key για windows 10 pro 12,30€

(OEM SYSTEM BUILDER LICENSE KEY)

Επειδή το site με wot κτλ φαίνεται ασφαλές αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος αν μπορεί κάποιος να μας πει.

Προς τον διαχειριστή: αν υπάρχει πρόβλημα παρακαλώ να σβηστει το post.

Δημοσ.

Το όνομα είναι όντως κάπως. Ήταν το όνομα της gaming clan τους και έχουν χτίσει ολόκληρη κοινότητα γύρω από αυτό στο Steam.

http://steamcommunity.com/groups/OpiumPulsesGiveaways

http://steamcommunity.com/groups/OpiumPulsesSavings

http://steamcommunity.com/groups/OpiumPulsesNews

Από κει και πέρα, τσέκαρε και το TrustPilot

https://www.trustpilot.com/review/opiumpulses.com

Έχω κάνει αγορές από κει στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα. Τυχαίνει και γνωρίζω τα παλικάρια που τρέχουν το σάιτ προσωπικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καμία γνώμη ρε παιδιά. Αν είναι οκ να αγοράσω μία άδεια.

Από τέτοιες φάσεις όλοι την ίδια άδεια αγοράζετε!! Προσοχή μην την πατήσει κανένας! Ακόμη κι αν ενεργοποιηθούν τα Windows (συνήθως μόνο με τηλέφωνημα στην MS), πάλι παράνομος είσαι. Το OEM licence άλλωστε δεν είναι μεταβιβάσιμο. Οπότε ποια η διαφορά με τα σπασμένα; Καμία απολύτως.

Δημοσ.

Από τέτοιες φάσεις όλοι την ίδια άδεια αγοράζετε!! Προσοχή μην την πατήσει κανένας! Ακόμη κι αν ενεργοποιηθούν τα Windows (συνήθως μόνο με τηλέφωνημα στην MS), πάλι παράνομος είσαι. Το OEM licence άλλωστε δεν είναι μεταβιβάσιμο. Οπότε ποια η διαφορά με τα σπασμένα; Καμία απολύτως.

Τα σπασμένα συνήθως έχουν crack, με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό, ενώ σε αυτήν την περίπτωση απλώς αγοράζεις το κλειδί, μαζί με κάποιους άλλους εκατοντάδες που το αγόρασαν όπως και εσύ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να θέλω να μειώσω την ισχύ της προσφοράς, από τη στιγμή που δεν υπάρχει COA, αντίκειται στους όρους άδειας χρήσης της Microsoft.

Το κλειδί δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλεύει για πάντα κλπ.

Είναι δελεαστικό, πάμπολλα καταστήματα πουλάνε έτσι και σε τέτοιες τιμές (βλέπε και Play-Asia), δε νομίζω όμως ότι η κατοχή τους είναι νόμιμη και η ισχύς τους σίγουρη.

Μή σας πάρω στο λαιμό μου, όμως είναι αυτό που λένε "πολύ καλό για να είναι αληθινό".

Τέλος σε OEMs η microsoft δίνει κλειδιά ανα κατασκευαστή, εξού και στα COA υπάρχει διαφορετικό product number (πέρα από το serial number), καθώς και το COA υποδεικνύει το όνομα του OEM, είτε αυτό είναι για καινούριο υπολογιστή, είτε μιλάμε για το καφέ COA που πηγαίνει στα refurbished μέσω του MAR program (Microsoft Authorised Refurbisher).

Αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη, ευχαρίστως να την παραθέσει με κάποια πειστήρια για να δούμε από πού προέρχονται οι άδειες και πόσο νόμιμη είναι η κατοχή τους και η ισχύς τους.

Προφανώς μια απάντηση του τύπου "εγώ αγόρασα από το τάδε κατάστημα πρίν χ χρόνια κι ακόμα το κλειδί μου δουλεύει", δεν απαντάει σε κάτι από τα παραπάνω, ούτε για το της νομιμότητας, ούτε για το της ισχύος του κλειδιού για πάντα, ΕΚΤΟΣ αν πήρε και το COA.

Επεξ/σία από plpapadopoulos
  • Like 5
Δημοσ.

Αυτα τα κλειδια ειναι παρανομα. Εχουμε αναλυσει το θεμα σε παρομοιες προσφορες που μπορειτε να βρειτε με αναζητηση εδω.

Απο κει και περα, σημερα δουλευουν. Αυριο, μπορει να δουλευουν, μπορει και οχι. Μεθαυριο, το ιδιο.

Για το σπιτι, οποιος θελει ρισκαρει, μιας και το κοστος ειναι μακραν χαμηλοτερο.

Συνηθως λειτουργουν μια χαρα, αναλογως και το "κλειδαδικο" μαγαζι.

Για επαγγελματικη χρηση, ουτε να το σκεφτει κανεις, αφου ειναι παρανομο εξ'αρχης και για παντα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι νοήμα να αγοράσετε παράνομα cdkey; Αν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μην τρέχετε cracks τότε απλά κάντε upgrade από σπασμένα win7. Πάλι παράνομοι θα είστε αλλά με "νόμιμα" ενεργοποιημένα Windows.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...