Nikolas7_7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γειά σας παίδες. Πήρα μια go pro και έχω γράψει μερικά βίντεο σε 1080p στα 120fps ή time-lapse σε 4κ κτλ.. Το κακό είναι ότι βαριέμαι την επεξεργασία. Πχ πήγα για rafting καί θέλω να πάρω στιγμιότυπα από τα βίντεο. Όμως το Go pro studio δεν έχει τέτοια επιλογή. Δηλαδή σου επιτρέπει να κόψεις βίντεο αλλά όχι να πάρεις από ένα βίντεο 10 λεπτών κάποια στιγμιότυπα από την αρχή από τη μέση κτλ..πρέπει να ρίχνεις ξανά και ξανά το ίδιο βίντεο μέσα και να το κόβεις. Επίσης μετά από επεξεργασία μου τα έβγαλε 30gb τι κάθε βίντεο (10 λεπτά βιντεο). Έχετε καμία ιδέα λοιπόν για εύκολο μονταρισμα?
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δοκίμασε με το avidemux (δωρεάν). Αν σου αναγνωρίσει το αρχείο μπορείς να μαρκάρεις με τα Α και Β και να σβήνεις με το Delete. Μετά στο output βάζεις την ίδια μορφή που έχει το αρχικό βίντεο και σώζεις. Αν δεν στο αναγνωρίσει ή σου κολλάει δοκίμασε με το cyberlink power director.
Nikolas7_7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Βασικα το θεμα μου ειναι το εξης, στην εφαρμογη της go pro, παιρνει τα video τα κανει avi και απο εκει mp4. Απο την μετατροπη σε avi καθε βιντεο που ειχα τραβηξει σε 1080p στα 120fps βγηκε περιπου 30GB (για λιγοτερο απο δεκα λεπτα) με αποτελεσμα για να φτιαξω ενα βιντεο απο 15 που ειχα τραβηξει χρειαστηκα 300GB περιπου.. Ειναι λογικο λογω αναλυσης? (εβαλα και High quality στη μετατροπη) ή να δουλεψω κανα αλλο προγραμμα? Δεν καταλαβα γιατι απο 10gb βιντεο (και τα 15 στην καρτα μνημης τοσο επιαναν) εφτασα στα 300 περιπου..
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γιατί τα μετέτρεψε σε ασυμπίεστα avi, γι αυτό έπιασαν τόσο χώρο.
Nikolas7_7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 αχα, και αυτο εχει νοημα ή να βρω αλλο προγραμμα να τα επεξεργαζομαι κατευθειαν απο την μορφη που βγαινουν απο την καμερα? Ρωταω διοτι μονο για μια καταβαση στο Λουσιο που εγγραψα 2 ωρες χοντρικα τα 15 βιντεο χρειαστηκα μισο σκληρο δισκο. Βεβαια το τελικο βιντεο ειναι 1GB και θα τα σουταρω τα αλλα, αλλα μηπως ειναι περιττο ολο αυτο? ή ειναι πιο σωστο για λιγοτερες απωλειες στην ποιοτητα?
micos000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δοκίμασε με το cyberlink power director ή το sony vegas ή το premiere elements (γιατί το pro είναι ποιο... pro).
Nikolas7_7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ok θα ψαχτω με τα καινουρια βιντεακια.. Γενικα παντως η μετατροπη σε ασυμπιεστα avi Και μετα σε mp4 οπου εδωσε την τελικη μορφη, οφειλεται στο να σου δωσει καλυτερη ποιοτητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα