Προς το περιεχόμενο

[slr] Canon EOS 1200D Kit (18-55 IS II) 269€ @ kotsovolos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει το φακό IS II που αναγράφεται στον τίτλο, αλλά τον IS III (ο οποίος δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή)

IS = Image Stabilization

Μάλλον τον DC III εννοείς

Δημοσ.

Αξιζει παιδια; για καποιον αρχαριο;

Είναι καλή entry level αλλά ο συγκεκριμένος φακός ίσως δε βοηθάει.

Ωστόσο με 30€ παραπάνω υπάρχει αυτή, επίσης σε προσφορά, που νομίζω είναι καλύτερη.

Είναι και μικρότερη σε μέγεθος, όμως, οπότε μπορεί να πέφτει μικρή σε κάποιον με μεγάλες παλάμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερη αγορά και από τις δύο είναι η Nikon D330 που έχει πέσει πρόσφατα στα 349... πληρώνεις 50 ευρώ παραπάνω αλλά παίρνεις πολύ καλύτερη μηχανή..

https://www.skroutz.gr/s/6745122/Nikon-D3300-Kit-18-55-VR-II.html

το ότι είναι πολύ καλύτερη η νίκον δεν προκύπτει. μέχρι να πάρω τώρα την 100d σε όλες τις συγκρίσεις η 1200d, 100d & d3300 είναι πάνω κάτω στα ίδια. λίγο καλύτερη είναι η νίκον αλλά δε νομίζω σε κάποιον αρχάριο (όπως εμένα) θα μου φανεί καμιά διαφορά μεταξύ τους εκτός και εάν πραγματικά ασχοληθώ μέχρι να μάθω. και οταν μάθω προφανως δεν θα πάω για την 3300. εάν κάποιος θέλει να ασχοληθεί για εμένα ίσως είναι καλύτερο να δώσει τα λιγότερα δυνατόν χρήματα αφού και οι δυνατότητες είναι παρόμοιες. 269 με 349 είναι 80 ευρώ διαφορά, αρκετά χρήματα. με τα παραπάνω χρήματα παίρνεις ή τρίποδο ή βάζεις και κάτι ακόμη και παίρνεις και έξτρα φακό. επίσης επειδή είσαια αρχάριος μπορεί να μην ασχοληθείς παραπάνω οπότε γιατί να δώσεις παραπάνω χρήματα για ένα χόμπι. στην 100d από τα public δίνει και κουπόνι -50 ευρώ για αγορά έξτρα φακών. είναι 2 συγκεκριμένοι βέβαια αυτούς που δίνει.

η κύρια διαφορά ανάμεσα στις δύο κάνον είναι πως η 100d είναι touchscreen, είναι μικρότερη, ελαφρύτερη. και η οθόνη της έχει καλύτερη ανάλυση από τη 1200.

πάνω κάτω τις ίδιες φώτο βγάζουν αλλά δεν είμαι σίγουρος για τον Κωτσόβολο ποιον γφακό ακριβώς φακό φοράει.

η προσφορά που είχε ο Κώτσος για την κάνον nikon με την δωροεπιταγή 100 ευρώ για επόμενη αγορά ήταν για εμένα η καλύτερη προσφορά μακράν.

τώρα εάν κάποιος δεν έχει μεγάλο μπάτζετ με 269 είναι σούπερ η τιμή

Επεξ/σία από james01gr
Δημοσ.

Ένα ρητό που κυκλοφορεί είναι το "the best camera is the one that you can afford".

Στις entry level dslr, ο αρχάριος δεν θα δει την ουσιαστική διαφορά. Τι και αν ο ένας αισθητήρας διαχειρίζεται λίγο καλύτερα τα ψηλότερα ISO από τον άλλο; Τι κι αν ο ένας kit φακός εστιάζει κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου γρηγορότερα σε low light συνθήκες από τον άλλο; 

Οπότε αν θέλετε τη γνώμη μου, μετρήστε τα χρήματα στην τσέπη σας, αφαιρέστε ένα ποσό για τρίποδα, remotes, φίλτρα, φακούς, τσάντες μεταφοράς και αγοράστε το κιτ που σας ταιριάζει.

Ο γράφων ξεκίνησε με μια 1000D και μετά από 4 χρόνια χρήσης κατέληξε να πουλήσει το σώμα + 2 φακούς + τρίποδο + τσάντα + remote + 3 φίλτρα για να αγοράσει μόνο το τρίποδο της νέας του μηχανής. :P

ΥΓ Βγείτε έξω και φωτογραφίστε ακόμα και με το κινητό. Έτσι θα γίνετε καλύτεροι φωτογράφοι.

• Like 1
Δημοσ.

το ότι είναι πολύ καλύτερη η νίκον δεν προκύπτει. μέχρι να πάρω τώρα την 100d σε όλες τις συγκρίσεις η 1200d, 100d & d3300 είναι πάνω κάτω στα ίδια. λίγο καλύτερη είναι η νίκον αλλά δε νομίζω σε κάποιον αρχάριο (όπως εμένα) θα μου φανεί καμιά διαφορά μεταξύ τους εκτός και εάν πραγματικά ασχοληθώ μέχρι να μάθω. και οταν μάθω προφανως δεν θα πάω για την 3300. εάν κάποιος θέλει να ασχοληθεί για εμένα ίσως είναι καλύτερο να δώσει τα λιγότερα δυνατόν χρήματα αφού και οι δυνατότητες είναι παρόμοιες. 269 με 349 είναι 80 ευρώ διαφορά, αρκετά χρήματα. με τα παραπάνω χρήματα παίρνεις ή τρίποδο ή βάζεις και κάτι ακόμη και παίρνεις και έξτρα φακό. επίσης επειδή είσαια αρχάριος μπορεί να μην ασχοληθείς παραπάνω οπότε γιατί να δώσεις παραπάνω χρήματα για ένα χόμπι. στην 100d από τα public δίνει και κουπόνι -50 ευρώ για αγορά έξτρα φακών. είναι 2 συγκεκριμένοι βέβαια αυτούς που δίνει.

η κύρια διαφορά ανάμεσα στις δύο κάνον είναι πως η 100d είναι touchscreen, είναι μικρότερη, ελαφρύτερη. και η οθόνη της έχει καλύτερη ανάλυση από τη 1200.

πάνω κάτω τις ίδιες φώτο βγάζουν αλλά δεν είμαι σίγουρος για τον Κωτσόβολο ποιον γφακό ακριβώς φακό φοράει.

η προσφορά που είχε ο Κώτσος για την κάνον nikon με την δωροεπιταγή 100 ευρώ για επόμενη αγορά ήταν για εμένα η καλύτερη προσφορά μακράν.

τώρα εάν κάποιος δεν έχει μεγάλο μπάτζετ με 269 είναι σούπερ η τιμή

Ρίξε μια ματιά εδώ...

http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-1200D-vs-Nikon-D3300

Δημοσ.

πραγματικά, με το χέρι στην καρδιά θα μου πεις. αξίζουν τα 80 ευρώ παραπάνω για αυτά που έχει η νίκον; μιλάω από την πλευρά του ερασιτέχνη καθαρά

Οριακά... Eγώ θα τα έδινα, αλλά εγώ δεν παίρνω τέτοιες DSLR, οπότε δεν μετράω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...