thelos257 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλησπερα σας παιδια πριν απο δυο χρονια αν θυμαμαι καλα στις 8 του μαι περιπου αγορασα ενα iMac 21"5 ηταν στα 1600ευρω απο το Public της Παφου που ειναι στο Mall ομως δυστοιχως το εδωσα σε ενα ξαδερφο μου για 800ευρω αφου το ηθελε για φωτογραφιες κλπ. Τωρα που τελιωνω το πανεπιστιμειο μ τον Μαι σκεφτομαι ή να στησω ενα mac σε ενα απο τους υπολογιστες που εχω αφου εχω πληκτρολογιο και ποντικι της Apple ή να αγορασω ενα Mac Mini αλλα το θεμα ειναι οτι εδω στην Κυπρο ειναι ακριβοι στα 850ευρω και παραπανω. Στην Ελλαδα ομως το βρηκα στα 500ευρω ομως πιο καταστημα κανει διανομη με courier στην Κυπρο ;
polteris Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δηλαδή συγνώμη βρε φίλε μου αλλά γι αυτό θα πρέπει να ρωτήσεις στο κατάστημα από όπου θέλεις να κάνεις την αγορά αν στέλνει στην Κύπρο!!!
thelos257 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δηλαδή συγνώμη βρε φίλε μου αλλά γι αυτό θα πρέπει να ρωτήσεις στο κατάστημα από όπου θέλεις να κάνεις την αγορά αν στέλνει στην Κύπρο!!! Ναι το ξερω αυτο φιλε μου. Απλος ανοιξα αυτο το θεμα για να μ πειτε σε τι θα διαφερει αυτο απο το ιμακ που ειχα ;
forgotten Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλησπερα σας παιδια πριν απο δυο χρονια αν θυμαμαι καλα στις 8 του μαι περιπου αγορασα ενα iMac 21"5 ηταν στα 1600ευρω απο το Public της Παφου που ειναι στο Mall ομως δυστοιχως το εδωσα σε ενα ξαδερφο μου για 800ευρω αφου το ηθελε για φωτογραφιες κλπ. Τωρα που τελιωνω το πανεπιστιμειο μ τον Μαι σκεφτομαι ή να στησω ενα mac σε ενα απο τους υπολογιστες που εχω αφου εχω πληκτρολογιο και ποντικι της Apple ή να αγορασω ενα Mac Mini αλλα το θεμα ειναι οτι εδω στην Κυπρο ειναι ακριβοι στα 850ευρω και παραπανω. Στην Ελλαδα ομως το βρηκα στα 500ευρω ομως πιο καταστημα κανει διανομη με courier στην Κυπρο ; παρε απο αμαζον μια χαρα εξυπηρετηση εχουν και στελουν κυπρο. ωστοσο προτεινω hackintosh πχ παιρνεις κανα nuc και ακολουθεις τις οδηγιες και εχεις ενα συστημα με πολαπλασιες δυνατοτητες. γενικα τα mac mini δεν ειναι η επιτομη της τεχνολογιας ,και κυπρο κλαιγονται οτι δεν εχουν τζιρο αλλα τις τιμες στα υψη...
thelos257 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 παρε απο αμαζον μια χαρα εξυπηρετηση εχουν και στελουν κυπρο. ωστοσο προτεινω hackintosh πχ παιρνεις κανα nuc και ακολουθεις τις οδηγιες και εχεις ενα συστημα με πολαπλασιες δυνατοτητες. γενικα τα mac mini δεν ειναι η επιτομη της τεχνολογιας ,και κυπρο κλαιγονται οτι δεν εχουν τζιρο αλλα τις τιμες στα υψη... Hackintosh Αν τα καταφερεις και με καθοδηγισεις βημα με βημα στα ελληνικα θα γλιτωσω πολλα χρηματα και για μινι μακ. Το ξερω οτι εχουν τις τιμες στα υψη για mini mac στην Κυπρο απο ελλαδα σκεφτηκα οτι με συμφερει φτανει να κανουν αποστολη στην Κυπρο με εξοδα δικα μου αποστολης και μεταφορικα φυσικα και πληρωνω με αντικαταβολη. Εχω: Dell studio xps 8100 i7 870 CPU 8GB RAM nvidia gtx 460 και ενα αλλο pc με: ASROCK G31-M - GS R2.0 Intel core 2 quad q8300 3gb ram intel hd share. Αν μπορεις δωσε μ οδηγιες στα ελληνικα επειδη τα αγγλικα μου ειναι χαλια μαυρα που λεμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα