dimitrisrs Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εδώ και κάμποσο καιρό όταν στρίβω δεξιά τρέμει το μοτέρ και το σκάφος μπροστά και δεξιά σε πορεία τίποτα μόλις αρχίσω και γέρνω το τιμόνι δεξιά αρχίζει το τρέμουλο μηχανή,σασμάν, σκάφος και ο λεβιές μαζί, στο τιμόνι τιποτε. Χτύπους από το ημιαξόνιο δεν έχω και μόνο δεξιά το κάνει ευθεία και αριστερά τίποτε. Επίσης δεν το παρουσίασε σταδιακά μαι κ έξω. Σε διάφορους μηχανικούς που ρώτησα άλλος λέει σασμάν άλλος ημιαξόνιο. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Έχουν αλλαχτεί 3 βάσεις (σασμάν, μηχανής , και κόντρα) αριστερό ημιαξόνιο.
dimitrisrs Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Seat Toledo 1999 1.6 8v. Σημαντικό που ξέχασα να γράψω είναι ότι μου το κάνει μόνο στα φορτία, όταν δεν πατάω γκάζι τίποτε.. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2016 από dimitrisrs
dimitrisrs Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Έστω ότι είναι διαφορικό, ο λόγος που το κάνει μόλις αρχίζεις να στρίβεις δεξιά και μόνο όταν πατάς γκάζι? Ενώ όταν το αφήνεις όλα οκ...
ParhsG Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εγώ όταν στρίβω πάντως και πατάω γκάζι αρχίζει και κάνει τακ τακ ενα θόρυβο.
dimitrisrs Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αυτό το τακ τακ τακ είναι ο μπιλιοφόρος, αυτά είναι τα εύκολα ξέρεις τι είναι 20-30Ε ο μπιλιοφόρος κανένα 20-30Ε περαστικά και καθάρισες.. Εγώ που δεν ξέρω τι κάνω?? 60 το μτχ ημιαξόνιο 20-30Ε περαστικά, το βάζω λοιπόν και δεν είναι αυτό είναι το διαφορικό, τσάμπα τα ευρώπουλα.. Πάμε στο διαφορικό αν δεν φτιάχνεται σασμάν ολόκληρο 150-200Ε μτχ + ----- περαστικά, κι αν δεν είναι αυτό και είναι το ημιαξόνιο??? Εδώ σε θέλω κάβουρα.. Επίσης να πω κάτι ακόμη όταν αφήνω γκάζι σταματάει το θέμα αλλά μου δίνει έναν ήχο όπως όταν έχει χαλασμένο ρουλεμάν τροχού... Αλλάχτηκαν πριν 1 χρόνο και τα κοίταξαν τώρα είναι οκ μου είπαν.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Κοιτα πολλα μπορει ναναι. Το οδήγησε ενας μηχανικος. Παντα ξεκινάς απο τα απλα. Βασεις, συστημα τιμονιου και μετα στα ακριβα.
dimitrisrs Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Κοιτα πολλα μπορει ναναι. Το οδήγησε ενας μηχανικος. Παντα ξεκινάς απο τα απλα. Βασεις, συστημα τιμονιου και μετα στα ακριβα. Αυτά αλλάχτηκαν, το τιμόνι το αποκλείουν γιατί στο τιμόνι δεν έχω θέμα, τρέμει το μισό αυτοκίνητο αλλά στο τιμόνι τίποτε.
ParhsG Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλά ξεμπερδέματα... Πάντως ο μηχανικός μου ειπε οτι πρέπει να ειναι ο μπιλιοφόρος , οταν στριβω σε βουνά ή κυκλικους κόμβους κάνει κρακ κρακ κρακ αλλά ο μηχανικός μου είπε να μη πετάξω λεφτά σε αυτό και ότι ειναι πολλά λεφτά για αλλαγή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα