Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδυάζοντας τους ταχύτερους σκληρούς δίσκους της Seagate και το νέο πρότυπο Thunderbolt 3, το tower της LaCie με την ονομασία 12big προσφέρει σε επαγγελματίες και μάγους των multimedia χώρο έως και 96TB για να αποθηκεύσουν τις υψηλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης δημιουργίες τους.

Ο tower της LaCie, 12big έρχεται και σε σύνθεση των 48ΤΒ, που δεν είναι καθόλου λίγα για όσους ασχολούνται με υλικό σε ανάλυση 4K. Όπως υπονοεί η ονομασία, το LaCie 12big διαθέτει 12 υποδοχές για σκληρούς δίσκους που μπορούν να φιλοξενήσουν σκληρούς δίσκους 4TB, 6TB ή 8TB, και μάλιστα σκληρούς δίσκους επιχειρησιακής κλάσης της Seagate που περιστρέφονται με 7200rpm και διαθέτουν εγγύηση 5 ετών.

Όμως αν και οι σκληροί δίσκοι είναι πολλοί, μεγάλοι και γρήγοροι, χωρίς κάποιο γρήγορο πρότυπο ανταλλαγής δεδομένων με τον υπολογιστή, όλα τα πλεονεκτήματα τους θα πήγαιναν χαμένα. Ακριβώς για αυτό το λόγο η εταιρεία προτίμησε να χρησιμοποιήσει το πρότυπο Thunderbolt 3, το οποίο υπόσχεται εξαιρετικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Όσον αφορά στην απόδοση του 12big, η LaCie κάνει λόγο για ταχύτητες 2600MB/s ή και 2400MB/s σε RAID 5.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι η σύνδεση Thunderbolt 3 μπορεί να χρησιμεύσει για το daisy chaining δύο οθονών 4K ή ακόμα και για την τροφοδοσία ενός laptop. Το LaCie 12big Thunderbolt 3 όπως είναι η ονομασία του storage tower της εταιρείας θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις των 48TB, 72TB και 96TB. Σε όλες τις περιπτώσεις, να περιμένετε να στοιχίζει μία μικρή περιουσία.

Link.png Site: SlashGear

Δημοσ.

και τιμη 20000ε 

σκεφτομαι να παρω 3 ενα για το σπιτι ενα για το μαγαζι και ενα για το αυτοκινιτο

εγώ θα πάρω ένα ακόμη και θα το κουβαλάω επάνω μου. Θα το έχω για να του φορτώνω τα mp3 μου.

• Like 4
Δημοσ.

εγώ θα πάρω ένα ακόμη και θα το κουβαλάω επάνω μου. Θα το έχω για να του φορτώνω τα mp3 μου.

δεν θα σου φτανει ο χωρος καλυτερα να παρεις 2

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και τιμη 20000ε 

σκεφτομαι να παρω 3 ενα για το σπιτι ενα για το μαγαζι και ενα για το αυτοκινιτο

δεν θα σου φτανει ο χωρος καλυτερα να παρεις 2

Guess what

Δεν ειναι για εσας που βλεπετε αστεια βιντεο και σερφαρετε στο 9gag.

Επεξ/σία από overpower
  • Like 17
Δημοσ.

Guess what

Δεν ειναι για εσας που βλεπεται αστεια βιντεο και σερφαρετε στο 9gag.

Εγώ θα κατεβάσω όλο το 9gag σε αυτό το σύστημα. Μπορεί να κατεβάσω και όλο το ίντερνετ.

• Like 2
Δημοσ.

Μεχρι που θα βγάλουν σε μερικά χρόνια,νεα μορφή αποθήκευσης σε δισκέτα για να μην πούμε τους κρυσταλικούς μίνι δίσκους 5D όπως "έχουμε δει κατά καιρούς" με κάνα 360ΤΒ που κρατάνε "για πάντα"για πλάκα 

e5617e87849fc144a7ebc0a15f49efff.jpg

Δημοσ.

Ρε τετραποδα που κοροιδευετε σε τι μεσα νομιζετε φτιαχνουν ταινιες και μεγαλες δουλειες ,μπας και νομιζετε οτι ολοι παιζουν cod και FIFA ?

Δημοσ.

Ρε τετραποδα που κοροιδευετε σε τι μεσα νομιζετε φτιαχνουν ταινιες και μεγαλες δουλειες ,μπας και νομιζετε οτι ολοι παιζουν cod και FIFA ?

Εγώ λέω να πάρω 1-2 να στήσω κανα Minecraft Server και να αντιγράψω όλη την βάση δεδομένων της Google :P

Καταρχάς θέλει 96 δια συν πλιν 4ΤΒ = 24 πες σκληρούς. Για να ενεργοποιηθούν όλοι μαζί βραδιάτικα θα νομίζεις πως σου γκρεμίζουν το σπίτι χαχα. Και η ΔΕΗ δεν θα χει ρεύμα να τροφοδοτήσει την γειτονιά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καταρχάς θέλει 96 δια συν πλιν 4ΤΒ = 24 πες σκληρούς. Για να ενεργοποιηθούν όλοι μαζί βραδιάτικα θα νομίζεις πως σου γκρεμίζουν το σπίτι χαχα. Και η ΔΕΗ δεν θα χει ρεύμα να τροφοδοτήσει την γειτονιά.

Γιατί όχι 8TB hdds?

Θα έχει πρόβλημα η ΔΕΗ? Νομίζεις ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα καίει παραπάνω από ένα φούρνο ή ένα ψυγείο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...