johnmegarythmos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 καλησπερα μου εχουνε σπασει τα νευρα διοτι μου σε αλλα αρχεια μου βγαζει error και σε αλλα τα παιζει ενω ολα ειναι mkv , δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει; ειχα κατεβασει ταινιες avi και με το προγραμμα MKVToolNix GUI συνχρονισα τους υποτιτλους , τσεκαρω παιζει κανονικα με ηχο στον υπολογιστη , παω να το βαλω στον αποδικοποιητη της τηλεορασης και επαιζε τις μισες ταινιες τις αλλες τις επαιζε κανονικα με υποτιτλους αλλα χωρις ηχο; γιατι; τι μπορει να φταιει; κανω εγω κατι λαθος; . Τι μου προτεινεται να κανω; ειναι πολυ κουραστικο να παιρνεις μαζι σου ταινιες και να θελεις να τις δεις να περασει ο χρονος σου και να μην μπορεις ,ενω δεν εχεις υπολογιστη στον αλλο σου το σπιτι ..
stevecave Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 αν εχεις φθηνο αποδικωποιητή δηλ με 25 ευρω πολλα mkv αρχεια δεν τα αναγνωριζει. 2 επιλογες έχεις να κανεις του κανεις αναβάθμισει η να τα μετατρεψεις σε avi με το win avi video conveder όμως θα χασει σε ποιοτητα διαλεγεις
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 αν εχεις φθηνο αποδικωποιητή δηλ με 25 ευρω πολλα mkv αρχεια δεν τα αναγνωριζει. 2 επιλογες έχεις να κανεις του κανεις αναβάθμισει η να τα μετατρεψεις σε avi με το win avi video conveder όμως θα χασει σε ποιοτητα διαλεγεις Δεν τα αναγνωρίζει όταν η ανάλυση είναι πάνω από 720χ576 όταν είναι sd ο αποκωδικοποιητής. Ο hd βλέπει μέχρι 1902χ1080 αρχεία. Οπότε δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα του. Εξ άλλου η fu έχει δικό της αποκωδικοποιητή hd και το πρόβλημα είναι στον ήχο. Πάντως, το να χώνεις avi-divx σε mkv δεν είναι και η καλύτερη λύση.
johnmegarythmos Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 πως να τον κανω αναβαθμιση; ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας , παντως πισω απο τον αποκοδικοποιητη εχει θυρα hdmi.
micos000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια αναβάθμιση για τον δέκτη στο site της f&u. Για να σε βοηθήσουμε πρέπει να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα σου. Κατέβασε το mediainfo και στήστο. Στην πρώτη εκκίνηση επέλεξε Ελληνικά και στην προβολή βάλε κείμενο. Φόρτωσε ένα βίντεο που παίζει ήχο και επέλεξε όλες τις πληροφορίες και αντιγραφή και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα. Επανέλαβε με ένα που δεν παίζει. Έτσι θα δούμε τις διαφορές.
johnmegarythmos Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 καλησπερα εκανα οτι μου ειπες και σου ανεβαζω τα αρχεια τα πρωτα 2 αρχεια δεν παιζουνε με ηχο και το 3 παιζει κανονικα .
KnightRider Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Απο οτι καταλαβα παιζει το 3ο γιατι εχει τον κλασικο ήχο AAC LC Stereo Tα 2 πρωτα δεν παιζουν γιατι το ενα ειναι mp3 ο ηχος του και το άλλο AAC με 6 καναλια.
micos000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εγώ απορώ για το 2ο (fifty shades) πως παίζει εικόνα! Δεν ήξερα ότι οι fu υποστηρίζουν ήδη x265 HEVC codecs. Και ο ήχος είναι HE-AAC και όχι απλός aac. Γενικά να προτιμάς mkv ή mp4 σε x264 AVC με AAC ή AC3 ήχο και να αποφεύγεις τις HEVC x265 και τον DTS, FLAC και OGG ήχο. Επίσης μακριά από 10bit γιατί δεν υποστηρίζονται σχεδόν από κανέναν hardware player πέρα από υπολογιστές. Το 1ο θα έπρεπε να το παίξει. Σαν avi, πριν το μετατρέψεις δηλαδή σε mkv, έπαιζε ο ήχος; Και γιατί το έκανες mkv είπαμε; Btw, σου ζήτησα να πας πρώτα από το κουμπί Προβολή και να επιλέξεις Κείμενο. Μετά να επιλέξεις όλες τις πληροφορίες και να κάνεις αντιγραφή και μετά επικόλληση σε επόμενο μήνυμα. Είναι ποιο αναλυτικές πληροφορίες έτσι. Βάλε τις πληροφορίες μέσα σε spoiler tags για να μην γίνονται μεγάλα τα μηνύματα. Για να βάλεις spoilers γράψε το μήνυμα όπως στο παρακάτω παράδειγμα [spoiler] Μ Η Ν Υ Μ Α μπλα μπλα μπλα [/spoiler]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα