Προς το περιεχόμενο

disconnect και reconnect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα προβλημα στο pc με windows 10.Παλια επαιζα με στατικη ip γιατι ειχα ανοιχτες πορτες.Εδω και 3 μερες αλλαξα ρουτερ βαζοντας ξανα του οτε και βαζωντας στα windows δυναμικη ip. Το αποτελεσμα ειναι να αποσυνδεεται και να συνδεεται μετα απο 10 δευτερα.Αυτο το κανει συνεχεια και ενω εχω δοκιμασει πολλα πραγματα τιποτα. Να τονισω οτι δεν ειναι θεμα γραμμης ουτε ρουτερ αφου το λαπτοπ και κινητο με wifi δεν αποσυνδεονται. Το παραδοξο ειναι οτι οταν παιζω παιχνιδια δεν εχει αποσυνδεθει ποτε παρα μονο οταν σερφαρω. Ethernet εχει το i219v η μητρικη μου.Καθε βοηθεια δεκτη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια επανερχομαι. Ειχα φυγει για πασχα οποτε δεν μπορουσα να ασχοληθω. Ετρεξα το adwcleaner σε safe mode αλλα συνεχιζει να το κανει. Το avira rescue cd δεν μπορω να το τρξω δεν εχω cd. Εκανα update το driver τιποτα. Να τονισω οτι ολα ξεκινησαν οταν αλλαξα ρουτερ. Ειχα ενα tp link οπου επαιζα με στατικη ip. Μετα εβαλα του παροχου και αλλαξα τις ρυθμισεις σε δυναμικη και τοτε ξεκινησαν τα προβληαμτα. Το παραδοξο ειναι οτι οταν παιζω παιχνιδι δεν κανει disconnect

Δημοσ.

Εβαλα στατικη ip και τιποτα.Εκανα και restore το pc ενα μηνα πριν . Λετε να φταιει το ρουτερ;Αλλα αφου στα games δεν κανει disconnect. Μου ερχετε απλα να το πεταξω απο το παραθυρο

Δημοσ.

Επρεπε να το παω σε ενα αλλο σπιτι οποτε τωρα δεν εχω την δυνατοτητα να το δοκιμασω(εξοχικο)

Δημοσ.

εκανα και reset . μπορεις να μου προτεινεις ενα προγραμμα να κανω uninstall τους drivers του lan τα παντα δηλαδη και να περασω τον τελευταιο. Μηπως γινεται conflict

Δημοσ.

Δε χρειαζεται προγραμμα, στην καρτα δικτυου-properties-configure-driver-uninstall και επανεκκινηση.

Δημοσ.

Λοιπον φταει το ρουτερ. αλλαξα μολις τωρα σε ενα παμπαλαιο και ολα κομπλε. Το θεμα ειναι οτι το speedport (vdsl) σε adsl συνδεση που το εχω δεν κανει disconnect απο το internet απλα στο lan εχει προβλημα

Δημοσ.

Το έγραψες και στο αρχικό σου post ότι με λάπτοπ-κινητό συνδέεσαι ασύρματα. Αν συνδεθείς ενσύρματα και στο λάπτοπ και φταίει το ρουτερ θα σου κάνει και εκεί αποσυνδέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...