Gunix Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα στο pc μου. Από την Δευτέρα που χειριζόμουν άρχισε να κολλάει. Επειδή έψαχνα ένα πρόγραμμα και το eset μου εμφάνισε μήνυμα ότι ήταν μολυσμένη η ιστοσελίδα. Πήγα να κάνω scan με το eset την ίδια μέρα και το άφησα όλο το βράδυ ανοιχτό να ψάχνει. Την επόμενη μέρα ούτε το 60% δεν ξεπέρασε και τονίζω ότι δεν έχω πολλά δεδομένα. Μετά το του έκανα επανεκκίνηση και μετά το άνοιξε με το malwarebyte και το άφησα ανοιχτό μέχρι της 21:00 η ώρα. Επίσης ούτε και αυτό δεν είχε φτάσει στην μέση. Επιπλέον μετά σκέφτηκα να του κάνω φορματ. Πάνω ξεκινήσω του λέω γλώσσα μετά επόμενο και την επιλογή εγκατάσταση. Μετά μου δείχνει Εκκίνηση προγράμματος εγκατάστασης και έμεινε εκεί για 30 λεπτά και κάτι. Τι πρόβλημα υπάρχει και δεν με παραπέμπει στην επόμενη επιλογή? Το έχω δοκιμάσει με usb και με DVD. To PC μου είναι ASUS Motherboard M5A87 CPU AMD FX6100 6-core RAM 8GB Nvidia 5XX κάτι.
aekoupoli Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 μπες safe mode και κανε scan με malware bytes κτλ.κολλαει γενικα ολο το Pc η το συγκεκριμενο προγραμμα καθε φορα?
Gunix Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Γενικά. Το δοκίμασα σε αυτό που μου λες. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το τρέξω live cd που να ελέγχει το pc αν έχει πρόβλημα το hardware?
micos000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Το hirens boot cd έχει εργαλεία ελέγχου. Ξεκίνα με το memtes που είναι στην αρχική οθόνη και μετά κάνε δίσκου με το hddsentinel που είναι στα dos εργαλεία για hard disk check. Το 2ο μπορείς να το κάνεις και μέσα από τα win με την trial έκδοση που είναι αρκετή για να ελέγξεις τον δίσκο (πρέπει να δείξει 100% υγεία).
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Πριν αρχίσεις τα όποια τεστ,κατέβασε ενα hdsentinel,να τσεκάρεις το δίσκο σου.
Gunix Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γεια σας φίλοι μου. Θα κοιτάξω πρώτα απ' όλα τις μνήμες του υπολογιστή. Επίσης μετά θα κατεβάσω το Hiren's BootCD 15.2 για να ελέγξω το σκληρό δίσκο αλλά όχι μέσα από τα windows λόγο που κολλάει το σύστημα. Μετά θα ελέγξω και το υπόλοιπο σύστημα. Τέλος θα σας ενημερώσω.
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Το hddsentinel μπορείς να το τρέξεις και μέσα από τα win.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα