anstik Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εαν ισχυε αυτο που λες στην περιπτωση μου θα τα εβλεπα τα μηνύματα μου ,μα δεν βλέπω μηνυματα εχει χαθει το παν ... Αν ανοιξεις εσυ συζητηση με τον χι πχ, και θες μετα να σβησεις την συνομιλια σας, μπορεις να διαγραψεις ενα ενα τα μυνηματα που του εστειλες και μετα να διαγραψεις ολη τη συζητηση. Ετσι μετα, ο χι, θα βλεπει τη συζητηση αλλα μονο τις δικες του απαντησεις..! Στην περιπτωση μου δεν ιχύει αυτό γιατί πρώτον δεν εσβησα εγω τιποτα και δευτερον δεν βλεπω τιποτα εχει σβηστει η συζητηση και οχι καπια δικα του μηνυματα
redhotstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ναι το εχω κανει νομιζω. Αυτο που ειπε ο νικος στο δευτερο μυνημα με το quote δεν το ξερα, παιζει να ισχυει. Ο ts μαλλον εννοει οτι διαγραφτηκε ολη η συζητηση του και του αλλου τα μηνυματα και τα δικα του, χωρις να πατησει ο ιδιος διαγραφη. Αυτο δεν μου εχει τυχει ποτε παντως . Μου ετυχε ενα αλλο ομως bug πριν τρεις μερες. Μιλουσα με εναν και πχ μου εγραφε στη συζητηση "τελευταια αναγνωση 15:00 πχ". Του στελνω μυνημα μετα, μου στελνει και αυτος στις 15:20 πχ, αλλα μετα εξακολλουθει να γραφει απο κατω "τελευταια αναγνωση 15:00", ενω θα επρεπε κανονικα να λεει 15:20-21 πχ" . Σε μια μεμονομενη συζητηση το ειδα αυτο, δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα ετσι το ανεφερα οτι οντως εγινε.
sexotik Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τα bugs που περιγράφετε, μου έχουν συμβεί αρκετές φορές στις οποίες ο συνομιλητής μου, μου απαντούσε από κινητό apple. Το είχα συζητήσει και με έναν moderator εδώ μέσα. Έχει να κάνει κάποιο θέμα με το site/application και τα apple. 1
iordanis77 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αν ανοιξεις εσυ συζητηση με τον χι πχ, και θες μετα να σβησεις την συνομιλια σας, μπορεις να διαγραψεις ενα ενα τα μυνηματα που του εστειλες και μετα να διαγραψεις ολη τη συζητηση. Ετσι μετα, ο χι, θα βλεπει τη συζητηση αλλα μονο τις δικες του απαντησεις..! Για να γινει αυτο πρεπει η συζητηση να ειναι ενεργη, δηλαδη να μην εχει αποχωρησει το αλλο μελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα