Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους

Ειθελα να ρωτίσω το εξης και συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου.

Οταν κάπιος ανήξει μια ζητιση απάντιση σε Αγγελία εδω στο Insomnia με μηνύματα με ενα αλλο μελος μπορεί αν θέλει στήν πορία να σβήσει την συζήτιση αυτή και να μην βλέπει τα μηνύματα ούτε ο άλλος που συνομιλούσε μαζι του?

Παρακαλώ μια υπεύθινη απάντιση Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η κάθε συζήτηση αποθηκεύεται σε 2 σημεία, σε εσένα και στον απέναντι. Αν την σβήσεις εσύ δεν θα την βλέπεις εσύ αλλά αυτός μια χαρά θα βλέπει τι είχατε πει, απλά δεν θα μπορεί να απαντήσει. Τώρα αν πας να κάνεις Edit όλα όσα είχες γράψει και μετά να το σβήσεις είναι άλλο θέμα αλλά και εκεί αν σε έχει κάνει quote τα δικά του δεν μπορείς να τα πειράξεις άρα θα φαίνεται τι είχατε πει.

Εν τέλει δηλαδή όχι, δεν μπορείς, πρέπει να την διαγράψει και αυτός την συζήτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Εdit εκανα σε ενα νομιζω

Ηταν μια συζήτιση για Ανταλαγη κηνιτου και ξαφνικα εξαφανιστεικε η Συζήτιση ο τύπος έγραφε στον πλυθιντικο η Συζητιση χωρις να κανω κατι εγω ουτε διέγραψα καπιο μηνυμα χάθεικε...

Εγω δεν διέγραψα τίποτα

Δημοσ.

Τι να σου πω, κανονικά δεν γίνεται, τώρα αν κυκλοφορεί κανένα bug δεν ξέρω...

Δες απο τα mail που σου ήρθαν το username του και στείλε του πάλι.

Δημοσ.

Κάποιο κενό που να τον αφήνει να το διαγράψει πλήρως ή με την δική του διαγραφή να έφυγε και το δικό σου για κάποιο λόγο.

Δεν νομίζω κανένας απο την διαχείριση να το έκανε, στείλε ένα PM να ρωτήσεις (ή περίμενε λογικά κάποιος θα σου απαντήσει και εδώ).

Δημοσ.

Μηπως τα εσβησε καπιος mod?

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Ούτε καν να βλέπουμε προσωπικά μηνύματα τρίτων, πόσο μάλλον να τα σβήνουμε.

Δημοσ.

Επομένως αφου δεν τα εσβησα ουτε εγω τα εσβησε αυτος?

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Ούτε καν να βλέπουμε προσωπικά μηνύματα τρίτων, πόσο μάλλον να τα σβήνουμε.

Μπορει να σβηνει ετσι καπιο μελος μια συζητηση χωρις να εχει ο αλλος συνομηλιτης την δυνατοτητα να εχει στο αρχειο του εστο τα μυνιματα του?

Δημοσ.

Κανονικά αυτό δε γίνεται, απ' όσο ξέρω ισχύουν αυτά που έγραψε ο nikos903 στο μήνυμα #2.

Αλλά θυμάμαι να έχει ξανατύχει τέτοιο περιστατικό, οπότε ίσως έχουμε όντως να κάνουμε με κάποιο bug.

Δημοσ.

Μπορει να είναι κακόβουλη ενέργεια δηλαδι για να καταλάβω γιατι δεν σκαμπάζω απο bug ...

Κανονικά αυτό δε γίνεται, απ' όσο ξέρω ισχύουν αυτά που έγραψε ο nikos903 στο μήνυμα #2.

Αλλά θυμάμαι να έχει ξανατύχει τέτοιο περιστατικό, οπότε ίσως έχουμε όντως να κάνουμε με κάποιο bug.

Μπορει να είναι κακόβουλη ενέργεια δηλαδι για να καταλάβω γιατι δεν σκαμπάζω απο bug ...

Δημοσ.

Όχι, δεν μιλάμε για κακόβουλη ενέργεια. "Bug" εδώ σημαίνει «ελάττωμα του λογισμικού στο οποίο βασίζεται το Insomnia forum».

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους

Ειθελα να ρωτίσω το εξης και συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου.

Οταν κάπιος ανήξει μια ζητιση απάντιση σε Αγγελία εδω στο Insomnia με μηνύματα με ενα αλλο μελος μπορεί αν θέλει στήν πορία να σβήσει την συζήτιση αυτή και να μην βλέπει τα μηνύματα ούτε ο άλλος που συνομιλούσε μαζι του?

Παρακαλώ μια υπεύθινη απάντιση Ευχαριστώ

Αν ανοιξεις εσυ συζητηση με τον χι πχ, και θες μετα να σβησεις την συνομιλια σας, μπορεις να διαγραψεις ενα ενα τα μυνηματα που του εστειλες και μετα να διαγραψεις ολη τη συζητηση. Ετσι μετα, ο χι, θα βλεπει τη συζητηση αλλα μονο τις δικες του απαντησεις..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...