antonio4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Για μια ακόμη φορά χρειάζομαι την βοήθεια σας! Έχω κάποια τραγούδια σε μορφή RealMedia και θέλω να τα μετατρέψω σε mp3. Πως μπορώ να το κάνω; Αν είναι δυνατόν κάποιον εύκολο τρόπο! :?:
razkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Iparxei ena audio plug-in gia to nero pou sou dinei, ektos twn allwn, ti dinatotita tis metatropis pou zitas. h**p://nana2032.free.fr/im/plugingnero6.exe
antonio4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Ευχαριστώ razkal. Το κατέβασα και το εγκατέστησα αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σου γιατί δεν πολυκατάλαβα πως γίνετε! Μπορείς να μου εξηγήσεις; :oops:
razkal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Prepei na to kaneis install. sto directory: C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins. Sti sinexia anoigeis to nero. Epilegeis extras- Encode files. Dialegeis to file pou thelis na metatrepsis kai to output format , rithmizis ta settings tou codec kai patas to GO.
bud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Τα έκανα αυτά που μου είπες αλλά δεν γίνετε. Όταν διαλέγω file μου λέει ότι δεν μπορεί να το ανοίξει! Από τα format που έχει δεν είδα να υπάρχει πουθενά το *.rm! Καμιά λύση;
laktzag Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Να κατεβάσεις το Real Jukebox και στα .ra-.rm αρχεία που θ' ανοίξεις, με δεξί πάνω τους θα βρείς επιλογή convert. Μετά επιλέγεις mp3-wav κλπ. Παλιό κόλπο, παλιό πρόγραμμα, δεν ξέρω που θα το βρείς. Καλή τύχη.....
razkal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Τα έκανα αυτά που μου είπες αλλά δεν γίνετε. Όταν διαλέγω file μου λέει ότι δεν μπορεί να το ανοίξει! Από τα format που έχει δεν είδα να υπάρχει πουθενά το *.rm! Καμιά λύση; Sto diko mou to *.rm iparxei kanonika.
antonio4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 laktzag όταν λες Real Jukebox εννόείς το Real One Player; Όπου έψαξα για το πρώτο μου βγάζει να κάνω download το δεύτερο!
antonio4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Όσο αφορά τη λύση που έδωσες εσύ razkal,έχω το ίδιο πρόβλημα με τον bud. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;
glykatzhs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 paidia xw katevasei apo to kazaa to ad power converter pou me diafora plug in exei metatropes real audio wma mp3 ktl
laktzag Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Βρήκα στο Download.com τα παρακάτω: Real One Player 2 Get the free version of this media player and jukebox from RealNetworks. OS: Windows (all) File Size: 8.12MB License: Free Είχα δουλέψει με το Real One 1 και έκανε την ίδια δουλειά. Κατέβασέ το - Έχει επιλογές για convert σε mp3. Αν χρειαστεί κάποιο επιπλέον εργαλείο .... υπάρχει. pm και θα το βρούμε.
antonio4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Κατέβασα το Real One Player 2 αλλά πάλι τίποτα. Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να επιλέξω κάποιο τραγούδι με format rm και μετά να πάω στο tools > Convert Media Format...! Σε μένα την επιλογή Convert Media Format την έχει απενεργοποιημένη.
antonio4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 laktzag μήπως ξέρεις τί πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί η επιλογή Convert Media Format ;
laktzag Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Διάβασε καλά το προηγούμενο post ......... Mήπως σου έστειλα pm?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.