Προς το περιεχόμενο

RealMedia se mp3

antonio4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μια ακόμη φορά χρειάζομαι την βοήθεια σας! Έχω κάποια τραγούδια σε μορφή RealMedia και θέλω να τα μετατρέψω σε mp3. Πως μπορώ να το κάνω; Αν είναι δυνατόν κάποιον εύκολο τρόπο! :?:

Δημοσ.

Ευχαριστώ razkal. Το κατέβασα και το εγκατέστησα αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σου γιατί δεν πολυκατάλαβα πως γίνετε! Μπορείς να μου εξηγήσεις; :oops:

Δημοσ.

Prepei na to kaneis install. sto directory: C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins. Sti sinexia anoigeis to nero. Epilegeis extras- Encode files. Dialegeis to file pou thelis na metatrepsis kai to output format , rithmizis ta settings tou codec kai patas to GO.

Δημοσ.

Τα έκανα αυτά που μου είπες αλλά δεν γίνετε. Όταν διαλέγω file μου λέει ότι δεν μπορεί να το ανοίξει! Από τα format που έχει δεν είδα να υπάρχει πουθενά το *.rm! Καμιά λύση;

Δημοσ.

Να κατεβάσεις το Real Jukebox και στα .ra-.rm αρχεία που θ' ανοίξεις, με δεξί πάνω τους θα βρείς επιλογή convert. Μετά επιλέγεις mp3-wav κλπ.

Παλιό κόλπο, παλιό πρόγραμμα, δεν ξέρω που θα το βρείς. Καλή τύχη.....

Δημοσ.
Τα έκανα αυτά που μου είπες αλλά δεν γίνετε. Όταν διαλέγω file μου λέει ότι δεν μπορεί να το ανοίξει! Από τα format που έχει δεν είδα να υπάρχει πουθενά το *.rm! Καμιά λύση;

Sto diko mou to *.rm iparxei kanonika. :shock:

Δημοσ.

Βρήκα στο Download.com τα παρακάτω:

Real One Player 2

Get the free version of this media player and jukebox from RealNetworks.

File Size: 8.12MB

License: Free

Είχα δουλέψει με το Real One 1 και έκανε την ίδια δουλειά.

Κατέβασέ το - Έχει επιλογές για convert σε mp3.

Αν χρειαστεί κάποιο επιπλέον εργαλείο .... υπάρχει.

pm και θα το βρούμε.

Δημοσ.

Κατέβασα το Real One Player 2 αλλά πάλι τίποτα. Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να επιλέξω κάποιο τραγούδι με format rm και μετά να πάω στο tools > Convert Media Format...! Σε μένα την επιλογή Convert Media Format την έχει απενεργοποιημένη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...