Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο λίγο καιρό θα παθαίνεις ανοσία και το μόνο που θα σε ξυπνάει θα είναι το teaser gun.

Teaser gun? Τι θα κάνει θα σου δείχνει teaser trailers από ανερχόμενες ταινίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν?

• Like 2
Δημοσ.
Teaser gun? Τι θα κάνει θα σου δείχνει teaser trailers από ανερχόμενες ταινίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν?

You made my day

• Like 1
Δημοσ.

Το εργασιακό καθεστώς εδώ και χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Φιλοσοφήστε λίγο τις ζωές σας κι αφήστε τους τρόπους που θα σας ξυπνήσουν νωρίτερα κι απότομα για να δουλέψετε να βγάλετε λεφτουδάκια για τους πονηρούς αυτού του κόσμου...

Δημοσ.

Ναι, το μόνο που μου έλειπε το πρωί είναι ένα ηλεκτροσόκ. Ήθελα να 'ξερα τι ανωμαλία υπάρχει στον εγκέφαλο μερικών κατασκευαστών. Μ' αρέσει και η σκέψη τους «αλλά μέσω της συγκεκριμένης "θεραπείας αποστροφής" να βοηθήσει τα άτομα να ξυπνούν πρόθυμα το πρωί, επιθυμώντας να αποφύγουν το ηλεκτροσόκ». Δηλαδή να κοιμάμαι και με άγχος μην τυχόν και δεν προλάβω το ηλεκτροσόκ το πρωί.

Το κακό είναι ότι κάποιοι "να τους πω μαζόχες" θα πληρώσουν γι' αυτό.

Δημοσ.

αδρεναλίνη my son,  αδρεναλίνη

Ανακοπή καρδιάς ο ασθενής/εργαζόμενος  όχι ναυτία !

;-)

Δημοσ.

αδρεναλίνη my son,  αδρεναλίνη

Ανακοπή καρδιάς ο ασθενής/εργαζόμενος  όχι ναυτία !

;-)

lol! Μάλλον εγώ ήμουν ζαλισμένος όταν το 'γραψα! :)

Δημοσ.

το καλό θα είναι πως ο κόσμος θα μάθει να ξυπνάει πριν απο αυτό με τον φόβο μην ξυπνήσει με αυτό! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...