Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλό απόγευμα

Αγόρασε χθες ο αδελφός μου το laptop hewlett packard 15 ac-125nv

και με πήρε τώρα τηλέφωνο ότι δεν μπορεί να βρεί κανένα ρουτερ για να συνδεθεί. Συνδέεται μονο με ethernet. Στα windows είναι ενεργοποιημένο το wifi μηπως το laptop έχει κανένα κουμπί να ενεργοποιεί το wifi στα hewlett packard γιατί εγώ δεν έχω σχέση με την συγκεκριμένη μάρκα.

Δημοσ.

Δεν βρίσκει κανένα δίκτυο να συνδεθεί ή απλα δεν μπαίνει στο δικό του το wifi ? και ναι λογικά καπου στα πλάγια ίσως να εχει καποιο κουμπάκι αλλιώς μετα επάνω στα πλήκτρα θα δείχνει με καποιο σηματάκι το wifi και ειτε θα το ενεργοποιείς ετσι ειτε με συνδιασμό κουμπιών με το fn

Δημοσ.

Δεν βρίσκει κανένα δίκτυο να συνδεθεί ή απλα δεν μπαίνει στο δικό του το wifi ? και ναι λογικά καπου στα πλάγια ίσως να εχει καποιο κουμπάκι αλλιώς μετα επάνω στα πλήκτρα θα δείχνει με καποιο σηματάκι το wifi και ειτε θα το ενεργοποιείς ετσι ειτε με συνδιασμό κουμπιών με το fn

Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση

Δεν βρίσκει κανένα ασύρματο δίκτυο και απ΄ότι ξέρω η ΗΡ έχει κάποιο κουμπί που ενεργοποιεί το Wifi. Εγώ μένω μακριά για να πάω ο ίδιος να το κοιτάξω και ρωτάω μήπως κάποιος έχει εμπειρία από ΗΡ

Σ΄ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Έχει περάσει όλους τους drivers σωστά ( δηλαδή εγκατάσταση - επανεκκίνηση και τούμπαλιν πάλι το ίδιο έναν έναν ) ; :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...