Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως και γράφω στον τίτλο, ένας φίλος, μου ζήτησε να του πω ποιο ή ποια είναι τα καλύτερα smartphones στα 200€. Τα standard που θέλει: Να ναι Android και η αγορά να γινει από σκρουτζομαγαζο.

Δημοσ.

Χiαοmi ρεdmi notε 3 πro

Αγορά από skrouztομαγαζο λεει όμως!

Αν και το moto x2 για μένα είμαι κλτρο μακράν από redmi note 3 (το απλό το προ δν ξέρω) τα είχα και τα δύο και σε ταχύτητα αλλά δν πιάνετε το μότο απίστευτο κινητάκι

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το βρισκεις σε ανθρωπινες τιμες στο skroutz οποτε ψαχνεσαι απο κινα-η κινεζικο μαγαζι με ευρωπαικη αποθηκη.

Επιπλεων το note 3 εχει καλουτσικο επεξεργαστη (mediatek x10) αλλα δεν παιρνει micro sd και εχει μετριοτατη καμερα.

Το note 3pro εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη/gpu παιρνει micro sd και εχει καλυτερη καμερα.

Δημοσ.

Πως είναι το Redmi Note 3. Γιατί του το έχω δείξει και μου λέει πως του αρέσει.

Να προτιμήσεις την προ έκδοση. Είναι σε αρκετά σημείο καλύτερο από το απλό redmi note 3. Όσο για το θέμα της αγοράς, υπάρχει (απ'όσο γνωρίζω) και σε ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall, το οποίο σημαίνει ότι σε 2-3 μέρες το πολύ, θα το έχεις.
Δημοσ.

Ακριβώς μέχρι το κόστος που λέει ο φίλος.

- Meizu M2 Note (για την φτηνότερη και καλύτερη λύση)

- Xiaomi Redmi Note 2 (η καλύτερη λύση με τα όλα του σε αυτό το κόστος)

Καθαρά από θέμα ταχύτητας

- Moto X second gen, αλλά πρέπει να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι η συσκευή είναι γυμνή. Δεν είναι δίκαρτη, δεν δέχεται micro-SD, δεν έχει ράδιο (ούτε και το meizu έχει), αρκετά χειρότερη μπαταρία και κάμερες επίσης είναι απλά ΟΚ.

Βέβαια στο θέμα ταχύτητα είναι ένα κλικ πάνω από τα άλλα δυο γιατί δουλεύει σχεδόν στοκ android οπότε τα ζυγίζει και παίρνει.

Δημοσ.

Για κάμερα σε αυτά τα λεφτά μακράν την καλύτερη έχει το G3

Το G3 οσω και να το λετε εχει πεθανει παρτε το χαμπαρι!!!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...