Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εχω ενα hantol pro 585 dual fan και ξαφνικα σταματησε να λειτουργει. Το ανοιξα μεσα να δω μηπως καηκε τιποτα η φουσκωσε κανενας πυκνωτης και παρατηρησα οτι εχει ξεραθει και εχει σκασει ενα εξαρτημα που δεν ξερω πως ονομαζεται. Οριστε και φωτο τι εννοω. Υπαρχει περιπτωση να μην αναβει εξαιτιας αυτουνου? Αλλαζει?
benign Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν νομιζω και και δεν αξιζει το service ουτε για σενα ουτε για τον τεχνικο.Παρε ενα καινουργιο φτηνο και αξιοπρεπες αν μπορεις,δηλαδη οχι απο τις γνωστες κακες εταιριες τυπου σαν αυτο που ειχες η deer,force, κ.τ.λ. (Βεβαια δεν ξερω για τι μηχανημα το θελεις.) 2
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αν θες για το κέφι σου, άλλαξέ τους. Αυτά που κύκλωσες είναι πυκνωτάκια των λίγων Cent. Αλλά σαν τροφοδοτικό δεν αξίζει. Αν το θες για πρόχειρο, πειράματα και τα λοιπά, φτιάξε το 4
Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Καλα εννοειται οτι δεν ειναι της προκοπης το τροφοδοτικο και δεν το θελω για pc. Sheo για διαφορα τεσταρισματα το θελω ετσγια για να υπαρχει. Μπορω να το αλλαξω εγω πιανει το χερακι μου με το κολλητηρι. Πρεπει να παρω συγκεκριμενο η ειναι ολα ιδια? Παιζει να μην αναβει αξαιτιας αυτουνου?
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Καλα εννοειται οτι δεν ειναι της προκοπης το τροφοδοτικο και δεν το θελω για pc. Sheo για διαφορα τεσταρισματα το θελω ετσγια για να υπαρχει. Μπορω να το αλλαξω εγω πιανει το χερακι μου με το κολλητηρι. Πρεπει να παρω συγκεκριμενο η ειναι ολα ιδια? Παιζει να μην αναβει αξαιτιας αυτουνου? Θέλει όσο πιο κοντά στα νούμερα που έχουν. Χωρητικότητα και τουλάχιστον τα ίδια volt, αν όχι παραπάνω. Αλλάζουν εύκολα, ναι 1
Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εγινεεεεε! Ειναι κριμα, γενικα δεν μου αρεσει να πεταω αν κατι φτιαχνεται θελω να το μαστορευω παρατημενο στην αποθηκη ηταν. Θα πω αποτελεσματα. Εεεεευχαριστω και παλι
nikos903 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αυτή η πλακέτα που πόσταρες πρέπει να είναι απο LCD, όχι τροφοδοτικού.... Μπορείς να ανεβάσεις το δικό σου μια για να δούμε μπας και είναι τίποτα άλλο; Thermistor πχ...
Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μια φωτο ετσι τυχαια εβαλα απλα να φανει το εξαρτημα που ειπα. Βεβαιως και μπορω απλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν να δεις αυτο που θες.
nikos903 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Οκ, δεν είναι thermistor (αυτό είναι δίπλα στην είσοδο των 230, σε σειρά). Πυκνωτάκι είναι όντως. Πάντως το οτι έσκασε δεν είναι καλό σημάδι... Όταν το αλλάξεις μην το τεστάρεις σε PC απευθείας, βάλτο στον πάγκο και μέτρα τις τάσεις που δίνει πρώτα.Καλή τύχη. 3
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Aυτό το πράγμα είναι δεν είναι 250watt πάντως. 2
Fubar.gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Aυτό το πράγμα είναι δεν είναι 250watt πάντως. Ακριβώς. Τα 585 Watt που διαφημίζει θα τα βγάλει μόνο αν το λούσεις με βενζίνη και του βάλεις φωτιά! :-D Βασικά το τροφοδοτικό αυτό είναι χειρότερο και απο Turbo-X 2
Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ειπαμε. Δεν το βαζω σε pc. Τα θελω τα μηχανηματα μου για δοκιμες θα ναι
Roger Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εχω ενα hantol pro 585 dual fan και ξαφνικα σταματησε να λειτουργει. Το ανοιξα μεσα να δω μηπως καηκε τιποτα η φουσκωσε κανενας πυκνωτης και παρατηρησα οτι εχει ξεραθει και εχει σκασει ενα εξαρτημα που δεν ξερω πως ονομαζεται. Οριστε και φωτο τι εννοω. Υπαρχει περιπτωση να μην αναβει εξαιτιας αυτουνου? Αλλαζει? Αντε και ξηλωσες το κεραμικο πυκνωτακι που πηρε φωτια,πως θα ξερεις το μεγεθος του την στιγμη που θα εχουν σβησει τα νουμερα? Μετρα την ασφαλεια,λογικα στην εχει καψει. Αν μπεις στον κοπο,θελουνε αλλαγη και ολοι οι TEAPO πυκνωτες,αλλα ακομα και ετσι,τροφοδοτικο δεν θα λεγεται. Οι μεγαλοι οι πυκνωτες που ειναι και δεν φαινονται στην φωτο,πισω απο την ψυκτρα?
Alex-V Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Χαχαχ ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ πισω πο την ψυκτρα οι 2 μεγαλοι πυκνωτες. Ααα καλα αν ειναι να αλλαξω τα παντα χαιρετα μου τον πλατανο. Δεν αξιζει καν οπως ειπανε τα παιδια. Τροφοδοτικο του 15ευρου ειναι. Οι πυκνωτες οι μεγαλοι ενταξει ειναι ουτε καν φουσκωμενοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα