panoskatos Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Γιατί ρε φίλε, τι έχεις με τα κινέζικα ? Εγώ έχω κινέζικο (Blackview BV2000) και δεν το αλλάζω με κανένα ASUS, SAMSUNG κλπ κλπ Είπα να σταματήσει η καραμέλα με τα κινέζικα, δεν είπα ότι έχω κάτι με τα κινέζικα. Κάθε κινητό που βγαίνει αμέσως γίνεται σύγκριση με κάποιο κινέζικο στην τιμή και στα χαρακτηριστικά. Και όλοι εσείς που είστε τόσο θερμοί υποστηρικτές του κινεζικού να πάρετε και άλλα προϊόντα, μια τηλεόραση κινέζικη, ένα μηχανάκι, ένα αυτοκίνητο κτλ Μετά να σας δω πως θα κάνετε στροφή 180 μοίρες!
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ρε τοσοι ειδικοι τιμολογησης εδω μαζευτηκατε και σας ψαχνουν οι εταιριες; Ε ναι γιατι ως γνωστον πρεπει να εισαι ειδικος τιμολογησης για να δεις τι σου προσφερει μια εταιρια σε σχεση με τον ανταγωνισμο και να βαλεις την λογικη σου να δεις αν κατι ειναι ακριβο ή οχι ε Αλλωστε μαντεψε και το αλλο αλλα εμεις οι αγοραστες ειμαστε αυτοι που κρινουμε στην τελικη(αγοραζοντας το ή οχι)αν η τιμη του καθε κινητου ειναι ή δεν ειναι υψηλη
Jimmy08 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ε ναι γιατι ως γνωστον πρεπει να εισαι ειδικος τιμολογησης για να δεις τι σου προσφερει μια εταιρια σε σχεση με τον ανταγωνισμο και να βαλεις την λογικη σου να δεις αν κατι ειναι ακριβο ή οχι ε Αλλωστε μαντεψε και το αλλο αλλα εμεις οι αγοραστες ειμαστε αυτοι που κρινουμε στην τελικη(αγοραζοντας το ή οχι)αν η τιμη του καθε κινητου ειναι ή δεν ειναι υψηλη Δεν εχει τοση σχεση η λογικη σου με το ποσο κοστολογειται μια συσκευη. Εσυ μπορει να λες οτι το καθε επιμερους εξαρτημα εχει πχ 1$ κοστος, η συσκευη αποτελειται ας πουμε απο 10 εξαρτηματα, αρα πρεπει να το δινει 10$. Ομως περα απο αυτα πρεπει να υπολογισεις και καποια αλλα κοστη (το χρησιμοποιω αναγκαστικα) οπως εργατικα, συσκευασιας, διανομης κλπ για να φτασεις στην τελικη τιμη διαθεσης. Δε διαφωνω με αυτο που ειπες στην αρχη, απλως με ενοχλει οταν βλεπω ανακοινωσεις του τυπου "πρεπει να κανει τοσο". Γνωμη σου ειναι και τη σεβομαι, απλα μπηκα στη διαδικασια να το σχολιασω, χωρις να εχω προσωπικη κοντρα με σενα και παντα φιλικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα