maxdore217 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Λοιπόν να πω ότι έγινε καθαρή εγκατάσταση win 7 32 πριμιουμ και έβαλα και έναν 120gb ssd v300 και το pcaki πάει πολύ καλά!!! Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι : mo/bo i945 GME REV. 3 // southbridge 82801ghm (ic h7-m/u ) rev. a1 Κάποιος πάνω είπε ότι ο 7800 δεν μπαίνει και λογικά πρέπει να έχει δίκιο! οπότε η καλύτερη λύση είναι ο 7600 αλλά επειδή παράλληλα μου πήρε χρόνο να κάνω boot usb τα win επειδή είναι νεκρό το drive δεν είχα χρόνο να τσεκάρω και τα υπόλοιπα ...τελικά η ram στο mobo πάει πάνω από 2gb γιατί θιμάμαι παλιά είχα την εντύπωση ότι το είχα πάει τέρμα αν πάει ...με 3gb το latopaki πετάει ακόμα και με τον t2400 πάνω . Aν βλέπω καλά από αυτό : http://ark.intel.com/products/32281/Intel-82945GME-Graphics-and-Memory-Controller λέει για 4bg ...οπότε έχουμε ακόμα να κάνουμε!
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Πετάει γιατί έβαλες ssd και καθαρά παράθυρα. Κάτσε να κατεβάσει τα update και να βάλεις τα προγράμματα που χρειάζεσαι,και εδώ θα ήμαστε 1
thepoint Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Άρα αφού παίρνει 4gb ram να βάλεις 2x2gb για να πάρεις τα 2 κανάλια μνήμης σε λειτουργία αν βάλεις 1gb+2gb πέφτεις στη μισή ταχύτητα ακόμα όπως αναφέρει bit # σε προηγούμενο σχόλιο είναι ο ssd συν τα καθαρά windows που κάνουν τη διαφορά στην αίσθηση αυτή. Βέβαια ακόμα και τώρα αφού δεν άλλαξες ram και cpu όταν η cpu θα τερματίζει η συμπεριφορά του υπολογιστή θα θυμίζει τη γνώριμη κατάσταση. Τσέκαρε στα windows στις αναβαθμίσεις να είναι και οι προτεινόμενες για να παίρνεις τα updates από όλα τα συστήματα. Μιας και αποφάσισες να κάνεις αυτή την εκτεταμένη αναβάθμιση υλικού μην το αμελείς όσο περνά ο καιρός λιγοστεύει ο χρόνος αξιοποίησης του πλην του ssd που μπορεί να αξιοποιηθεί μελλοντικά σε άλλο hardware..
maxdore217 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ότι μπορώ παίδες θα κάνω αρκεί να βρω και οικονομικές λύσεις...δεν νομίζω αυτή η mobo να αξιοποιεί dual τις ram ..οπότε και το 3gb θα είναι ok αλλά ας πάμε για αρχή έτσι και βλέπουμε.
thepoint Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Υποστηρίζει ddr2 τώρα αν αξιοποιεί τα δύο κανάλια τη στιγμή που δεν βλέπει πάνω από τα 3.25gb αυτό δεν το γνωρίζω για να στο επιβεβαιώσω. Μιας και έβαλες ssd μπορείς από τις ιδιότητες του τοπικού δίσκου C δεξή κλικ να απενεργοποιήσεις την επιλογή "Να επιτρέπεται στα αρχεία αυτής της μονάδας..." λόγος να είναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή με ssd δεν υπάρχει. Επίσης δεν υπάρχει σε κανονικό δίσκο εφόσον ο χρήστης δεν χρησιμοποιεί αρκετά συχνά την ευρετηρίαση των windows και έχει πρόβλημα με την ταχύτητα του υπολογιστή του ιδιαίτερα στα windows 8 όπου δεν μπλοκάρουν τη διαδικασία τόσο αποτελεσματικά με αποτέλεσμα να τρέχει το σύστημα ενόσω δουλεύει εντατικά ο υπολογιστής με αποτέλεσμα να σου ρίχνει το σύστημα χωρίς λόγο αλλά με αιτία. 1
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ότι μπορώ παίδες θα κάνω αρκεί να βρω και οικονομικές λύσεις...δεν νομίζω αυτή η mobo να αξιοποιεί dual τις ram ..οπότε και το 3gb θα είναι ok αλλά ας πάμε για αρχή έτσι και βλέπουμε. Ρε αδερφέ,αφού δεν παίζεις στο λαπτοπ,βάλε ένα λίνουξ και μην δώσεις φράγκο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Διαβασε ολα οσα εχω ηδη στειλει = φαινονται τι εξτρα μπορεις να του βαλεις,οπως και το τι θα ηταν το καλυτερο (και οικονομικοτερο) για το hardware του.
maxdore217 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Διαβασε ολα οσα εχω ηδη στειλει = φαινονται τι εξτρα μπορεις να του βαλεις, οπως και το τι θα ηταν το καλυτερο (και οικονομικοτερο) για το hardware του. Διαβασμένα είναι για αυτό λέω ότι μάλλον θα ψάξω τοgν 7600 και μια 2gb ! και τέλος ( το ξέρω ότι πάνω από 3,2 δεν λόγο του 32bit. Ρε αδερφέ,αφού δεν παίζεις στο λαπτοπ,βάλε ένα λίνουξ και μην δώσεις φράγκο. Φίλε μου ωραία και όμορφα όλα αλλά το laptopaki είναι των γονιών μου πλέον ...δεν λέει να τους μπερδεύω και πολύ με λινουξ ..και δεν είναι εδώ για να δίνω οδηγίες . Λοιπόν το Θέμα έχει τελειώσει λογικά από τις πίσω σελίδες το να δώσω 20-25€ για να βγάλει καμιά 2τια είναι οκ οπότε εκεί πάω.
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Οχι, ο περιορισμος της ram δεν ειναι των 32bit Και στα 64bit βλεπει μεχρι 3.37 GB.Καλυτερα να αποφυγεις τον Τ7600 οχι μονο λογω κοστους, μα και γιατι αμφιβαλλω: αντο συστημα ψηξης αυτου του HP θα ανταποκρινοταν...(αν ηταν DELL το συζητουσαμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα