Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να αγορασω ακουστικα in ear και η χρηση τους θα ειναι για να ακουω μουσικη απο το κινητο. το ποσο που μπορω να δωσω ειναι μεχρι 100ε εχετε να προτεινεται κατι. εμενα μου αρεσουν τα razer 

Hammerhead Pro τι λετε
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο ποιο κινητο?

Το αναφερω γιατι προσφατα εκανα δοκιμες πολυ πιο οικονομικων ακουστικων σε διαφορες συσκευες με το ιδιο αρχειο flac.

Εκει που κατεληξα ειναι οτι απλα υπαρχουν κινητα με χαλια ηχο ασχετα απο το ακουστικο που θα βαλεις.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φλάσαρε το XTREMEMusic http://forum.xda-developers.com/android/software/mod-beatsaudio-e-xloud-installer-t3029951   αγόρασε  και αυτά   https://audiobudget.com/product.php?brand=DZAT&id=DF-10

Προσωπικά έχω δει τεράστια διαφορά.

Επεξ/σία από revolver1990
Δημοσ.

παιδια θελω να αγορασω ακουστικα in ear και η χρηση τους θα ειναι για να ακουω μουσικη απο το κινητο. το ποσο που μπορω να δωσω ειναι μεχρι 100ε εχετε να προτεινεται κατι. εμενα μου αρεσουν τα razer 

Hammerhead Pro τι λετε

δεν εχει ακουστικα το g4 μεσα? μην δινεις τζαμπα χρηματα δεν εχει καποιο hi-fi dac το lg για να μπορεσει να τα αξιοποιήσει

Δημοσ.

Εχει ακουστικα αλλα μου βγαινουν απο τα αυτιά πολυ ευκολα ενω εχω δοκιμασει ολα τα μεγεθει

Εχει ακουστικα αλλα μου βγαινουν απο τα αυτιά πολυ ευκολα ενω εχω δοκιμασει ολα τα μεγεθει

Δημοσ.

Ενα φιλαρακι εχει το Lg G4 και επειδη ουτε σε αυτον βολευαν τα lg ακουστικα αγορασε τα iLuv Neon τα οποια ειναι στα 15-20Ε νομιζω και εχει οντως τρομερη διαφορα ( ειναι handsfree στην ουσια μαζι με ενσωματωμένα  2 μικροφωνάκια ) εχουν απιστευτο μπασο και ειναι σε στυλ Bullet.Ωστόσο δεν νομιζω οτι θα ειναι σαν τα hammerhead αλλα για 15-20Ε ειναι τελεια ακουστικα

Δημοσ.

Πως σου φανηκαν?

Εχω καταληξει πως μαλλων περισσοτερη σημασια εχει η καρτα ηχου της πηγης παρα τα ακουστικα.

Υ.γ Σε δοκιμη που εκανα με 3 android (2 οικονομικης κατηγοριας + το lg g3) και 2 winphones(535/640xl) με 3 σετακια φθηνων σχετικα ακουστικων με το ιδιο αρχειο flac τα winphones ειχαν καλυτερο ηχο.

Υποθετω πως το g4 θα εχει πιθανων πιο προσεγμενο κυκλωμα ηχου αλλα και παλι δεν ξερω εαν θα μπορουσε να εκμεταλλευτει ακουστικα της κατηγοριας των 100 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...