Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν δινω τοσα χρηματα για ψυχτρα. Την h5 Ultimate κοιταζα αλλα δεν είναι διαθεσιμη τωρα. Εξαφανιστηκε από ποσα μαγαζια σε μια μερα.

Τον Hitachi τον εχω υποψιν

Οσο για το Bios Update, παω κατευθείαν στην τελευταια εκδοση ή σιγα σιγα; Καλυτερα μεσα από το bios και όχι από τα windows ετσι;

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν δινω τοσα χρηματα για ψυχτρα. Την h5 Ultimate κοιταζα αλλα δεν είναι διαθεσιμη τωρα. Εξαφανιστηκε από ποσα μαγαζια σε μια μερα.

Αστειευομουν ετσι κι αλλιως, ειχαμε ηδη συζητησει για ψυκτρα αν και τοτε δεν το ειχα ψαξει ιδιεταιρα.

Σε οικονομικη ψυκτρα με πολυ καλες επιδοσεις πιστευω η Themis EVO ειναι η καλυτερη αγορα.

http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-evo-p-PER.811683

Δημοσ.

Τον Hitachi τον εχω υποψιν

Οσο για το Bios Update, παω κατευθείαν στην τελευταια εκδοση ή σιγα σιγα; Καλυτερα μεσα από το bios και όχι από τα windows ετσι;

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/669207-cryorig-h5-ultimate-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7/

δε ξερω κατα ποσο ειναι καλη τιμη ...αλλα για τσεκαρετη...

και παρομοια ...

https://www.skroutz.gr/s/5282970/Cryorig-H5-Universal.html

Δημοσ.

Για την h5 ultimate, θα δω σημερα αν εμποδιζει τις μνημες με το σχεδιο που εχουν στο site

Τέτοιες ψυτρες όμως, σε αυτό το price range, είναι κατάλληλες για overclock; Και παλι, αμφιβαλλω αν θα δωσω παραπανω σε ψυχτρα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ενδείκνυνται, αλλα θα κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να  κάψεις τπτ. Αφού δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω γιατί το συζητάμε;

Themis evo ή cryorig διαλέγεις και παίρνεις.

Δημοσ.

Για την h5 ultimate, θα δω σημερα αν εμποδιζει τις μνημες με το σχεδιο που εχουν στο site

Τέτοιες ψυτρες όμως, σε αυτό το price range, είναι κατάλληλες για overclock; Και παλι, αμφιβαλλω αν θα δωσω παραπανω σε ψυχτρα

Ποσο θες να τον πας? Μεχρι 4GΗz δεν θα εχεις κανενα θεμα.

Δημοσ.

Ποσο θες να τον πας? Μεχρι 4GΗz δεν θα εχεις κανενα θεμα.

Λογικα στα 4ghz θα μεινω αν και από περιεργεια θα το παω οσο με αφηνουν οι θερμοκρασίες για να δω τι γινεται. Αντε να το αφήσω στα 4.2 μάξιμουμ στην μακρα διαδρομη

Δημοσ.

Μου εφεραν τις μνημες σημερα. Τις βλεπει κανονικα η μητρικη. Απο το cpu-z βλεπω και το xmp profile το οποιο θα βαλω οταν μπει και ο επεξεργαστης.

Θα κανω καποια περασματα απο το memtest να σιγουρευτω και μετα θα κανω αναβαθμιση το bios

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλα το memtest86, εκανε 2 passes οποτε θεωρω οτι οι μνημες ειναι οκ. 

Αναβαθμισα και το bios στην πιο τελευταια σταθερη εκδοση, F11 του 2010 :D. Δεν πηρε πανω απο 30 δευτερολεπτα η διαδικασια, εκανε boot αμεσως. Το msinfo32, cpuz, aida64 αλλα και το bios δειχνουν οτι ειναι σε αυτη την εκδοση. 

Δημοσ.

Αγορασα την ψυχτρα απο την αγγελια. Πολυ καλο το παιδι που την πουλαγε. Ηταν τελειως αχρησιμοποιητη, ουτε τα σελοφαν δεν ειχαν βγει. 

Ψιλο ανησυχω οτι εκανα λαθος με το οριγκαμι της cryorig και οτι δεν θα χωραει γιατι ειναι οντως πολυ μεγαλη. Θα δειξει.

Λογικα ο επεξεργαστης θα ερθει αυριο. Χρειαζεται να κανω κατι στις ρυθμισεις του Bios, των windows ή καπου αλλου πριν αλλαξω τον επεξεργαστη; 

Δημοσ.

Λογικα ο επεξεργαστης θα ερθει αυριο. Χρειαζεται να κανω κατι στις ρυθμισεις του Bios, των windows ή καπου αλλου πριν αλλαξω τον επεξεργαστη; 

Οχι, κανονικα θα παιξει κατ ευθειαν.

Ποιο κουτι εχεις? Αν θυμαμαι καλα ελεγες να παρεις ενα Fractal design

Δημοσ.

Οχι, κανονικα θα παιξει κατ ευθειαν.

Ποιο κουτι εχεις? Αν θυμαμαι καλα ελεγες να παρεις ενα Fractal design

Ακομα δεν εχω παρει κανενα. Το ενα μου ξυνιζει, το αλλο μου βρωμαει. Θα μεινω με αυτο προς το παρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε ο επεξεργαστης, ειχα την ψυχτρα πηρα και την ισοπροπανολη (13.5 ευρω το λιτρο απο 4ευρω που ελεγαν στο αντιστοιχο θεμα)

Μου ψιλοβγηκε η πιστη να βαλω την ψυχτρα. Για καποιο λογο δεν μπορουσα μονος να την βιδωσω και χρειαστηκα δευτερο ατομο που να βιδωνει ενω την κραταγα σταθερα

Ο επεξεργαστης ηρθε σε αριστη κατασταση, χωρις γρατζουνιες, μεσα σε ειδικο σακουλακι και ικανοποιητικη συσκευασια. Η εγκατασταση του ηταν ευκολη.

Με το "cable management" στο multirama κουτι ξαναδυσκολευτηκα. Αφου περασα το λουκι που δεν ηθελα, μονο λογω θερμοκρασιων θα το αλλαξω ή αν βρω καποια καλη προσφορα.

Αυτες τις μερες θα του κανω αλλεπαλληλα τεστ και την επομενη εβδομαδα θα ερθει το overclock

Επαιξα GTA V. Οι θερμοκρασιες ηταν μεχρι 49 βαθμους στον επεξεργαστη, τα fps με τις ιδιες ρυθμισεις απο ~43 πηγαν στα ~72 και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Οριστε και μια φωτο απο το cinebench, cpu-z και coretemp. Με τον i7 920 το σκορ ηταν 340 περιπου και 99 βαθμους θερμοκρασια (δεν εχω ιδεα πως γινεται αυτο)

post-214171-0-89566600-1463519485_thumb.png

EDIT:

Τωρα πρεπει να βρω μια τακτικη για το πως θα κινηθω στο overclock
Επεξ/σία από gavros10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...