Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , είμαι κάτοχος ενός iPhone 5s . Μου προέκυψε ενα πρόβλημα , το τηλέφωνο όταν είναι ανοικτό και το βάζω για φόρτιση βγάζει κανονικά την ένδειξη ότι φορτίζει αλλα δεν φορτίζει . Η μπαταρία διαπίστωσα ότι φορτίζει μόνο εάν έχω απενεργοποιημενο το τηλέφωνο . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , είμαι κάτοχος ενός iPhone 5s . Μου προέκυψε ενα πρόβλημα , το τηλέφωνο όταν είναι ανοικτό και το βάζω για φόρτιση βγάζει κανονικά την ένδειξη ότι φορτίζει αλλα δεν φορτίζει . Η μπαταρία διαπίστωσα ότι φορτίζει μόνο εάν έχω απενεργοποιημενο το τηλέφωνο . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Ευχαριστώ

Αρχικα παρε μια στεγνη οδοντοβουρτσα και τριψε πολυ καλα το βυσμα φορτισης, φυσημα δυνατο μετα να φυγουν χνουδια τριχες κτλ. Μετα δοκιμαζεις και με αλλο καλωδιο μηπως φταιει και αυτο σε καποιο βαθμο. Αν επιμενει, μπορει να φταει η μπαταρια σου, μπορει ομως να ειναι και η θυρα φορτισης

Δημοσ.

2 χρόνια εγγύηση βάση νόμου. Απόδειξη και πας Document ή Infoquest. Αν έχουν περάσει τα 2 χρόνια, κάνε τα παραπάνω που σου είπαν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...