stalkar Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εχω αγοράσει το κινητο απο κίνα και σε καποια στιγμή δεν έχει ήχο από το ηχείο. Δεν μπορώ να βρώ την πλακέτα φόρτισης. Κάποια ιδέα?
chios Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Φίλε μου το τηλέφωνο αυτό δεν είναι λενοβο αγόρασες μια ωραία μαϊμού το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του πετάξεις μία μπανάνα. Κρίμα που πετάτε τα λεφτά σε τέτοια τηλέφωνα αντί να αγοράσεις ένα αυθεντικό.
turbat0s Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Όντως δε βγάζει s850c η lenovo, πρόκειται για κλώνο.
2.1Ohm Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλά εε παιδιά από aliexpress αγοράζετε κινητά?? Είναι σαν να ζητάτε να σας έρθει η μαιμου! Αμα δν ξέρετε από αγορές εξωτερικό πείτε κάποιον για βοήθεια η αφήστε το! Στην περίπτωση σου άνοιξε ένα Case και ζητά τα λεφτα πίσω Αμα βγάλεις ποτέ άκρη τρύπα μ την μύτη με το aliexpress για 60 ευρο 3 powerbank που πήρα 5 μήνες τιρανιομουν
ziaba Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Lenovo Ειναι ιδιο με lenovo s850 η οχι παίζεται η μαϊμού του ts να χει γίνει γορίλας μετά από μισό χρόνο 1
Pseudonumo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Καλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα...το Ali μια χαρά είναι, αλλα πρέπει να δεις αξιοπιστο πωλητή. Με 2 συσκευές inew π έχουν πέσει στα χέρια μου από Ali ήταν αριστες.
gallos1985 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 παιδια εγο πσαχνο λενοβο σ850 για ανταλακτικα γιαυτο ροταο αν αυτο ειναι ιδιο να το αγορασο γιανα φτιαξο το δικο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα