aouaas Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 καλημερα. σε μια φιλη μου της εκαναν δωρο ενα tablet samsung galaxy tab a αξιας 170€ και απ'οτι βλεπω τα χαρακτηριστικα ειναι μετρια. σ'αυτα τα χρηματα ξερετε κανενα tablet με καλυτερα χαρακτηριστικα για να το αλλαξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μια χαρα ειναι....αν θελει καλυτερο πανω απο 300(για Ελλαδα). 1.5Gb ram,16Gb Αποθηκευση,4πυρηνες,6000mAh ενταξει δεν το λες super τα βασικα τα κανει παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 ας μου εκαναν και μενα τετοιο δωρο..και σιγα μη τα αλλαζα!!!!!!!!!!!!! κρατα το να το χαρει πες της..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ας μου εκαναν και μενα τετοιο δωρο..και σιγα μη τα αλλαζα!!!!!!!!!!!!! κρατα το να το χαρει πες της..... Επειδή είναι Samsung το λες; Γιατί απο χαρακτηριστικά είναι μέτριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) καλημερα. σε μια φιλη μου της εκαναν δωρο ενα tablet samsung galaxy tab a αξιας 170€ και απ'οτι βλεπω τα χαρακτηριστικα ειναι μετρια. σ'αυτα τα χρηματα ξερετε κανενα tablet με καλυτερα χαρακτηριστικα για να το αλλαξει; Καλημέρα.Πότε είχε 170 ευρώ στα public?Τώρα που το βλέπω στη σελίδα τους το έχει 299 ευρώ.Μια χαρά είναι.Άκυρο το 4g κοίταζα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2016 από notist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα