Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να μείνει πίσω η εξέλιξη όταν υποστηρίζεις ένα παλαιότερο λειτουργικό? Τόσο δύσκολο είναι να συνεχίσεις να το υποστηρίζεις? Γιατί πρέπει να ωθήσεις τον άλλο να αναβαθμίσει σώνει και καλά?

Εξηγούμαι. Στον κανονικό μου υπολογιστή έχω Windows 8.1. Έχω όμως ένα netbook του 2009 asus eee pc το οποίο δουλεύει με xo. Έχω δοκιμάσει να του περάσω 7 αλλά αφ' ενός είναι πολύ βαριά για αυτό, αφ΄ετέρου δεν υπάρχουν όλα τα προγραμματάκια (π.χ. power saving, έλεγχος λειτουργίας-απενεργοποίησης wifi, bluetooth, κάμερας) για τα win 7.

Σταματάει η υποστήριξη του chrome, σταματάει η υποστήριξη του dropbox, έλεος. Ούτε στο ίντερνετ δεν θα μας αφήνουν να μπούμε σε λίγο. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να υποστηρίξεις ένα λειτουργικό. Δεν είναι ότι πρόκειται για 800 διαφορετικές διανομές των windows.

Γιατί για να εξυπηρετήσουμε την καταναλωτική μανία να πρέπει να αγοράσουμε σώνει και καλά καινούρια μηχανήματα εφόσον μας εξυπηρετούν τα παλιά σε αυτό που θέλουμε?

Αν δεν βαλεις Linux βαλτου τα 10αρια. Μια χαρα θα τρεχει.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν κάποιος έχει τα windows xp να μην μπορεί να πάει στα 7άρια και να γκρινιάζει σαν γεροξεκούτης.

Θα του δώσεις εσύ τα 100€ που χρειάζονται για την πρόταση σου;

Δημοσ.

και εγώ κάποτε έσκασα κάπου 300 ευρώ για το k850i,τώρα ούτε updates παίρνει,ούτε στο internet κανεις ανετα την δουλειά σου ούτε είναι χρήσιμο σε σχέση με τα καινούρια......τι σημαίνει αυτό ?

σιγά μην κάτσει όλος ο κόσμος να ασχολείται με τον κάθε μπάρμπα που πήρε ένα pc και νομίζει ότι θα πεθάνει με αυτό λες και είναι σετ καστάνιας της facom με 100 χρόνια εγγυηση ΕΛΕΟΣ

αλλωστε για τους μη πειρατές υπάρχουν λύσεις....

• Like 2
Δημοσ.

Αν μέσα σε 15 χρόνια δεν έχει καταφέρει να μαζέψει 100 ευρώ για ένα νέο λειτουργικό, ας πάει σε linux. Λύσεις υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι το Dropbox είναι το τελευταίο πράγμα που δεν (θα) υποστηρίζεται πλέον στα Windows XP, μπροστά σε δεκάδες άλλα πιο σοβαρά ζητήματα όπως hardware drivers. Ας μην ξεκινήσουμε πάλι την συζήτηση "γιατί να μην υποστηρίζονται πλέον απ'την microsoft" ! Κούρασε...

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι το Dropbox είναι το τελευταίο πράγμα που δεν (θα) υποστηρίζεται πλέον στα Windows XP, μπροστά σε δεκάδες άλλα πιο σοβαρά ζητήματα όπως hardware drivers. Ας μην ξεκινήσουμε πάλι την συζήτηση "γιατί να μην υποστηρίζονται πλέον απ'την microsoft" ! Κούρασε...

υπάρχει έστω και ένας λόγος να υποστηρίζονται τα xp απο καινούριο hardware? εκτός απο κάρτες δικτύου,εκτυπωτές κλπ που μπορεί να συνδέσεις σε παλιά pc ποιος θα αγοράσει καινούριο pc και θα βάλει xp? 

Δημοσ.

τα xp είναι λειτουργικό του 2001,έχουμε 2016 πέρασαν 15 χρόνια ! φτάνει έλεος με μερικούς φτάνει δεν λέμε να αλλάζουμε pc κάθε χρόνο αλλά μια δεκαετία την βγάζει ένα pc και μετά δεν τραβάει άλλο,δεν θα μείνει πίσω η εξέλιξη για τα xp και για μερικούς με p4 που θέλουν να τα έχουν για 100 χρόνια και να κάνουν τα πάντα με αυτό

LoLoLoL

Εντωμεταξύ τα XP συνεχίζουν να έχουν ένα ωραιότατο 11% λολ

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει έστω και ένας λόγος να υποστηρίζονται τα xp απο καινούριο hardware? εκτός απο κάρτες δικτύου,εκτυπωτές κλπ που μπορεί να συνδέσεις σε παλιά pc ποιος θα αγοράσει καινούριο pc και θα βάλει xp? 

Μου φαίνεται ότι οι 2 ρητορικές σου ερωτήσεις απαντάνε και σ'αυτό που έγραψα. Γι'αυτό λέω ότι κούρασε η συζήτηση γύρω απ'το "γιατί να μην υποστηρίζονται πλέον"!

Έχουμε 2016. Για όσους δεν έκαναν τα Vista (συντριπτική πλειοψηφία), μπορούσαν να επιλέξουν τα 7. Ύστερα τα 8. Ύστερα τα 8.1, ύστερα τα 10. Αν σε κάποιον δεν έκανε κανένα απ'όλα αυτά τα λειτουργικά συστήματα και επιμένει πως μόνο τα xp τον εξυπηρετούν... "να το κοιτάξει"!

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν βαλεις Linux βαλτου τα 10αρια. Μια χαρα θα τρεχει.

Όχι, τα δεκάρια χρησιμοποιούν πολλούς πόρους με αποτέλεσμα το netbook κυριολεκτικά να ζεματάει. Για τα συγκεκριμένα το Linux και τα XP είναι μονόδρομος.

• Like 3
Δημοσ.

να κράξω και εγώ με την σειρά μου την Olympus γιατί έχω μια γραφομηχανή που αγόρασα πριν 25 χρόνια και δεν....ΒΡΙΣΚΩ ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ!!! Αλήτες δεν θα με κάνετε να αγοράσω λάπτοπ!! Δεν θα τα σκάσω εγώ στην M$!!!

• Like 7
Δημοσ.

LoLoLoL

Εντωμεταξύ τα XP συνεχίζουν να έχουν ένα ωραιότατο 11% λολ

εταιριες συνηθως χρησιμοποιουν ακόμα ΧΡ, γι αυτο και το ποσοστο, αλλά αυτες σκάνε εκατομμυρια  και λαμβάνουν security updates. Ακόμα και ελληνικές.

Δημοσ.

Έχετε όλοι αγανακτήσει με τα XP, και για εμάς με τα 98 δεν ανοίγει ρουθούνι... Που έχει σταματήσει προ πολλού η υποστήριξή τους και ΚΑΝΕΙΣ δεν το αναφέρει. Θυμάμαι τότε μας έλεγαν αναβαθμίστε σε ME ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝ BSOD ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Και μου λέτε μετά να αναβαθμίσω; Όχι κύριοι... Εγώ δεν ξαναναβαθμίζω... Και απαιτώ υποστήριξη για το προϊόν που ΠΛΗΡΩΣΑ. Δεν με ενδιαφέρει που έχουνε περάσει 18 χρόνια από τότε. Στο κάτω κάτω τα ΧΡ βγήκανε πριν 15 χρόνια.. 3 χρόνια διαφορά δηλαδή. 3 χρόνια διαφορά έχουν και τα Windows 8 με τα Windows 10 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΜΙΛΛΑ οπότε μην κοροϊδευόμαστε.

Η ίδια εταιρεία μου πλασάρει το ίδιο προϊόν στην πιο αναβαθμισμένη και βελτιστοποιημένη έκδοσή του. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΣΟΦΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. Να πάθω εγώ ό,τι έπαθα με τα ΜΕ; Να μου λείπει... Τα Windows 98 είναι η ζωή μου, είναι το παρελθόν μου και οι καλύτερες μου αναμνήσεις, είναι εγώ... Και σε αυτό δε σηκώνω αμφισβήτηση, δε πα να βγούνε και τα Windows 10 το καλύτερο λογισμικό που χει συμβεί ποτέ.

• Like 6
Δημοσ.

ευτυχως υπαρχουν χιλιαδες τροποι να κανει καποιος το ιδιο πραγμα χωρις να παγιδευεται στους καταναλωτικους συμβιβασμους της πολιτικης που θελουν να εξασκησουν λιγες εταιριες , οποτε  ... στα dropboxes μου  :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...