Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Dropbox ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την υποστήριξη για Windows XP το ερχόμενο καλοκαίρι. Αρχικά, από τις 26 Ιουνίου, η εφαρμογή του Dropbox δεν θα είναι διαθέσιμη για κατέβασμα σε Windows XP, ενώ όσοι έχουν ήδη κατεβασμένη την εφαρμογή, δεν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν είσοδο στον λογαριασμό τους ή να φτιάξουν νέο λογαριασμό.

Όσοι όμως έχουν ήδη αποθηκευμένο τον λογαριασμό τους στην εφαρμογή του Dropbox, θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν κανονικά μέχρι και τις 29 Αυγούστου, που το Dropbox θα κάνει αυτόματα log out στον λογαριασμό του χρήστη.

Ο λόγος για τη συγκεκριμένη απόφαση είναι απλά ότι τα Windows XP είναι αρκετά παλιά και, πιθανότατα, δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις νέες δυνατότητες που επιθυμεί να ενσωματώσει το Dropbox.

Φυσικά, οι χρήστες δεν πρόκειται να χάσουν τα αρχεία που έχουν αποθηκευμένα στο Dropbox, απλώς δεν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν είσοδο με τον λογαριασμό τους, μέχρι να εγκαταστήσουν μια νεότερη έκδοση των Windows.

Βέβαια, υπάρχει πάντοτε η επιλογή χρήσης των υπηρεσιών του Dropbox από τον ιστότοπο, που όμως δεν προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με τη desktop εφαρμογή. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, για το πρώτο τρίμηνο του 2016, τα Windows XP καταλαμβάνουν το 11% των συνολικών λειτουργικών συστημάτων.

Link.png Site: Neowin

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι τα windows να μην αναβαθμιζονται σαν τα ubuntu?

πηγα απο τα 12.04 --> 14.04 και το πηρα χαμπαρι πολυ αργοτερα. συνεχιζα να δουλευω κανονικα χωρις να αλλαξει ο τροπος εργασιας μου και το περιβαλλον μου! απλα ειμαι τωρα πιο γρηγορος και ασφαλης!

η Microsift εχει να μαθει πολλα ακομα απο το Linux!

• Like 6
Δημοσ.

Με το ζόρι σπρώξιμο στα επόμενα λειτουργικά. Με τα XP δεν έχω κανέναν πρόβλημα και όλα πάνε σφαίρα. Δεν θα περάσει της Microsoft. Θα μείνω με το καλύτερο λειτουργικό στον κόσμο. Άσε που τα επόμενα μου χαλάνε την εμπειρία που έχω συνηθίσει.

troll mode off :P

• Like 18
Δημοσ.

Με το ζόρι σπρώξιμο στα επόμενα λειτουργικά. Με τα XP δεν έχω κανέναν πρόβλημα και όλα πάνε σφαίρα. Δεν θα περάσει της Microsoft. Θα μείνω με το καλύτερο λειτουργικό στον κόσμο. Άσε που τα επόμενα μου χαλάνε την εμπειρία που έχω συνηθίσει.

troll mode off :P

Θέμα χρόνου είναι η συνήθεια. 

• Like 1
Δημοσ.

γιατι τα windows να μην αναβαθμιζονται σαν τα ubuntu?

πηγα απο τα 12.04 --> 14.04 και το πηρα χαμπαρι πολυ αργοτερα. συνεχιζα να δουλευω κανονικα χωρις να αλλαξει ο τροπος εργασιας μου και το περιβαλλον μου! απλα ειμαι τωρα πιο γρηγορος και ασφαλης!

η Microsift εχει να μαθει πολλα ακομα απο το Linux!

Πήγαινε μια βόλτα στο θέμα με τα Windows 10, να δεις πως κράζουν μερικοί που τους αναβαθμίστηκαν τα windows από 7/8 σε 10 χωρίς να τους ρωτήσει. (Φυσικά και δεν γίνεται αυτό)

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί έχει γυρίσει η κουβέντα στα XP κλπ ενώ το θέμα που πολύ σωστά ανέδειξε ο TS είναι ότι σταματάει το Dropbox την υποστήριξη στα XP.

Υπάρχει λύση για το θέμα αυτό;

Μπορούν αυτοί που χρησιμοποιούν το Dropbox και δουλεύουν σε XP (έστω και αν είναι λίγοι) να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν;

Σ' αυτό πρέπει να δοθούν απαντήσεις.

Δημοσ.

τα xp είναι λειτουργικό του 2001,έχουμε 2016 πέρασαν 15 χρόνια ! φτάνει έλεος με μερικούς φτάνει δεν λέμε να αλλάζουμε pc κάθε χρόνο αλλά μια δεκαετία την βγάζει ένα pc και μετά δεν τραβάει άλλο,δεν θα μείνει πίσω η εξέλιξη για τα xp και για μερικούς με p4 που θέλουν να τα έχουν για 100 χρόνια και να κάνουν τα πάντα με αυτό

• Like 18
Δημοσ.

Ελεος με τα XP, μου ερχονται στο νου κατι παπουδες να λενε (εμεις στην εποχη μας ειχαμε το ταδε........αθανατο πραγμα)

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί να μείνει πίσω η εξέλιξη όταν υποστηρίζεις ένα παλαιότερο λειτουργικό? Τόσο δύσκολο είναι να συνεχίσεις να το υποστηρίζεις? Γιατί πρέπει να ωθήσεις τον άλλο να αναβαθμίσει σώνει και καλά?

Εξηγούμαι. Στον κανονικό μου υπολογιστή έχω Windows 8.1. Έχω όμως ένα netbook του 2009 asus eee pc το οποίο δουλεύει με xo. Έχω δοκιμάσει να του περάσω 7 αλλά αφ' ενός είναι πολύ βαριά για αυτό, αφ΄ετέρου δεν υπάρχουν όλα τα προγραμματάκια (π.χ. power saving, έλεγχος λειτουργίας-απενεργοποίησης wifi, bluetooth, κάμερας) για τα win 7.

Σταματάει η υποστήριξη του chrome, σταματάει η υποστήριξη του dropbox, έλεος. Ούτε στο ίντερνετ δεν θα μας αφήνουν να μπούμε σε λίγο. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να υποστηρίξεις ένα λειτουργικό. Δεν είναι ότι πρόκειται για 800 διαφορετικές διανομές των windows.

Γιατί για να εξυπηρετήσουμε την καταναλωτική μανία να πρέπει να αγοράσουμε σώνει και καλά καινούρια μηχανήματα εφόσον μας εξυπηρετούν τα παλιά σε αυτό που θέλουμε?

• Like 5
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν κάποιος έχει τα windows xp να μην μπορεί να πάει στα 7άρια και να γκρινιάζει σαν γεροξεκούτης.

Δημοσ.

Εξηγούμαι. Στον κανονικό μου υπολογιστή έχω Windows 8.1. Έχω όμως ένα netbook του 2009 asus eee pc το οποίο δουλεύει με xo. Έχω δοκιμάσει να του περάσω 7 αλλά αφ' ενός είναι πολύ βαριά για αυτό, αφ΄ετέρου δεν υπάρχουν όλα τα προγραμματάκια (π.χ. power saving, έλεγχος λειτουργίας-απενεργοποίησης wifi, bluetooth, κάμερας) για τα win 7.

Eιναι για αποσυρση... Βαλτου ενα linuxaki να κανεις βασικη δουλεια.

Δεν μπορει να κραταει λειτουργικο επ απειρον ολοκληρη εταιρια για λιγα ατομα που εχουν μεινει πισω.

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί να μείνει πίσω η εξέλιξη όταν υποστηρίζεις ένα παλαιότερο λειτουργικό? Τόσο δύσκολο είναι να συνεχίσεις να το υποστηρίζεις? Γιατί πρέπει να ωθήσεις τον άλλο να αναβαθμίσει σώνει και καλά?

Σταματάει η υποστήριξη του chrome, σταματάει η υποστήριξη του dropbox, έλεος. Ούτε στο ίντερνετ δεν θα μας αφήνουν να μπούμε σε λίγο. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να υποστηρίξεις ένα λειτουργικό. Δεν είναι ότι πρόκειται για 800 διαφορετικές διανομές των windows.

Γιατί για να εξυπηρετήσουμε την καταναλωτική μανία να πρέπει να αγοράσουμε σώνει και καλά καινούρια μηχανήματα εφόσον μας εξυπηρετούν τα παλιά σε αυτό που θέλουμε?

η υποστήριξη είναι κόστος σε developers και χρόνο,άρα χρήμα για τις εταιρείες,στο netbook βάλε κανένα linux μια χαρά θα πάει και εγώ με mint το είχα το netbook

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...