Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, μου επεσε samsung galaxy a3 σε νερο, βραχηκε για τα καλα, το αφησα να στεγνωσει για περιπου 10 ωρες, και την επομενη το πρωι που προσπαθησα να το ανοιξω, τιποτα. Μιλησα με service samsung και ειπαν οτι αν πεσει σε νερο και δεν ανοιγει καλυτερα να το πεταξω. Μηπως καποιος απο εσας εχει μια πιο χρησιμη συμβουλη; Tο εχω αφησει μεσα σε ziplock bag με ρυζι αλλα τιποτα ακομη.

Δημοσ.

Ειχες βγαλει την μπαταρια απο την αρχη?

Εαν ναι, αστο μερικες μερες ακομα στο ρυζι και ξαναδοκιμασε(κ αφησε το στον φορτιστη αρκετη ωρα πριν προσπαθησεις να το αναψεις)

Ετσι πηρε μπρος ενα lumia 535 φιλης που το χα ξεγραμμενο.

Αν απο κει και περα δεν φανερωνει σημαδια ζωης (πρακτικα το χεις χαμενο μιας και στο service θα σου ζητησουν περισσοτερα απο καινουργιο)και πιανουν τα χερια σου, ανοιξε το και ψεκασε την μητρικη και τα υπολοιπα τσιπακια με μπολικο καθαριστικο επαφων και ξαναδοκιμασε.

Δημοσ.

Ειχες βγαλει την μπαταρια απο την αρχη?

Η μπαταρια του α3 δεν ειναι αποσπωμενη, οποτε δεν ειχα αυτη την επιλογη.

Πόσες μέρες το άφησες;

Εγγύηση έχει;

¨Εδωσες κάποιο αναγνωριστικό της συσκευής όταν μίλησες με το σέρβις;

Το αφησα περιπου 2 μερες, και ναι ειναι εντος εγγυησης αλλα σιγουρα δεν καλυπτεται η πτωση σε νερο.

Δημοσ.

Samsung  φίλης έπεσε μεσα σε πλυντήριο πιάτων!!!!Νεκρό για μια μέρα και μετά τοποθέτηση μέσα

σε σακούλα με ρυζι για 2 μέρες και το τηλέφωνο επανήλθε!!!!

Εχουν περάσει απο τότε 15 μήνες και λειτουργεί κανονικά!

Δημοσ.

Φίλε να το πας σε έναν που φτιάχνει κινητά, να το ανοίξει να το στεγνώσει. Είναι η μόνη σου (μικρή ελπίδα).

Δημοσ.

Πήγαινε το σε κανέναν τεχνικό που να πιάνουν τα χεράκια του μπας και στο επαναφέρει ή στην τελική δες κανένα guide και κάνε το μόνος σου. Όύτως ή άλλως μάλλον νεκρή είναι η συσκευή σου, τι έχεις να χάσεις..

Δημοσ.

Το πηγα σε έναν τεχνικό τελικά, αν πιάνουν τα χέρια του δεν ξέρω, αλλά θα ποσταρω αποτέλεσμα όταν γνωρίζω! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...