Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση σταμάτα να ακουμπάς τον υπολογιστή τον έχεις 10 μέρες και έχει θέμα πίσω στο μαγαζί έχει εγγύηση τα πάντα μα τα πάντα και ας βρούνε αυτοί τι φταίει το πας λες έχω δει αυτό και αυτό και τίποτα άλλο ούτε ότι το άνοιξες και έκανες εκείνο και εκείνο τίποτα

Αν υπαρχει εγγυηση σε ισχυ, συμφωνω απολυτως.

Δημοσ.

Δεν το πήρα ολόκληρο.. Όλα τα κομμάτια που αποτελείτε τα έχω πάρει ξεχωριστά.. Πάντως το συγκεκριμένο θόρυβο όσο και να παλεψα να τον ακούσω ξανά για να καταλάβω από που ερχετε δεν το κατάφερα.. Δηλαδή το κάνει ελάχιστα δευτερόλεπτα στην αρχή και μόνο αν κάνω μία μέρα να τον ανοίξω.. Προς το παρόν θα το αφήσω έτσι μιας και δε βλέπω κάποια ουσιαστικη δυσλειτουργία και βλέπουμε..

Δημοσ.

Δεν το πήρα ολόκληρο.. Όλα τα κομμάτια που αποτελείτε τα έχω πάρει ξεχωριστά.. Πάντως το συγκεκριμένο θόρυβο όσο και να παλεψα να τον ακούσω ξανά για να καταλάβω από που ερχετε δεν το κατάφερα.. Δηλαδή το κάνει ελάχιστα δευτερόλεπτα στην αρχή και μόνο αν κάνω μία μέρα να τον ανοίξω.. Προς το παρόν θα το αφήσω έτσι μιας και δε βλέπω κάποια ουσιαστικη δυσλειτουργία και βλέπουμε..

Σε πρώτη φάση εγώ θα έστελνα τα πάντα πίσω μπορεί να μην είναι ανεμηστήρας αλλά κάποιος πυκνωτής που να έχει θέμα αλλά με το μάτι να μην φαίνεται μην ρισκάρεις να τα κρατάς γιατί μπορεί να χαλάσουν πιο μετά και εγγύηση πάπαλα. Εγώ πιστεύω ίσως οφείλετε από τροφοδοτικό αλλά και πάλι αφού έχουν εγγύηση μην το κουράζεις το θέμα στο κάθε μαγαζί τα κομμάτια

Δημοσ.

θα ηταν πιο ευκολο να βρει μονος του το προβλημα απο το να στυλει ολα τα κομματια απο κει που τα πηρε. μπορει να μη ντα πηρε ολα απο ενα μαγαζι δυο τετραγωνα πιο περα. θα του βγουν 50 ευρω σε μεταφορικα ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε το έχω τσεκαρει ακόμα γιατί είμαι στη δουλειά, τώρα που ήταν κλειστό μία μέρα μολης γυρίσω σπίτι το βράδυ θα το ανοίξω για να τσεκαρω

EDIT: Μολης ανοιξα το pc και με εκπληξη διαπιστωσα πως ο θορυβος εξαφανιστηκε.. Δεν ξερω μηπως εχει σχεση με το οτι το πατωμα που εχω το pc δεν ειναι εντελως ισιο το μαρμαρο και δε παταει καλα, παιζει να οφειλετε και εκει ή στο οτι τον εχω ανοιχτο γενικοτερα συνεχεια? 

Παντως δυο φορες που του εκανα επανεκινηση απο χθες που εχω να τον ανοιξω δεν ακουσα τιποτα..

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...