La_MoRt Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τη Πηγή: Gelit την οποία και πρώτη φορά μου τη στείλανε μαζί με την υδρόψυξη από εξωτερικό όταν είχα παραγγείλει τα πράγματα. Από την AS5 είναι πολύ καλύτερη αλλά δε ξέρω τι κάνει με τις άλλες. Απόλυτα ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Ίσως είχα την 3 αν και θυμάμαι ότι είχα το γνωστό μικρο ασημί σωληνάριο, ίδιο με την Arctic Silver 5 αλλά επάνω έλεγε 4. Θα το τσεκάρω όταν πάω σπίτι.Όσο για την Kryonaut κι εγώ έκανα παραγγελία και περίμενα, το μεγάλο πήρα κι ας ήταν ακριβό. Με έτρωγε να τη δοκιμάσω. Τώρα για το αν αξίζει..είναι σχετικό. Αναλόγως συστήματος ψύξης μπορεί να δείς 3-5 βαθμούς διαφορά από όσα διάβασα. Σε 2 laptops που την έβαλα, έριξε 2-3 βαθμούς σε σχέση με την AS4 ή 3 (όποια είχα πριν που τωρα δεν τη θυμάμαι), σε τρίτο laptop (dell) δεν έκανε καμμία διαφορά. Αυτές τις μέρες θα δοκιμάσω σε Fx8350 στο main σύστημα μου και στον Fx6100 που έχω για media center. Edit: Δεν μπορώ να βρώ πουθενά τι ακριβώς ήταν η παλιά που είχα, τώρα που είμαι σπίτι. Ίσως να την πέταξα γιατί μου άδειασε πριν 1-2 μήνες, όταν έβαλα σε 2 Gpu. Πιθανόν να την είχα πολλά χρόνια, πάντως είμαι σίγουρος ότι ήταν το σωληνάριο της παρακάτω εικόνας και επάνω επάνω (νομίζω) έγραφε 4. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από teo20net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) FX-6100 με Hyper-TX3 Evo. Thermal Grizzly Kryonaut 2-3 βαθμούς κάτω συγκριτικά με AS5 σε mid load. P.s. Απλά το αναφέρω. Δεν λέω ότι είναι καλύτερη μιας και παίζουν πολλοί παράγοντες όπως το πάτημα σε κάθε εφαρμογή πάστας και διάφορα άλλα. Απλά η Kryonaut όπου και να την έβαλα είναι απο 2-5 βαθμούς πιο κάτω χοντρικά. Σε συνδυασμό με την τιμή της, μάλλον δεν αξίζει για πολλούς αλλα γι'αυτούς που το ψάχνουν με πολύ λεπτομέρεια, κάνει δουλειά. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από teo20net 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosxaza Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 σορρυ που ανοιγω παλι το θεμα,σκοπευω να αγορασω καινουριο cpu..μεχρι τωρα ημουν υπερ της artic silver 5 αλλα διαβασα σε αυτο το ποστ οτι υπαρχουν και καλυτερες,μπορειτε να μου προτεινετε 1-2?(δεν με ενδιαφερει το κοστος της) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 σορρυ που ανοιγω παλι το θεμα,σκοπευω να αγορασω καινουριο cpu..μεχρι τωρα ημουν υπερ της artic silver 5 αλλα διαβασα σε αυτο το ποστ οτι υπαρχουν και καλυτερες,μπορειτε να μου προτεινετε 1-2?(δεν με ενδιαφερει το κοστος της) άμα το διάβασες το θέμα έχεις δεκαπέντε προτάσεις ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosxaza Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ε ναι ειπαν πολλες τα παιδια και δεν ξερω ποια να διαλεξω...αυτες εδω ειναι οι καλυτερες υποθετικα με τα reviews?http://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-kryonaut-thermal-grease-1gr-p-PER.816400http://www.e-shop.gr/arctic-mx-4-thermal-compound-4g-p-PER.641198 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 https://www.skroutz.gr/s/7580286/ProlimaTech-PK-3-1-5gr.html http://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-kryonaut-thermal-grease-1gr-p-PER.816400 πάρε και τις δύο, κάνε ένα review και θα σου πληρώσω εγώ την φθηνότερη μην αγχώνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosxaza Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ποια απο τις δυο θα προτιμουσες;;η αγορα του cpu θα αργισει λιγο,θα κανω review αλλα λογικα 1-5 ιουλιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 χαχαχα ok Πάρε αυτή που έβαλες στο μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosxaza Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 με λιγα λογια ομως,η artic silver 5 ειναι η τελευταια που θα κοιταξω?(δεν λεω οτι ειναι κακης ποιοτητας,λεω συγρκιτικα με mx 4 και kryonaut) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Όλες καλές είναι ρε αγορίνα, παίζουν τιμές και ποσότητα οπότε διαλέγεις αυτή που σε καλύπτει. Ξαναδιάβασε το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ε ναι ειπαν πολλες τα παιδια και δεν ξερω ποια να διαλεξω...αυτες εδω ειναι οι καλυτερες υποθετικα με τα reviews? http://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-kryonaut-thermal-grease-1gr-p-PER.816400 http://www.e-shop.gr/arctic-mx-4-thermal-compound-4g-p-PER.641198 Ναι, η Grizzly είναι (όπως φαίνεται) ελάχιστα μεν, καλύτερη δε απο τις υπόλοιπες. Παρόλα αυτά οι διαφορές είναι τόσο μικρές που μετράει καθαρά η τιμή εκτός κι αν προσπαθήσεις να κάνεις το build του αιώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosxaza Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 i3 6100 θα βαλω συγκεκριμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 i3 6100 θα βαλω συγκεκριμενα με ποιά ψύκτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosxaza Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 stock για αρχη,στο πολυυυ μελλον βλεπουμε αν θα την αλλαξω(επειδη θα ειναι το pc του σπιτιου οχι αποκλειστικα δικο μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα