Προς το περιεχόμενο

Πάστα επεξεργαστή!

life is music

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.skroutz.gr/s/8201783/CoolerMaster-MasterGel-Maker-4gr.html

Εγώ την έχω καταβρεί με την gel maker nano της coolermaster.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει καλύτερη ποτέ.

Την έχω βάλει στη cpu, στη gpu, στα heatsinks των vrm, στο heatsink του chipset,

μόνο στη μούρη μου για τον ήλιο δεν τη βάζω.

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παραμένει μια χαρά, όσο παλιά και να είναι αποτελεί μία από τις καλύτερες θερμοαγώγιμες που κυκλοφόρησαν ποτέ. Σαφώς και υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα, εξακολουθεί να είναι πολύ καλή η arctic silver 5, προσοχή όμως, δεν λέω ότι είναι η καλύτερη από τις τωρινές, απλά τα πάει περίφημα σε σχέση με τις τωρινές θερμοαγώγιμες και τις φτάνει εύκολα  ;).

Αν βρίσκεις σε ίδια περίπου τιμή, καλύτερες πάστες, π.χ. pk2/3, mx4, κ.τ.λ. γιατί να πας στην AS5;

• Like 3

τελευταια εχω κολησει με αυτην  ακριβη δε λεω αλλα αξιζει και το τελευταιο cent.....

http://www.e-shop.gr/noctua-nt-h1-thermalpaste-p-PER.809117

Πολύ καλή επιλογή η Noctua.

Χρησιμοποιώ την ίδια και μπορώ να πώ ότι δίκαια είναι ανάμεσα στις κορυφαίες.

Thermal Paste Roundup 2015 – 47 products tested

Πλεονέκτημα της σε σχέση με άλλες (στην ίδια κατάταξη) η ευκολία εφαρμογής της.

• Like 1

Αν βρίσκεις σε ίδια περίπου τιμή, καλύτερες πάστες, π.χ. pk2/3, mx4, κ.τ.λ. γιατί να πας στην AS5;

Συμφωνώ σε αυτό με χίλια, απλά ήθελα να τονίσω πως δεν βρίσκεται στον πάτο σε απόδοση, βρίσκεται στα επίπεδα των σημερινών η as5 και συγκεκριμένα αποδίδει σαν mx-4. Απλά αυτό, είναι σε καλά επίπεδα και όχι μάπα, δεν τόνισα να την προτιμήσει κανείς έναντι κάποιας άλλης, ήδη η as5 δεν συμφέρει μιας και όπως είπες υπάρχουν καλύτερες πάστες.

• Like 2

• Moderators

Πολύ καλή επιλογή η Noctua.

Χρησιμοποιώ την ίδια και μπορώ να πώ ότι δίκαια είναι ανάμεσα στις κορυφαίες.

Thermal Paste Roundup 2015 – 47 products tested

Πλεονέκτημα της σε σχέση με άλλες (στην ίδια κατάταξη) η ευκολία εφαρμογής της.

Επισης κατι που διαβαζω δεν το ξερω σιγουρα μιας και δεν την δουλεψα αρκετα , αναφερουν οτι δεν υποφερει απο το Pump out effect (σε περιπου ενα μηνα που την κρατησα στο συστημα η ψυκτρα ξεκολλησε πολυ ευκολα παντως απο τον επεξεργαστη σχεδον χωρις προσπαθεια ), ειδικα σε AMD που το socket δεν εχει την καλυτερη ασφαλεια πιστευω ειναι καλη περιπτωση και αξιζει τα λεφτα για να γλυτωσεις μελοντικα πιθανων χαλασμενα πιν στον επεξεργαστη

Η καλύτερη λύση πάντως απο τις παραπάνω μετρήσεις φαίνεται να ειναι η Thermal Grizzly Kryonaut απλα το κακό ειναι οτι εχει ακριβά 22 euro περίπου ειναι ομως 11 γρ  https://www.caseking.de/thermal-grizzly-kryonaut-waermeleitpaste-11-1-gramm-3-ml-zuwa-125.html , με έψησε ομως να την αγοράσω να δούμε και απο κοντά τι κάνει.

Αν και χρόνια οπαδός της as5 και επειδή δεν ειχα αλλη πρόχειρη να βάλω τώρα στον καινούργιο 6700k  , έβαλα της noctua που ειχα στην άκρη και μπορώ να πω οτι εχει πολύ καλές θερμοκρασίες δεν το περίμενα

• Like 2

• Moderators

Η καλύτερη λύση πάντως απο τις παραπάνω μετρήσεις φαίνεται να ειναι η Thermal Grizzly Kryonaut απλα το κακό ειναι οτι εχει ακριβά 22 euro περίπου ειναι ομως 11 γρ https://www.caseking.de/thermal-grizzly-kryonaut-waermeleitpaste-11-1-gramm-3-ml-zuwa-125.html , με έψησε ομως να την αγοράσω να δούμε και απο κοντά τι κάνει.

Αν και χρόνια οπαδός της as5 και επειδή δεν ειχα αλλη πρόχειρη να βάλω τώρα στον καινούργιο 6700k , έβαλα της noctua που ειχα στην άκρη και μπορώ να πω οτι εχει πολύ καλές θερμοκρασίες δεν το περίμενα

Έχει το eshop

http://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-kryonaut-thermal-grease-1gr-p-PER.816400

1gr συσκευασία στα 6 ευρώ φτάνει για 3-4 εφαρμογές

Και η noctua είναι πάρα πολύ καλή όντως την χρησιμοποιώ κυρίως σε AMD επεξεργαστές γιατί δεν βεντουζαρει

Α ωραία αν νομίζω οτι με τα 22 euro παίρνεις και κατι πινελάκια που έχει ολη την συσκευασία και απο οτι βλέπω και στο eshop ειναι με παραγγελία 4 7 εργάσιμες

• Moderators

Α ωραία αν νομίζω οτι με τα 22 euro παίρνεις και κατι πινελάκια που έχει ολη την συσκευασία και απο οτι βλέπω και στο eshop ειναι με παραγγελία 4 7 εργάσιμες

Αυτο το μαραφετι που εχει που μπανει μπροστα για να απλωσεις την παστα χανεις αρκετη παστα το δοκιμασα(μπορει να κραταει και παστα για  σχεδον 2 εφαρμογες

http://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-kryonaut-thermal-grease-111gr-3ml-p-PER.816399

http://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-kryonaut-thermal-grease-37gr-10ml-p-PER.816401

Θα την αγόραζα για δοκιμή την kryonaut 1gr αλλά σε αυτά τα λεφτά προτίμησα την mx-2 μιας και ήθελα τα 8gr γιατί θέλω να την χρησιμοποιήσω και σε άλλα pc. Πάντως σε επόμενη δόση θα την δοκιμάσω, μιας και από όσα διαβάζω αξίζει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Θα την αγόραζα για δοκιμή την kryonaut 1gr αλλά σε αυτά τα λεφτά προτίμησα την mx-2 μιας και ήθελα τα 8gr γιατί θέλω να την χρησιμοποιήσω και σε άλλα pc. Πάντως σε επόμενη δόση θα την δοκιμάσω, μιας και από όσα διαβάζω αξίζει.

Μετά απο ώρες αναζήτησης και διαβάσματος αγόρασα κάποιες απο τις προαναφερθείσες πάστες. Χρόνια οπαδός της AS4, κατέληξα και πήρα μια AS5 για τις "προχειροδουλειές" και τα μερεμέτια σε pc φίλων. Στα δικά μου μηχανήματα έβαλα την Kryonaut ενώ την MX-2 δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη, είναι στη συσκευασία.

Απο reviews και συγκριτικά που είδα, η Kryonaut είναι η απόλυτη πάστα. Στην πράξη (συγκριτικά με την AS4 που είχαν τα μηχανήματά μου πριν- Laptops & desktops) είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερα τα temps σε idle. Ωστόσο δεν την έχω βάλει ακόμη στο σύστημα της υπογραφής μου που είναι και το κυρίως σύστημα μου για να δώ εκεί τι κάνει. Την Arctic MX-2 δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη μιας και αποφάσισα να την κρατήσω για χρήση σε gpus μόνο αφού για εκεί ενδείκνυται να χρησιμοποιείται. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορώ να δοκιμάσω 5-6 διαφορετικές πάστες που έχω, και να ανεβάσω αποτελέσματα για να έχετε μια εικόνα (AS-4 / AS-5 / Thermal Grizzly Kryonaut / Arctic MX-2 / Coolermaster OEM / Thermaltake TG-2). 

edit: Μην με κράξετε, το ξέρω, έχω ένα θέμα με τις πάστες. 

assets_LARGE_t_23761_2396365_type11586.j

• Like 1

Θέλω να πάρω πάστα αλλά ρε γαμωτο ή kryonaut δεν είναι πουθενά διαθέσιμη μόνο με παραγγελία , το eshop έχει το μεγάλο μέγεθος αλλά έχει 26 euro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...