Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν θα την βάλω εγώ αλλά ο φίλος μ ο τεχνικός !! Κάποια πράγματα από pc ξέρω δεν είναι και πολύ άσχετος απλός φοβάμαι να επιχειρήσω κάτι γ να μην κάνω καμοια ζημιά!! Κατάλαβα πάει το pc , no offense αλλά αυτή είναι η αλήθεια για τους "τεχνικούς", εκτός από ελάχιστους που υπάρχουν και ξέρουν και γουστάρουν την δουλειά. Πρόσφατα πήγα σε arctic mx-2, την προτίμησα μιας και με ελάχιστα λιγότερα χρήματα από την mx-4 4gr πήρα mx-2 8gr και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Λέω διπλάσια ποσότητα με λιγότερα χρήματα και 2 βαθμούς διαφορά σε σχέση με mx-4, καρααξίζει γνώμη μου . Έχω και ένα φακελάκι zalman stg2 που ήταν μαζί με την ψύκτρα, όταν το χρησιμοποιήσω θα πω εντυπώσεις, έχω διαβάσει καλά για αυτή την πάστα. Ωστόσο με κλειστά μάτια σου προτείνω την mx-2. η mx-4 είναι λίγο καλύτερη, αλλά στα ίδια χρήματα έχεις περισσότερη ποσότητα και εγώ για αυτό άλλωστε την προτίμησα, μιας και θέλω να αλλάξω και στο ps3 θερμοαγώγιμη, ήδη παλιότερα το ps3 ήθελε κοντά 3/4 του σωληναρίου της mx-4, μιας και έχει δύο τσιπ το ps3 με αρκετά μεγαλύτερη επιφάνεια από ενός desktop επεξεργαστή . http://www.e-shop.gr/arctic-mx-2-thermal-compound-8g-p-PER.650165 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν θα την βάλω εγώ αλλά ο φίλος μ ο τεχνικός !! Κάποια πράγματα από pc ξέρω δεν είναι και πολύ άσχετος απλός φοβάμαι να επιχειρήσω κάτι γ να μην κάνω καμοια ζημιά!! Τελικά θα πάρω την artic silver 5 αυτή λέω!! Πολύ καλή είναι. Έχω μια ερώτηση όμως, γιατί τα κάνεις όλα ανάποδα; Πήγες και πήρες κάτι χωρίς να ρωτήσεις και κατόπιν ζητάς γνώμες για να καταλήξεις σε κάτι που πάλι μόνος σου επιλέγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Υπερβάλλεις χωρίς λόγο, στο συγκεκριμένο, "Κατάλαβα πάει το pc , no offense αλλά αυτή είναι η αλήθεια για τους "τεχνικούς", εκτός από ελάχιστους που υπάρχουν και ξέρουν και γουστάρουν την δουλειά", δε μιλάμε για μηχανικούς Η/Υ απο ΕΜΠ, ούτε κάποιος τεχνικός Η/Υ πρέπει πρίν να αρχίσει να σετάρει εναν υπολογιστή να έχει ξεκινήσει να μελετά "λογικές πύλες" για παράδειγμα, ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι και με γνώσεις και με εμπειρία να στήσουν ενα σύστημα σωστά, και όπως παντού υπάρχουν και σκιτζίδες, και vice versa υπάρχουν σωστοί πελάτες που ξέρουν τι ζητανε και πολύ σημαντικό πληρώνουν, ΟΠΩΣ και υπάρχουν και άσχετοι πελάτες άλλοι καλοπροαίρετοι που δέχονται την γνώμη του τεχνικού, και άλλοι λαμόγια άσχετοι που ζητάνε οτι να ναι σε τιμή χώμα και επειδή δεν τους βγαίνει βρίζουν ανθρώπους (λεγε με θέματα στο insomnia απειρα) και κλαίγονται σα παιδάκια.... ΑΥΤΑ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Το συγκεκριμένο παιδί ξρει πολύ καλά την δουλειά του γτ αυτο σπουδασε και αν δεν τον εμπιστευομουν δεν θα τ αφινα να μ το φτιάξει και όσο για την πάστα την πάστα μ την πρωτινε ένας πολίτης στο κοσμοντατα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Για καλό στο λέω όχι για κακό, φτηνό είναι ούτως ή άλλως και κανείς δεν θα σου πεί άν έβαζες την cm οτι έκανες λάθος. Γενικότερα πρώτα ρώτα, κρίνε και μετά επίλεξε μην τα κάνεις ανάποδα. Όσο για τον τεχνικό σου και τον κάθε τεχνικό, θα κάνει τη δουλειά του αλλα θα πρέπει να ασχοληθείς και μόνος σου για να κρίνεις άν είναι καλός ή όχι, μέτριος ή άριστος κοκ. Στα καλώδια πχ του κουτιού σου, οι φωτογραφίες που σου έδειξε ένας συμφορουμίτης δεν πρόκειται να γίνουν απο κανέναν τεχνικό. Θα γίνουν απο 'σένα άν το έχεις μεράκι. Κάτσε απο πάνω του άν είναι γνωστός σου και ξεκίνα να μαθαίνεις. Στην ενδεδειγμένη θέση θα τοποθετήσετε την ψύκτρα και θα συμμαζέψετε τα καλώδια δέν θα σηκώσετε κάναν πύραυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Κατάλαβα πάει το pc , no offense αλλά αυτή είναι η αλήθεια για τους "τεχνικούς", εκτός από ελάχιστους που υπάρχουν και ξέρουν και γουστάρουν την δουλειά. Πρόσφατα πήγα σε arctic mx-2, την προτίμησα μιας και με ελάχιστα λιγότερα χρήματα από την mx-4 4gr πήρα mx-2 8gr και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Λέω διπλάσια ποσότητα με λιγότερα χρήματα και 2 βαθμούς διαφορά σε σχέση με mx-4, καρααξίζει γνώμη μου . Έχω και ένα φακελάκι zalman stg2 που ήταν μαζί με την ψύκτρα, όταν το χρησιμοποιήσω θα πω εντυπώσεις, έχω διαβάσει καλά για αυτή την πάστα. Ωστόσο με κλειστά μάτια σου προτείνω την mx-2. η mx-4 είναι λίγο καλύτερη, αλλά στα ίδια χρήματα έχεις περισσότερη ποσότητα και εγώ για αυτό άλλωστε την προτίμησα, μιας και θέλω να αλλάξω και στο ps3 θερμοαγώγιμη, ήδη παλιότερα το ps3 ήθελε κοντά 3/4 του σωληναρίου της mx-4, μιας και έχει δύο τσιπ το ps3 με αρκετά μεγαλύτερη επιφάνεια από ενός desktop επεξεργαστή . http://www.e-shop.gr/arctic-mx-2-thermal-compound-8g-p-PER.650165 Για εμένα εφόσον δεν ασχολείται και ίσως αλλάξει μια φορά το χρόνο thermal paste, πάει στο καλύτερο που μπορεί να αγοράσει με τα χρήματα που έχει, αν πχ όπως εγώ που μπορεί να βγάλω ψυκτρα η waterblock και 2-3 φορές το μήνα ίσως να συμφέρει να πάρω μεγάλη ποσότητα παρόλα αυτά thernal paste 1 gr συνήθως φτάνει για 3 με 4 εφαρμογές ανάλογα βέβαια και την πάστα και πόσο εύκολα η όχι απλώνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 σωστα σε ολα αυτα π λες εχεις δικιο θα κατσω απο πανω του για να μαθαινω radiohead κια δευτερον την ψυκτρα την πηρα γτ ειχα ρωτησει παλιοτερα εδω και μ του την πρωτιναν γτ εχω στο pc εναν amd phenom ii x6 1090 και επειδη με το στοκ ανεμιστηρακι ανεβαζε θερμοκρασιες το αλλαξα και πηγα σε μια after market ψυκτρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 σωστα σε ολα αυτα π λες εχεις δικιο θα κατσω απο πανω του για να μαθαινω radiohead κια δευτερον την ψυκτρα την πηρα γτ ειχα ρωτησει παλιοτερα εδω και μ του την πρωτιναν γτ εχω στο pc εναν amd phenom ii x6 1090 και επειδη με το στοκ ανεμιστηρακι ανεβαζε θερμοκρασιες το αλλαξα και πηγα σε μια after market ψυκτρα!!!Αν στο κάνε ότι τσάμπα και δεν θέλει λεφτά οκ, αν όμως θέλει να τον πληρώσεις ξεκινά με video στο YouTube και μετά με προσοχή προχωρά μόνος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλή είναι η arctic silver 5, αν είμαστε στο 2006. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλή είναι η arctic silver 5, αν είμαστε στο 2006. Παραμένει μια χαρά, όσο παλιά και να είναι αποτελεί μία από τις καλύτερες θερμοαγώγιμες που κυκλοφόρησαν ποτέ. Σαφώς και υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα, εξακολουθεί να είναι πολύ καλή η arctic silver 5, προσοχή όμως, δεν λέω ότι είναι η καλύτερη από τις τωρινές, απλά τα πάει περίφημα σε σχέση με τις τωρινές θερμοαγώγιμες και τις φτάνει εύκολα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Βασικά για το περισσότερο κόσμο είτε βάλει thermal paste απλό τζατζικι είτε ότι πιο ακριβό βρει η διαφορά είναι ελάχιστη διαφορά θα έχει ειδικά σε στοκ καταστάσεις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Την έχουμε όλοι σπίτι μας, και κανείς (μάλλον) δεν ξέρει αυτή της την ιδιότητα... Ποια είναι? Αν δεν κλοκάρεις, την MX-4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 nutella stress test χαχαχαχαχαχα κλαίω πραγματικά. Τζατζίκι με άνιθο θα ρίχνει 2 βαθμούς στανταράκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Η οδοντόκρεμα είναι η καλύτερη, μετά φυσικά το στερεωτικό μασέλας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 η οδόντοκρεμα θα γυαλίσει και το καπάκι του επεξεργαστη αλλα και την βάση της ψυχτρας...anyway παλαιότερα ειχα κανει δοκιμές μεταξυ pk3 και noctua πάστας στον 8350 και η pk3 ηταν λιγο καλύτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα