Προς το περιεχόμενο

Linux Mint 17.3 Rosa ( Cinnamon )


-nf3rn0_MaSt3R

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες καλησπερα! μετα απο πολλα πολλα χρονια τουλαχιστον 5 λεω να κανω εγκατασταση το συγκεκριμενο λειτουργικο! το εχει κανεις; cinnamon; δε το εχω δουλεψει ποτε! απο διανομες linux εχω δουλεψει debian 6 αν θυμαμαι καλα, ubuntu 12 και fedora 7 τωρα πανε τουλαχιστον 5 χρονια που εχω να ασχοληθω με linux! διοτι ειχα μεινει απο desktop και το laptop λογω υποχρεωσεων ειναι με win7 και στην αρχη το ειχα με dual boot αλλα το κατεργησα και απο τοτε τιποτα! οποτε μπηκα στο κολπο να στησω παλι ενα desktop και μετα απο μερικα review κτλ κατεληξα στο mint (ανοιξα καινουργιο θεμα γιατι δε βρηκα κανενα να ασχολειται με mint) ειναι πανω σε ubuntu οποτε θα ειμαι οκ κατι θυμαμαι απο apt get κτλ

 

πειτε κανενα σχολιο! κατι οτιδηποτε! το desktop θα ειναι all around και το σιγουρο ειναι οτι θα τρεχει με virtual freenas! αυτο ειναι το στανταρακι ολα τα αλλα ειναι ρευστα χεχε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να εχει καποιο αντικειμενο η ερωτηση σου πρεπει πρωτα να μας δωσεις τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη, τι περιφεριακα θα συνδεσεις στο μηχανημα, τι εφαρμογες θα δουλεψεις με το συγκεκριμενο λειτουργικο και τελος τι περιμενεις απ αυτο.

 

Το λειτουργικο ειναι πολυ καλο για αρχαριους χρηστες και για σχετικα συγχρονους υπολογιστες με τουλαχιστον 2GB RAM.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Linux Mint 17.3 "Rosa" Cinnamon x64 το εχω εγκατεστημενο σε virtual machine. Ειναι πολυ καλη επιλογη για αρχαριους (αν εισαι Windows user οπως εγω), ειναι πολυ σταθερη και προσεγμενη διανομη.

 

Προς το παρον δεν κανω dual boot, αλλα δουλευω linux διανομες μεσω virtual machine. Αφου αποκτησω αρκετη εμπειρια, θα προχωρησω σε dual boot, και μετα βλεπουμε.

 

Το OpenSUSE Leap 42.1 ειναι επισης σταθερη διανομη και καταλληλη για αρχαριους.

 

Τελος το Ubuntu/Kubuntu/Xubuntu/Lubuntu 16.04 LTS που βγηκε προσφατα, ειναι καλη επιλογη (υπαρχει και εκδοση με GΝΟΜΕ και ΜΑΤΕ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...