Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πηρανε απο wind για μια προσφορα,δινει κ ενα (αστειας τιμης και ποιοτητας λογικα) ταμπλετ! 
ασχετο το ταμπλετ, τελος παντων. το εθμνα ειναι το εξης. κλασσικα μου εξιδανεικευσαν τα παντα. ειμαι στον οτε και ειπα το οκ στην wind γτ δεν μπορω να δινω 70 ευρω το διμηνο στον οτε μ φαινονται αρκετα για τη τσεπη μου. με την wind θα μου βγαινει 20-30 ευρω λιγότερα το μήνα>
ειμαι σε αρκετα απομακρυσμενη περιοχη. με διαβεβαιωσανε οτι επειδη χρησιμοποιουν(επι πληρωμη) τις γραμμες του οτε θα εχω σιγουρα την ταχυτητα που ειχα και άλλα τέτοια. 

ανχωνομαι αν εκανα τη σωστη επιλογη, δεν εχω καποιον γνωστο μου που να εχει ιντερνετ σε αυτην την εταιρεια να μου πει γνωμη. εσεις πως ειστε??

Να σημειωσω π[ως με οτε αν ημουν αρκετα ευχαριστημενος γτ για μηνες οταν επαιρνα τηλ κοβοτανε το ιντερνετ (ναι, καλα ακουσατε, επεφτε το ιντερνετ οταν επαιρνα τηλεφωνα πουδηποτε). Επισης αρκετες αποσυνδεσεις .

Δημοσ.

καλύτερα να πας ΧΟΛ, δεν είχα θέμα με ΧΟΛ ποτε εγώ

τώρα είμαι με forthnet και είναι απαίσιοι

ούτε με ΟΤΕ είχα θέμα
Δημοσ.

καλύτερα να πας ΧΟΛ, δεν είχα θέμα με ΧΟΛ ποτε εγώ

τώρα είμαι με forthnet και είναι απαίσιοι

ούτε με ΟΤΕ είχα θέμα

Δυστυχώς τέοιες επιλογές δεν υπάρχουνε εδω που μένω. χαχαχ!! οταν λεω απομακρυσμενοι ειμαστε αρκετα απομακρυσμενοι,χωριο!!!

οτε, wind, cyta οι μόνες επιλογές. απο σιτα απογοητευση απο οτε περιπου απογοητευση σιγουρα καλυτερα συγκριτικα με σιτα και τωρα wind :) 

Δημοσ.

δεν κρατάς οτε? για 20 euro να σου φύγει η ψυχική ηρεμία δεν λέει

εκτος και πιάνεις 3-5 mmpbs τότε κρατα wind 

απο προσωπικη εμπειρια η απο εμπειριες αλλων μου το προτεινεις???

θα ηθελα να μαθω.. με οτε πιανω μεχρι 10 mpb (το πακετο που πληρωνω ειναι για 24 βεβαια ,αλλα με τιποτα δνε πιανω τοσο ουτως η αλλως εδω που ειμαι)

Δημοσ.

10mps και grkiniazeis? καλά είσαι

όχι δεν έχω εγώ προσωπική

η μαμά μου είχε στο σπίτι τις και ήταν 2-3 mpbs πιο κάτω στάνταρ

στα 6 κούμπωνε 

με οτε 12
Δημοσ.

10mps και grkiniazeis? καλά είσαι

όχι δεν έχω εγώ προσωπική

η μαμά μου είχε στο σπίτι τις και ήταν 2-3 mpbs πιο κάτω στάνταρ

στα 6 κούμπωνε 

με οτε 12

λογω χαμηλοτερης τιμης πηγα στην wind, δεν ειχα θεμα με τα 10 mbps.. τα 20 ευρω ειναι αρκετα χαμηλοτερα και σιγουρα συμφερει στην τσεπη τετοιους καιρους...απλα επειδη δεν ειχα καποιον να μου πει απο προσωπικη εμεπιρια αν συναντησω μεγαλα προβληματα στη συγκεκριμενη εταιρεια γιαυτο ποσταρα εδω, μηπως και καποιος εχει καποια γνωμη στο θεμα.

ειναι καθαρα θεμα ανασφαλειας γιατι οι εταιρειες χρυσωνουνε το χαπι λενε πολλα και δεν πιστευεις ευκολα πια. εδω με τον οτε και περα απο την ταχυτητα ειχα αρκετα θεματα.. διακοπες συνδεσης , μικρες ταχυτητε;ς στο ασχετο, διακοπη συνδεσης οταν επαιρνα τηλεφωνο και αλλα τετοια 

Δημοσ.

wind εχω εγω στη δευτερη συνδεση σε αλλο σπιτι 500 μετρα απο το αστικο κεντρο και 2 μερες τωρα κομμενο ειναι το ιντερνετ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...