zaskar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Αυτό το πρόβλημα το είχα πάντοτε και τώρα μου είναι πολύ αναγκαίο να το διορθώσω. Ρε παιδιά, έχω το Norton Internet Security 2003 ( δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό ) και όταν λαμβάνω eMail που τα θεωρεί περίεργα ( καταλήξεις exe ) το σύστημα μου απαγορεύει να πάρω τα attachments. Ξέρω πως μπορώ να το λύσω από το Outlook Express ( είναι μια ρύθμιση κάπου στην ασφάλεια ) αλλά εγώ το πρόβλημα το έχω στο Outlook. Ρε παιδιά βοηθείστε. Είμαι καλός χριστιανός και αγαπάω τους συνανθρώπους μου. Χρόνια πολλά!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Έχω κάνει ένα ποστ πριν λίγο καιρό με την λύση, εδώ στο software. Κάνε ένα search για ''unblocking outlook attachments''
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Άστο δεν χρειάζεται. Εδώ είναι: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=362960&highlight=unblocking
infini Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Νομίζω ότι υπάρχει μια επιλογή μέσα στο outlook που το κάνει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποια είναι
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Για το Outlook experess : Εργαλεια-Επιλογες-Ασφαλεια και ξεκλικαρουμε το κουτακι που λεει να μην επιτρεπεται το ανοιγμα και η αποθυκευση συνημμενων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.