Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αγορασα μια αδεια χρησης σημερα απο ebay για windows 7 pro  , μπορω με καποιον τροπο να εξακριβωσω την γνησιοτητα τους;

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω ότι εδώ θα μπορέσεις. Θα κατεβάσεις και τα ISO. :P

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows7

το δοκιμασα  και μου βγαζει  το εξης :

Ο αριθμός-κλειδί προϊόντος που εισαγάγατε φαίνεται να είναι για λογισμικό που έχει προεγκατασταθεί από τον κατασκευαστή της συσκευής. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής για τις επιλογές αποκατάστασης λογισμικού.

αυτο τι σημαινει;;

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει πως το κλειδί είναι OEM.

Δηλαδή είναι από υπολογιστή όπου τα windows ήταν προεγκατεστημένα (π.χ laptop). Οπότε σου λέει μίλα με τον κατασκευαστή της συσκευής για να πάρεις το dvd με τα windows.

Δοκίμασε να το βάλεις, είναι αρκετά πιθανό να έχει μιλήσει με την MS ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε άλλο υπολογιστή.

Στείλε το link από το ebay αν μπορείς.

Δημοσ.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι εγκατάσταση τα windows και να το χρησιμοποιήσεις. :)

Έτσι θα είσαι σίγουρος/σίγουρη πως είναι όλα οκ.

Δημοσ.

Και σε βλέπω να κλαις τα λεφτά σου.

ενεργοποιηθηκαν χωρις κανενα προβλημα τελικα , απλα τωρα  εχω αλλο προβλημα  δεν κανει ενημερωσεις και η ραμ δουλευει στο φουλ  πρωτη φορα  συμβαινει κατι τετοιο 

Δημοσ.

δεν ενημερωνε καθολου ,απο χτες το βραδι το ειχα ,ασε που η ram ειχε σκαλωσει στο 90 %  τελικα  κατεβασα ενα αλλο Iso και ολα καλα  

• Like 1
Δημοσ.

ενεργοποιηθηκαν χωρις κανενα προβλημα τελικα , απλα τωρα  εχω αλλο προβλημα  δεν κανει ενημερωσεις και η ραμ δουλευει στο φουλ  πρωτη φορα  συμβαινει κατι τετοιο 

Τώρα μπορεί να ενεργοποίηθηκαν αλλά σε σε κάποιους μήνες μπορεί να σου βγάλει το κλειδί invalid. Αν δεν στο βγάλει είσαι τυχερός.

• Like 1
Δημοσ.

ε δεν νομιζω ο πωλητης φαινεται αξιοπιστος με αρκετες αξιολογησεις θετικες .αλλωστε πολλοι εχουν αγορασει αδειες κανενας δεν ανεφερε προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...