mylo Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ποιά είναι τα πατακια σε ένα μηχανάκι και πως ακριβώς τα βρήκες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_takis Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Βασικά το μηχανάκι δεν θα έπρεπε να ήταν καν σε ποδηλατόδρομο. Άρα φταίει το μηχανάκι όπως και να έχει το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Λοιπόν πριν κάνα δύο μέρες καθώς προχωραγα πάνω στο ποδήλατο μέσα σε ποδηλατοδρόμο πέρασε ένας με ένα μηχανάκι και τον ακούμπησα στα πατακια κατά λάθος δεν πρόσεξα ότι είναι δίπλα μου με αποτέλεσμα να πέσω ενώ αυτός έφυγε.Το ερώτημα μου είναι μετά από πόσο καιρό μπορώ να κάνω καταγγελία για αυτό το συμβάν?(είδα τι πινακίδες)Και αν κάνω καταγγελια Ποτέ θα ειδοποιηθει ο δράστης? Συγνώμη, αλλά τι ακριβώς θέλεις να καταγγείλεις? Το ότι προκάλεσες ατύχημα? Άσε που για να θεωρηθεί ατύχημα θα πρέπει να υπάρχουν ζημιά ή και τραυματισμός. Εκτός και αν θέλεις να καταγγείλεις το μηχανάκι που μπήκε στον ποδηλατόδρομο ώστε να πάρει πρόστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Το ξέρω ότι αφού δεν κάλεσα την αστυνομία να έρθει αμέσως μόλις έγινε το ατύχημα τσάμπα θα κάνω μήνυση αλλά λεω ΑΝ έκανα Ποια θα ήταν η διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Τον χρόνο σου και τα νεύρα σου τρως. Πρόσεξε μη βγεις και ζημιωμένος. Άστο να πάει στην ευχή, αν μπορούσες να κάνεις κάτι θα μπορούσες να το κάνεις εκείνη την στιγμή και αφού κατάφερνες να σταματήσεις τον μηχανάκια. Τώρα τι ψάχνεις; Φθορές μόνο το ποδήλατό σου έχει. Πως μπορείς να αποδείξεις ότι αυτό το μηχανάκι σου έκανε την ζημιά; Και χωρίς μάρτυρες; Άστο μη χάσεις και λεφτά. Αν κάνεις μήνυση σε κάποιον και αποδειχτεί ότι έγινε χωρίς λόγο, μην ξεχνάς ότι μπορεί να σου την γυρίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν καταλαβαινω τι ρωτας. Διαδικασια για ποιο πραγμα και με τι σκοπο; Αν εκανες μηνυση η διαδικασια θα ηταν να... κανεις μηνυση. Κι απο κει και περα, αφου δεν μπορεις να αποδειξεις το ατυχημα (με ζημιες ή τραυματισμο), θα ηθελες μαρτυρες του περιστατικου για να το κανεις. Τους οποιους δεν εχεις. Σε καθε περιπτωση ξεκινας απο ενημερωση-καταγγελια στην αστυνομια κι αυτοι σε κατευθυνουν αναλογως για το πως οφειλεις να κινηθεις αναλογα την περιπτωση. Εδω πχ δεν υπαρχει τραυματισμος, δεν υπαρχει ζημια, δεν υπαρχουν μαρτυρες, δεν εχει ενημερωθει η αστυνομια κλπ. Δεν βλεπω οτι υπαρχει καποια διαδικασια που θα μπορουσες να κανεις τωρα. Ειναι σαν να μου τη δινει ενας τυπος και για να του την κατσω να παω να του κανω μηνυση οτι με τρακαρε και με εγκατελειψε πριν κανα 2μηνο, χωρις -μεχρι τοτε- να εχω αναφερει πουθενα το περιστατικο, χωρις να εχω κατι γρατζουνισμενο, χτυπημενο και χωρις να εχω καποιον μαρτυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εμενα γιατι μου κάνει "εκανα μ#$×κια προκαλεσα ατυχημα και τον παράτησα - αν συμβαινει κατι και μου κανουν πχ μηνυση μετα απο ποσο καιρο θα το μαθω;"; Sorry αλλα σε φορουμ ειμαστε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εμενα γιατι μου κάνει "εκανα μ#$×κια προκαλεσα ατυχημα και τον παράτησα - αν συμβαινει κατι και μου κανουν πχ μηνυση μετα απο ποσο καιρο θα το μαθω;"; Sorry αλλα σε φορουμ ειμαστε! Δεν έχει σημασία αν το ρωτάει έτσι ή αντίστροφα Αντί να κάθεται να παιδεύεται και να τον τρολλαρει το συμπαν, θα μπορούσε να κάνει ένα τηλεφώνημα σε αστυνομικό τμήμα και να ρωτήσει Απλά πράγματα, αλλά το insomnia-helpline φαντάζει την εύκολη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Είσαι παράνομος όντας ποδηλατης στο δρόμο έτσι απλα αποσο ξέρω,βέβαια υπάρχει μια θολούρα σχετικά με το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ετσι για τα πρακτικά (όχι για την συγκεκριμένη υπόθεση, μιας και εδω δεν υπάρχει τιποτα) όταν κάνεις μια μήνυση, από την ώρα που συνέβη το περιστατικό μέχρι της 12 τα μεσάνυχτα της επόμενης ισχύει η διαδικασία του αυτοφώρου ! Αν τώρα συμβεί κάτι αλλά δεν θες να κάνεις μήνυση μπορείς να φωνάξεις το όργανο να καταγράψει το συμβάν και στην συνέχεια έχεις δικαίωμα μέσα σε τρεις μήνες να κάνεις μήνυση, μετά απο τους τρεις μήνες το περιστατικό διαγράφετε και ειναι σαν να μην έγινε ποτέ ! θα το πω και με ενα παράδειγμα.. γίνεται πχ μια μανούρα στον δρόμο, με βρίζει κάποιος του τραβάω δυο μπουνιές και τον ξαπλώνω.. πες οτι εκείνη την ώρα περνάνε από εκεί οι μπάτσοι η τους παίρνει τηλ κάποιος κ έρχονται .. Αν αυτός μου κάνει μήνυση τοτε μου περνάνε επιτόπου χειροπέδες, με πάνε μέσα και την επόμενη περνάω αυτόφωρο, αν όμως δεν θέλει να μου κάνει μήνυση τοτε γίνεται καταγραφή του περιστατικού λεπτομερώς , γράφουν τα όργανα τι συνέβη (την εκδοχή του και την εκδοχή μου) γίνεται ανταλλαγή στοιχείων και φεύγουμε σαν κύριοι. Μετά αυτός έχει δικαίωμα μέσα σε τρεις μήνες να πάει στο τμήμα και να με μηνύσει , αν περάσουν οι τρεις μήνες και δεν πάει τοτε το συμβάν διαγράφεται και ειναι σαν να μην έγινε ποτέ ! Αυτά .//. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα