Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέραα σε όλους.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει ή έχει (είχε) στην κατοχή του αυτό το κινητό Nokia Lumia 435 ( http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_435-reviews-6942.php ) τις εντυπώσεις του.

Θέλω να το αγοράσω για δώρο και για απλή χρήση οπότε πιστεύω πρέπει να είναι πολύ καλό σε σύγκριση με τα λεφτά του.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Τιμιο ειναι αλλα με μικρη οθονη και κακη φωτογραφικη μηχανη.

Εαν σε παιρνει δες το 550 στο +15ευρω που ειναι ιδιαιτερα βελτιωμενο σε αυτους τους 2 τομεις και τετραπυρηνο.Τελος θα εχει και υποστηριξη απο την microsoft για τα επομενα χρονια.

Εαν δεν σε παιρνει, το 435 ειναι μαλλων οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα απο Ελλαδα, οποτε προχωρα το εαν δεν εχει προβλημα ο χρηστης με τα windows.

Δημοσ.

Το 550 δεν το βρίσκω σε μαγαζι και με μια προχειρη ματιά ούτε στο skroutz. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με τα windows ο χρήστης και θέλω κάτι οικονομικό το πολύ 65€ και αυτό περίπου εκεί βγαίνει.

Η φωτογραφική είναι τόσο χάλια;

Σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου ;)

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/7634031/Microsoft-Lumia-550-8GB.html

Είναι κρίμα να μην πας σε 550 για τόσο μικρή διαφορά. Το 435 είναι τίμιο από λειτουργική άποψη αλλά έχει απαίσια οθόνη και καμέρα. και όταν λέω απαίσια δε υπερβάλλω.

Δημοσ.

αν δεν βρεις το 550 παρε το 532 το ιδιο κινητο είναι με το 435 με διαφορα

- 4πυρηνο αντι 2πυρηνο

- 5mpx αντι  2mpxl

Το είχα παρει για την μητερα μου 60ε τιμιοτατο για τα λεφτα του

Δημοσ.

Τελικα έψαχνα στο skroutz ως nokia lumia 550 και όχι microsoft lumia 550 και για αυτό δεν το βρήκα.

Ξεφεύγει λίγο το budjet μου με αυτά, γιατί υπολόγιζα max 65 € και στο 550 παω στα στα 77, ενώ στο 532 στα 74... :/

Δημοσ.

Για μενα αξιζει να δωσεις τα 10ε παραπανω σε σχεση με τα κερδη που θα εχεις . Εκτος αν το θες μονο για κλησεις κ μηνυματα.

Στη χειροτερη αν δεν το βιαζεσαι περιμενε λιγο μπας κ πεσει καποι από τα 550 532

Δημοσ.

Ειναι κριμα παντως να μην τα δωσεις τα παραπανω 12ευρω για το 550.

Ειναι 2 κατηγοριες πανω.

Ουτε το 532/535 να δεις με τοσο μικρη διαφορα τιμης απο το 550.Οχι οτι ειναι κακα, απλα το 550 ειναι αρκετα καλυτερο για τα 5 ευρω διαφορα, εαν ειχαν μια διαφορα της ταξης του 30-40ευρω να το σκεφτοσουν.

Δημοσ.

Αν δεν σου φτάνουν για το 550, καλύτερα προτίμησε κάποιο άλλο δώρο.Δεν βλέπεται η οθόνη του 435. Ελπίζω πράγματι να μην έχει επαφή με την τεχνολογία ο αποδέκτης για να μην απογοητευτεί με ένα wp.

Δημοσ.

Το είχα πρόσφατα το Lumia 435 οπότε μπορώ να σου πω 1-2 πράγματα...

1)Οθόνη μέτρια. Όταν κρατάς το κινητό ευθεία με τα μάτια σου, τα χρώματα αλλοιώνονται αρκετά. Πρέπει να το κρατάς ψιλο-στραβά το κινητό για να είναι φυσιολογικά τα χρώματα. Και φυσικά, η ανάλυση/ευκρίνεια/πιστότητα χρωμάτων είναι για κλάματα...

2)Κάμερα ανύπαρκτη. Είναι fixed-focus (τεράστιο μειονέκτημα αυτό), χωρίς φλας και με κακή ποιότητα βίντεο.

3)Η μπαταρία και η εμπειρία χρήσης είναι μια χαρά πάντως. Το κινητό πάει σφαίρα παρά τα μέτρια specs του, και η μπαταρία κρατάει αρκετά.

4)Ηχείο, μικρόφωνο και τα υπόλοιπα είναι απλά αξιοπρεπή οπότε δεν γράφω κάτι για αυτά...

Το κινητό, δε το συνιστώ ιδιαίτερα. Καλύτερα, δώσε τα 10-15 ευρώ παραπάνω και πήγαινε στο 550. Η διαφορά τους -ως συσκευές- είναι πολύ μεγαλύτερη από την διαφορά της τιμής τους.

• Like 1
Δημοσ.

Το 532 θα πρότεινα. Το 535 και το 550 έχουν τραγικές κάμερες. Ιδίως το 535. Το 532 έχει αρκετά καλή κάμερα αλλά χωρίς Led flash.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...