2.1Ohm Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Κλτρα να μην κάνει αλλαγή region όμως γτ πρώτον μετά άμα θέλει την τελευταία αναβάθμιση μπορεί να ξαναπεράσει το κινέζικο firmware που από την "εμπειρία" μ με meizu (είναι note 2 , Mx5 ,mx4 pro) με κινεζική ρομ έτρεχαν πολύ κλτρα! Και δεύτερονειναι πιο ασφαλής τροπος το flashingsδν μπορεί να πάθει ΤΠΤ ΤΠΤ ή συσκευή ενώ με την αλλαγή region έχουν αναφερθεί brickarismata 1
navouxodonosoras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Κλτρα να μην κάνει αλλαγή region όμως γτ πρώτον μετά άμα θέλει την τελευταία αναβάθμιση μπορεί να ξαναπεράσει το κινέζικο firmware που από την "εμπειρία" μ με meizu (είναι note 2 , Mx5 ,mx4 pro) με κινεζική ρομ έτρεχαν πολύ κλτρα! Και δεύτερονειναι πιο ασφαλής τροπος το flashingsδν μπορεί να πάθει ΤΠΤ ΤΠΤ ή συσκευή ενώ με την αλλαγή region έχουν αναφερθεί brickarismata εψαχνα και εγω μηπως το κανω αλλα δεν εβγαζα ακρη, ειχα κανει κατι jailbrake σε iphone παλια(ασχετο) αλλα το να κουμπωσω ρομ σε κινεζο καταλαβα οτι δεν ειναι τοσο ευκολο, εγω το φανταζομουν πως περναω καποιο αρχειο το τρεχω και λοιπα αλλα εβλεπα που ελεγαν και αλλου αλλαγη region, χωρις αλλαγη, μετα, αλλου ελεγαν τροπους αλλαγης ρομ αλλα μετα επρεπε να περναω χειροκινητα τα update και αλλοι τροποι που ερχονται κανονικα ota τα updates...ε και εκει καπου το χασα και αφου δεν εβρισκα καποιο ψιλο official τροπο να βαλω international λεω ας το παω σε καποιο μαγαζακι να το κανουν..γιατι καηκα με ολα αυτα. ...το μονο που θα ζητησω να μου διευκρινησει εκει που θα το παω ειναι αν θα εχω κανονικα οποτε βγει καποιο update να μου ερχεται, μην αναγκαζομαι να τα περναω χειροκινητα...
navouxodonosoras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 το τηλεφωνο πεταει, ολα μια χαρα με global...μονο παρατηρησα πως δεν μου ειχαν σβηστει καποιες φωτο στα αρχεια, τωρα αμα εγινε hard reset η οχι δεν ξερω, παντως μια χαρα ειναι... 1
ziaba Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 τι έγινε τλκ το πήγες σε μαγαζί και σου πέρασαν την global? 1
navouxodonosoras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 τι έγινε τλκ το πήγες σε μαγαζί και σου πέρασαν την global? ναι μια χαρα, πρωι το αφησα και σε μερικες ωρες μου ειπε ειναι ετοιμο...δουλευει αψογα, εχω και τα θεματα δωρεαν πλεον, κομπλε,,,το μονο που με παραξενευει ειναι πως ΔΕΝ χαθηκαν καποιες φωτο που ειχα, αφου εκανε reset φανταζομαι για να περασει global, τις βρηκα κανονικα στον φακελο με τα αρχεια....και γενικα μακαρι αμα βγει καμια εκδοσουλα να την βγαλει OTA και να μην χρειαζεται να κανω κατι χειροκινητα...αλλα γενικα αλλη φαση που ξεφορτωθηκα ολο το σκουπιδαριο απο κινα εφαρμογες... 1
konstantinosha Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 καλησπερα καταρχας αξιεζει η αγορα του μχ4 προ για 130 ευρο; ποια ρομ να του βαλω; φλαημ; cm? mui? θελω καμερα καλη και να μην εχει μπαγκς
dimkalogiros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 καλησπερα καταρχας αξιεζει η αγορα του μχ4 προ για 130 ευρο; ποια ρομ να του βαλω; φλαημ; cm? mui? θελω καμερα καλη και να μην εχει μπαγκς Καινουριο η μεταχειρισμενο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα