constantineparas Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική γλώσσα στο λογισμικό,παρά μόνο Κινέζικη,αγγλική. Υπάρχεις τρόπος να έχω ελληνικά ;
saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Λογικα αυτη εχει γιατι ειναι Multi Language:http://www.honorbuy.com/forum/thread-359922-1-1.html Περισσοτερα στο Forum...
newsformobiles Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Στο Coolicοοl, βλέπω ν' αναφέρει καμιά δεκαπενταριά γλώσσες... Languages English, German, Spanish, Italian, French, Portuguese, Russian, Indonesian Language, Polish, Thai, Arabic, Turkish, Vietnamese, Malay, Ukrainian, Greek, Hebrew, Czech, Slovak, Hungarian, Dutch, Slovenian, Croatian, Chinese (simplified), Chinese (traditional), And Etc.
ziaba Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική γλώσσα στο λογισμικό,παρά μόνο Κινέζικη,αγγλική. Υπάρχεις τρόπος να έχω ελληνικά ; Πρέπει να το μετατρέψεις σε διεθνής έκδοση για να περάσεις την 4.7.5i εχει ελληνικά play store http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6602270#post6602270 Το χω κανει στο δικό μου όταν το είχα είχε και ΟΤΑ αναβαθμίσεις κανονικά τα πάντα όλα σαν να το αγοραζες από γερμανο 1
navouxodonosoras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πρέπει να το μετατρέψεις σε διεθνής έκδοση για να περάσεις την 4.7.5i εχει ελληνικά play store http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6602270#post6602270 Το χω κανει στο δικό μου όταν το είχα είχε και ΟΤΑ αναβαθμίσεις κανονικά τα πάντα όλα σαν να το αγοραζες από γερμανο φιλε μου μια απορια...international version και asia απο θεματα ανημερωσεων ειναι πιο μπροστα απο ασια version? και ποιο συχνα?...εχω ενα μχ4 pro ασια και λεω να το κανω international...
ziaba Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 φιλε μου μια απορια...international version και asia απο θεματα ανημερωσεων ειναι πιο μπροστα απο ασια version? και ποιο συχνα?...εχω ενα μχ4 pro ασια και λεω να το κανω international... καντο τώρα τρέχει την Flyme 5.1.6.0G (global-international) παίρνει πιο αργά αναβαθμίσεις άλλα είναι πιο σταθερές με ελληνικά και χωρίς κινέζιες κτλ 1
navouxodonosoras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 καντο τώρα τρέχει την Flyme 5.1.6.0G (global-international) παίρνει πιο αργά αναβαθμίσεις άλλα είναι πιο σταθερές με ελληνικά και χωρίς κινέζιες κτλ εγινε φιλος να σαι καλα...παντως εκει που εχω με την κινεζικη την 5.1.7.0, παιζει να μην την παρει και ποτε ας πουμε αυτη η international ρομ και να χασουμε καποιες βελτιωσεις που μπορει να εχει? λεμε τωρα, τι σε ρωταω και σενα τωρα, αλλα θελω να πιασω το νοημα αναμεσα στις ρομ, δηλαδη αμα η μια ρομ πηρε αναβαθμιση, η αλλη μπορει να μην την παρει ποτε η τα παντα θα παιρνει και στην international αλλα απλα πιο αργα...?
ziaba Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μην το πολύ σκέφτεσαι παρε back up κάντο international και εν δεν σ αρέσει το κάνεις επαναφορά.... ναι παίρνει πιο λίγες αναβάθμισεις αλλά είναι γραμμένες για την ευρωπη πχ να λειτουργούν ολα άψογα ξυπνητήρι, paly store κτλ 1
navouxodonosoras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μην το πολύ σκέφτεσαι παρε back up κάντο international και εν δεν σ αρέσει το κάνεις επαναφορά.... ναι παίρνει πιο λίγες αναβάθμισεις αλλά είναι γραμμένες για την ευρωπη πχ να λειτουργούν ολα άψογα ξυπνητήρι, paly store κτλ οταν λες επαναφορα ειναι κατι ευκολο? οπως και να το κανω international, να το κανω σε καποιο μαγαζι που να ξερουν? η μηπως ειναι κατι απλο να βρω καπου ρομ και να την περασω?
ziaba Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 οταν λες επαναφορα ειναι κατι ευκολο? οπως και να το κανω international, να το κανω σε καποιο μαγαζι που να ξερουν? η μηπως ειναι κατι απλο να βρω καπου ρομ και να την περασω? επαναφορά εννοώ περνάς την κινέζική ρομ πίσω και τέλος (αν το μετατρέψεις σε international δεχτέ όλες τις rom A, C, I, G κτλ....) γίνετε με εντολές και αρχεία ψάξτε δεν είναι τπτ ή βρες κάποιον να σ το κάνει 1
vchristod84 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 οταν λες επαναφορα ειναι κατι ευκολο? οπως και να το κανω international, να το κανω σε καποιο μαγαζι που να ξερουν? η μηπως ειναι κατι απλο να βρω καπου ρομ και να την περασω?Για μελέτησε λίγο εδώ... https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu/4 1
navouxodonosoras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 δυο αποριες ακομα...οταν κουμπωσω international κανω κανονικα ota updates ΑΝ και ΟΤΑΝ βγουν? και το τηλεφωνο εφοσον πρεπει να γινει root για να γινει ολη η διαδικασια, μενει root η συσκευη και αφου κουμπωθει η καινουρια rom?
2.1Ohm Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δν μενει ροοτ όχι είναι σαν το εκανες hard resetαμα θυμάμαι καλά διαγράφονταιτα πάντα! Και όχι κάθε φορά περνάς με τον ίδιο τρόπο το επόμενο update! Κράτα έναback up κ μετά restore 2
ziaba Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 δυο αποριες ακομα...οταν κουμπωσω international κανω κανονικα ota updates ΑΝ και ΟΤΑΝ βγουν? και το τηλεφωνο εφοσον πρεπει να γινει root για να γινει ολη η διαδικασια, μενει root η συσκευη και αφου κουμπωθει η καινουρια rom? κανονικά σου έρχονται ΟΤΑ αφού αλλάζεις region/ID σε international της συσκευής δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι κάθε φορά πάρα την εγκατάστασή του αρχείου αναβάθμισης ... με την καινούρια rom δεν θα χεις root άλλα στα meizu γίνετε πανεύκολα 1
navouxodonosoras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 κανονικά σου έρχονται ΟΤΑ αφού αλλάζεις region/ID σε international της συσκευής δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι κάθε φορά πάρα την εγκατάστασή του αρχείου αναβάθμισης ... με την καινούρια rom δεν θα χεις root άλλα στα meizu γίνετε πανεύκολα ευχαριστω φιλε μου...βρηκα ενα μαγαζακι να το παω αυριο να το φτιαξουν οπως πρεπει για να μην το σκαλισω μονος μου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα