Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε δίλημμα για την αγορά κινητού και πραγματικά θα ήθελα τις γνώμες σας ειδικά από χρήστες των παρακάτω τηλεφώνων. 

Είμαι ανάμεσα σε LG GFLEX2 - LG G3 - IPHONE 5s.

Οι απαιτήσεις είναι αυστηρά οι παρακάτω:

-Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (είμαι ξενοδοχουπάλληλος σε νησί οπότε είναι το μόνο που χρησιμοποιώ σε web surfing παιχνίδια κτλ)

-Άνετο multitasking , όχι lag κολλήματα κτλ. (Μην παίζω hearthstone με παίρνουν τηλ και κολλάνε τα πάντα)

-Τιμή μέχρι 250 ευρώ (το iphone στο σκρουτζ ειναι 300 και θα την έκανα την υπέρβαση λόγο του ότι φίλος μου έχει το κινητό και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις)

-Αν έχει και fm radio ακόμα καλύτερα

-Αν παίρνει (για android) και marshmallow θα ήταν επιθυμητό. 

Πάνω κάτω αυτά και περιμένω τις απόψεις σας γιατί έχω μπερδευτεί λίγο είναι η αλήθεια.

Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

εχω ενα μηνα flex 2. ολα αυτα που θες τα εχει. τωρα με την μπαταρια τη να σου πω. με μόνιμα ιντερνετ μια μερα. χωρις ιντερνετ μπορει και τρις. αλλα εχει ενα ψιλο θεματακι με την οθονη. μου εχουν πει οτι λεγετε  φαινόμενο grain. δλδ στα σκουρα χρωματα κυριος γκρι ειναι σαν κοκους σκονης και γιαυτο το λογο και μονο σκεφτομαι να το δωσω και να παρω G4. αλλα το κινητο σαν γρηγοράδα-φωτο-εμφάνιση  τα σπαει.

Δημοσ.

Φιλε μ θες κινητο με καλη μπαταρια και για να παιζεις παιχνιδια κ κοιτας το 5s που εχει χαλια μπαταρια κ μια οθονη 4΄που σου βγαινουν τα ματια να παιξεις ενα παιχνιδακι κ να δεις ενα βιντεακι;;;Οχι 300 ουτε 200 δεν θα εδινα!!!

Το φλεξ 2 εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων κ μια πολυ ομορφη κ κυρτη οθονη να παιξεις τα παιχνιδια σου!!

Απο μπαταρια μην περιμενεις πολλα πραγματα..

Εγω θα εβαζα στο παιχνιδι κ το sοny xperia Z3 το οποιο εχει ποιοτικη κατασκευη,μια απο τις καλυτερες μπαταριες,δεν εχει φρεσκο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων αλλα ο snp 801 κ η adreno 330 ειναι ακομα power κ σε συνδιασμο με το καλο λογισμικο κ τα 3gb ram θα εισαι μια χαρα,εχει παρει ανδροιδ 6,εχει ραδιο,εχει στερεο ηχο για να ακους τα τραγουδια σου κ ειναι κ αδιαβροχο κ με καλη καμερα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω δει να ζεσταίνεται υπερβολικά οπως έχω διαβάσει στο φορουμ και το δουλευω φουλ.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε Ντελος. 

Η οθόνη του απασχολεί και εμένα. Το Z3 δεν το είχα σκεφτεί σαν συσκευή θα το κοιτάξω και αυτό ευχαριστώ για την πρόταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...