Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα λοιπον ειχε αγορασει ενας γνωστος μου ενα Link.png Site: λαπτοπ απο τον κωτσοβολο την 9/9/1014 χωρις πολλα πολλα το λαπτοπ εβγαλε προβλημα στην οθονη και πηγε και το εστειλε στο service του κωτσοβολου οπου του ειπαν πως το λαπτοπ εχει εναν χρονο εγγυηση και το κοστος επισκευης ειναι 400 ευρω για αλλαγη του πανελ,επειδη εχω διαβασει πολλες φορες εδω στο foroum πως ολα τα προιοντα εντος Ε.Ε. εχουν 2 χρονια εγγυηση και μπορω να τους κανω καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη αν μπορει κανεις να μου πει τι ισχυει και τι μπορω να κανω?? ευχαριστω προκαταβολικα!!

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/536024-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84/

Δωρεάν, διετής εγγύηση (νόμιμη εγγύηση)

Όταν αγοράζετε προϊόντα είτε σε κατάστημα είτε ηλεκτρονικά, δικαιούστε, σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ, ελάχιστη εγγύηση διετούς διάρκειας χωρίς επιπλέον κόστος.

Η 2ετής αυτή εγγύηση είναι μόνο η ελάχιστη που δικαιούστε και ενδεχομένως, η εθνική νομοθεσία της χώρα σας μπορεί να προβλέπει πρόσθετη προστασία. Μην ξεχνάτε ότι κάθε απόκλιση από τους κανόνες της ΕΕ πρέπει να είναι πάντοτε προς όφελος του καταναλωτή.

Εάν το προϊόν που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ταιριάζει στις προδιαγραφές της διαφήμισής του, ο πωλητής οφείλει είτε να το επισκευάσει ή να το αντικαταστήσει δωρεάν, είτε να σας επιστρέψει τα χρήματά σας ή να σας προτείνει έκπτωση στην τιμή.

Θα τους ενημερώσεις με αυτό, και κατευθείαν στον κωτσόβολο θα τρέξουν να σε εξυπηρετήσουν... σε ένα παράλληλο σύμπαν..   :wacko:

• Like 2
Δημοσ.

τους ενημερωσα για καταγγελια φιλε μου και μου ειπαν καντε οτι νομιζετε!!!!!!!!!!!!!! επισης μου ειπαν πως για το λαπτοπ τους δινει ενα χρονο εγγυηση η αντιπροσωπια της hp και δεν μπορουν να κανουν κατι αν καποιος εχει βγαλει ακρη με παρομοια περιπτωση ας γραψει τι πρεπει να κανω

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον Νικο  απο πανω..Πανε στη Hp..Ο Κωτσο και οι τεχνικοι του οτι να ναι λενε...Στν θεση σου θα ριχνα τρελα μπινελικια στον Κωτσο..Ενημερωτικα σε λεω οτι τελευταια εχω κανει ασυλληπτους καυγαδες σε 3 διαφορετικα μαγαζια για τετοια θεματα...Με βλεπανε να μπαινω μεσα και χαναν το χρωμα τους..Κακως που εφυγες ετσι χαλαρα αφου πηγες εκει και δεν τα χωσες...Κακως.

• Like 1
Δημοσ.

εχω βρισει τον μισο κωτσο απο το πρωι και δεν μου απαντανε σε τπτ, ενας μου εδωσε ενα τηλ απο την hp εκει να δεις ο ενας μου εδινε τηλ για αλλο γραφειο και παει λεγοντας χωρις να βγαζω ακρη!!

Δημοσ.

Όταν το αγόρασε ο γνωστός σου ενημερώθηκε ότι έχει ένα χρόνο εγγύηση και όχι δύο; Αν ναι τότε τζάμπα φασαρία

• Like 2
Δημοσ.

αυτο δεν το γνωριζω τεσπα εκανα καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη και στην γενικη γραμματεια καταναλωτη και οτι γινει δεν εχω κατι να χασω!!

Δημοσ.

Καλά έκανες τώρα οσο αφορά το laptop πήγαινε στην hp απευθείας να στο επισκευάσει / αλλάξει και για την εγγυηση στείλε επίσης ενα email στην hp να τους εξηγήσεις την ολη κατάσταση

• Like 1
Δημοσ.

βρισκομαι επαρχια μακαρι να μπορουσα να πηγαινα απο εκει θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα,οσο για το email θα στειλω ισως να γινει και κατι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...