ST0RM Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Γεια σας ! Σημερα αρχισα λιγο mySQL και εχω της εξης ερωτηση. Παω να κανω query ατυη την εντολη, για να δημιουργησω ενα καινουριο table. Αυτος ειναι ο κωδικας(συνηθισμενος απο C#): create table "series" ( id int, movie_name TEXT, episode int, season int ) Μου λεει συνεχεια οτι εχω error in my SQL syntax. 1064. Τι κανω λαθος ?
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κοιταξες καθολου πως πρεπει να γραφτει με κανονικη SQL syntax??
ST0RM Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κοιταξες καθολου πως πρεπει να γραφτει με κανονικη SQL syntax?? Συμφωνα με την code academy, και αυτον τον Ινδο: θα πρεπει να γραφτει ετσι ακριβως.
pmav99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Έψαξες στο ίντερνετ να δεις τι σημαίνει το Error 1064; ΥΓ. ωραίος τίτλος by the way
ST0RM Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Έψαξες στο ίντερνετ να δεις τι σημαίνει το Error 1064; ΥΓ. ωραίος τίτλος by the way Ναι. Αφου το ανεφερα και ποιο πανω. Μάλλον τα αυτάκια είναι το θέμα. Αμα θελεις να βοηθησεις βοηθησε. Αν θελεις να κοροιδεψεις, παρακαλω σταματα.
Tmark Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ναι. Αφου το ανεφερα και ποιο πανω. Αμα θελεις να βοηθησεις βοηθησε. Αν θελεις να κοροιδεψεις, παρακαλω σταματα. Τι εννοείς να κοροιδέψω, σοβαρά μιλάω. Μπορεί να υπάρχει θέμα με τα double quotes ("αυτάκια") στο table declaration. 1
pmav99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ναι. Αφου το ανεφερα και ποιο πανω. Όχι δεν ανέφερες τίποτα. Anyway, στο νετ θα βρεις 2-3 προτάσεις για την αντιμετώπιση του μηνύματος αυτού. Εφάρμοσε τις 1
anon667 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Χωρίς τα αυτάκια το δοκίμασες το create; Μόλις έκανα μία δοκιμή και έπαιξε. 1
Tmark Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Χωρίς τα αυτάκια το δοκίμασες το create; Μόλις έκανα μία δοκιμή και έπαιξε. Κατά τα άλλα τον κοροίδευα. 1
ST0RM Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τι εννοείς να κοροιδέψω, σοβαρά μιλάω. Μπορεί να υπάρχει θέμα με τα double quotes ("αυτάκια") στο table declaration. Α... συγγνωμη !! Απλα εχω φαει τοση κοροιδια σε φορουμς για ερωτησεις που εχω κανει, και επιδη μου ειπες "αυτακια" δεν καταλαβα... και νομιζα οτι με κοροιδευεις.... Ειλικρινα συγγνωμη ! Λοιπον, δοκιμασας χωρις τα "αυτακια" και λειτουργησε !! Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα