Προς το περιεχόμενο

Samsung A3 2016,Samsung A5 2015,Sony xperia M4 Aqua,Lg G4s,Lg Zero


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για κινητο για την μανα μου και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 5 και κλεινω προς το πρωτο βεβαια δεν θελει αλλη μαρκα οπως huawei και motorola.Τωρα εχει ενα Sony xperia j το οποιο ειναι μονοπυρηνο και με 512mb ram και κολλαει απιστευτα.Για απλη χρηση οχι βαριες εφαρμογες και παιχνιδια κανενα ιντερνετ μπαινει και καλη φωτογραφικη θελει...α και να ειναι ομορφο.

Δημοσ.

Παρε της το A5 να βρει το φως της και να ξενοιασεις. Το xperia J είναι και το τελευταίο μονοπυρηνο που κυκλοφόρησε ποτέ, ίσως η μεγαλύτερη κλαπαρχιδια της Sony. Η 2η είναι το M4 Aqua για άλλους λόγους.

 

Για πιο φθηνή επιλογή το J5, το A3 έχει μικρή οθόνη.

Δημοσ.

Για χρηστες που πρακτικα χρειαζοντε καποιο feature phone προσωπικα παντα προτεινω καποιο windows phone.

Με λιγοτερα απο τα μισα χρηματα αγοραζεις ενα lumia 640 που βγαινει και σε διαφορα χρωματα.

Σαν εμπειρια χρησης θα ειναι σιγουρα περιορισμενη αλλα επισης πιο στρωτη και απροβληματιστη απο ολα τα κινητα που ανεφερες.

Δημοσ.

Να είναι όμορφο λέει. Διαφορετικά παίρνει και κινέζικο από το πανέρι. Έκαναν την βλακεία να πάρουν το J τότε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάνε σε wp από την στιγμή που το budget δεν είναι στα 100 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...