kgian Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εδώ και λίγο καιρό γυρίζει στο μυαλό μου η σκέψη αλλαγής του παλιού Honda covic 1.6 2002 που έχω. Να πάρω κάτι πιο καινούριο, ασφαλές, σύγχρονο. Είμαστε μια οικογένεια με 2 παιδάκια. Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα αλλά θέλω να τα κάνω με άνεση, γι'αυτό θέλω αυτόματο. Επίσης θέλω cruise control για τα λίγα ταξίδια που κάνω. Είπαμε θέλω άνεση. Επίσης έχω ορκιστεί δεν θα ξαναπάρω ευρωπαικό. Το ξέρω ότι και τα γιαπωνέζικα φτιάχνονται παντού αλλά απλά πιστέυω στον ιάπωνα. Με μια πρόχειρη ματιά είδα στο ιντερνετ nissan qashqai 1.6 diesel. Τι άλλο παίζει σε τέτοιο επίπεδο μεγέθους-εξοπλισμού-τιμής; Δεν με ενδιαφέρει να είναι suv/crossover αλλά να είναι μεγαλούτσικο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εδώ και λίγο καιρό γυρίζει στο μυαλό μου η σκέψη αλλαγής του παλιού Honda covic 1.6 2002 που έχω. Να πάρω κάτι πιο καινούριο, ασφαλές, σύγχρονο. Είμαστε μια οικογένεια με 2 παιδάκια. Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα αλλά θέλω να τα κάνω με άνεση, γι'αυτό θέλω αυτόματο. Επίσης θέλω cruise control για τα λίγα ταξίδια που κάνω. Είπαμε θέλω άνεση. Επίσης έχω ορκιστεί δεν θα ξαναπάρω ευρωπαικό. Το ξέρω ότι και τα γιαπωνέζικα φτιάχνονται παντού αλλά απλά πιστέυω στον ιάπωνα. Με μια πρόχειρη ματιά είδα στο ιντερνετ nissan qashqai 1.6 diesel. Τι άλλο παίζει σε τέτοιο επίπεδο μεγέθους-εξοπλισμού-τιμής; Δεν με ενδιαφέρει να είναι suv/crossover αλλά να είναι μεγαλούτσικο. Όλα αυτά που λες τα ειχε το civic του 2007 με τα 140 αλογα και 1800 κυβικα ...Είναι το αυτοκινητο που αγαπησα πιο πολύ από ολα χουν περασει απ μενα και δεν είναι και λιγα Αυτοματο /σειριακο κιβωτιο δερματινα καθίσματα με μεγαλοι χωροι και ανεση στο ταξιδι . Του ειχα βαλει και οθονη 2din και το εκανε ακομα πιο ομορφο . Για λιγο εξω από την Λαμια
kgian Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κάτι τέτοιο ψάχνω αλλά φαντάζομαι μέχρι 1600 ή diesel. Οπωσδήποτε αυτόματο και με χώρους. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κάτι τέτοιο ψάχνω αλλά φαντάζομαι μέχρι 1600 ή diesel. Οπωσδήποτε αυτόματο και με χώρους. Οιποις οδηγησει αυτοματαο δεν ξαναπαιρνει μηχανικο ΠΟΤΕ !! Και τωρα το CRV εχω αυτοματο του 2008 Καλο είναι αλλα Civic δεν είναι ...Ας οψεται η πλειοψηφια της οικογενειας. Χωρις δε υγραεριο θα ηταν σε ακινησια . 3
michalisv Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εφόσον θες μονο ιαπωνικό υπαρχουν το qashqai το οποιο βγαινει με αυτοματο cvt(βέβαια εχω ακουσει οτι το cvt ειναι λιγο κατωτερο σε λειτουργία απτα αλλά αυτόματα) και το vitara το οποιο ομως αν δεν κανω λαθος δεν βγαινει με αυτοματο κιβωτιο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εφόσον θες μονο ιαπωνικό υπαρχουν το qashqai το οποιο βγαινει με αυτοματο cvt(βέβαια εχω ακουσει οτι το cvt ειναι λιγο κατωτερο σε λειτουργία απτα αλλά αυτόματα) και το vitara το οποιο ομως αν δεν κανω λαθος δεν βγαινει με αυτοματο κιβωτιο... Αν ομως λεω αν ,εχει σκοπο για υγραεριο γιατι ολα αυτα ειναι ρουγηχτρες το Qashqai ειναι απο τα ελαχιστα που εχουνενα προβλημα .Θελει αλλαγμα καταλυτη γιατι ειναι κεραμικος ...Ρωτσα για συναδελφισσα που το εχει αυτον που εβαλα εγω υγραεριο .
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αν ομως λεω αν ,εχει σκοπο για υγραεριο γιατι ολα αυτα ειναι ρουγηχτρες το Qashqai ειναι απο τα ελαχιστα που εχουνενα προβλημα .Θελει αλλαγμα καταλυτη γιατι ειναι κεραμικος ...Ρωτσα για συναδελφισσα που το εχει αυτον που εβαλα εγω υγραεριο . Οι μαμά καταλύτες σε όλα τα νορμάλ αυτοκίνητα 99.9% είναι κεραμικοί. Βάζεις έναν 350/400αρη μεταλλικό με 200 euro και ειναι κομπλέ.
elvisjedi Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 επισης καλη επιλογη ειναι toyta corolla diesel αυτοματο.πολυ ομορφο αυτοκινητο και toyota που ειναι εγγυηση
michalisv Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αν ομως λεω αν ,εχει σκοπο για υγραεριο γιατι ολα αυτα ειναι ρουγηχτρες το Qashqai ειναι απο τα ελαχιστα που εχουνενα προβλημα .Θελει αλλαγμα καταλυτη γιατι ειναι κεραμικος ...Ρωτσα για συναδελφισσα που το εχει αυτον που εβαλα εγω υγραεριο .Εγω ελεγα για το qashqai diesel.kgian ποσα χιλιόμετρα κανεις το χρονο;
kgian Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κανα 8000; Δεν θέλω υγραέριο. Τα diesel γενικώς συμφέρουν; Έχουν λιγότερα τέλη από τα βενζίνης; Και αισθητά μικρότερη κατανάλωση;
dimitrisOP Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κανα 8000; Δεν θέλω υγραέριο. Τα diesel γενικώς συμφέρουν; Έχουν λιγότερα τέλη από τα βενζίνης; Και αισθητά μικρότερη κατανάλωση; με τα χιλιόμετρα που κάνεις όχι, δεν συμφέρει 3
dollyyy19 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 εχεις σιγουρη δουλεια?δλδ εισαι δημ.υπαλληλος?τοτε διαλεξε και παρε.αν δεν,κατσε στα αυγα σου.
kgian Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα. αλλωστε δεν ρωτάω να πάρω ή να μην πάρω αλλά ποια μοντέλα παίζουν σε αυτή την κατηγορία και με αυτά τα χαρακτηριστικά περίπου ψάχνω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κοιτα για το πετρελαιοκινητο CRV http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33051&subid=2&pubid=7435013
michalisv Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κάνεις λιγα χιλιόμετρα για πετρέλαιο πάντως,ίσως θα ηταν καλύτερα να δεις τις βενζινοκινητες εκδόσεις... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα