Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχαμε δοκιμάσει το πρώτο smartphone της θυγατρικής της Lenovo, ZUK. Τώρα, το κινέζικο startup ανακοίνωσε τον διάδοχο του ZUK Z1 με την ονομασία ZUK Z2 Pro.

To Ζ2 Pro έρχεται με μικρότερη οθόνη από το Z1, η οποία μάλιστα είναι και διαφορετικής τεχνολογίας. Έτσι, ενώ το Z1 εξοπλίζεται με οθόνη 5,5 ιντσών τύπου LCD IPS, το ZUK Z2 Pro διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών τύπου AMOLED. Η ανάλυση παρόλα αυτά παραμένει στα 1080 x 1920 pixels.

Στο εσωτερικό του ZUK Z2 Pro βρίσκουμε το κορυφαίο SoC της Qualcomm, Snapdragon 820, το οποίο συνοδεύεται από 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η εταιρεία πάντως θα ανακοινώσει λίγο αργότερα και μία έκδοση του Z2 Pro με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου που βεβαίως θα είναι οικονομικότερη.

Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels με εικονοστοιχεία 1,4μm και σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0 ενώ η κύρια κάμερα, εξοπλίζεται με αισθητήρα 13 Megapixels ISOCELL με εικονοστοιχεία μεγέθους 1,34μm και σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.8, η οποία διαθέτει phase detection autofocus και επιτρέπει την λήψη video ανάλυσης 4K.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το ZUK Z2 Pro υποστηρίζει 23 τύπους δικτύων και έρχεται με υποστήριξη 4G LTE και VoLTE ενώ δεν απουσιάζουν οι τεχνολογίες WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, GPS και USB Type-C (USB 3.1). Επιπλέον διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, UV sensor, altimeter και heart rate sensor. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3100mAh και υποστηρίζεται Quick Charge 3.0.

Οι διαστάσεις του είναι 145,4 x 70,5 x 7,5 χιλιοστά και το βάρος του είναι 145 γραμμάρια. Από άποψη λογισμικού, βασίζεται στο Android Marshmallow. Η έκδοση με τα 6GB RAM/ 128GB storage θα κυκλοφορήσει από αύριο στην Κίνα με τιμή λίγο πιο κάτω από τα $420 ενώ η έκδοση με τα 4GB RAM/ 64GB storage θα κυκλοφορήσει από τις 10 Μαΐου με άγνωστη για την ώρα τιμή.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Πολύ δυνατό με δύο αρνητικά

1. δεν έχει πια cm

2. Είναι κακασχημο, ειδικά αυτό το κουμπί μπροστά. Samsung Galaxy

Δημοσ.
Την RAM την θέλει για να κρατάει όσο περισσότερες εφαρμογές μπορεί ανοχτές, ώστε να ανοίγουν ακόμη πιο γρήγορα, όταν τις χρειάζεσαι. Μπορεί για σήμερα τα 2GB να είναι αρκετά, αλλά όσο περισσότερη, τόσο καλύτερα.

Τί γκρίνια και αυτή για την RAM, ίσως οι εταιρίες θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την κυκλοφορία ειδικών εκδόσεων των κινητών τους αποκλειστικά για την Ελλάδα, με 512MB.

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να κυνηγάμε τα κορυφαία specs, όταν η δουλειά μας γίνεται άριστα και με τα μισά από αυτά. Άλλα πράγματα θέλουμε.

Bezels, μπαταρία. Δουλέψτε τα, δουλέψτε τα, δουλέψτε τα. Όλοι σας.

• Like 17
Δημοσ.

Εγώ άλλη απορία έχω, γιατί βάζουν στο κινητό 4gb/6gb RAM, αναλύσεις παλαβές κτλ κτλ και στα laptops τρέχουν με 4gb ram και ανάλυση ούτε full hd στις τιμές των 500, δε μιλάω για 1000+ ευρώ.

Όχι ότι με ενοχλεί αυτό το πράγμα μιας και τα 2gb στο κινητό αν τα φορτώσεις με πολύ πράγμα αρχίζουν κολλήματα (τουλάχιστον στο android μιας και δεν έχω δουλέψει άλλα λειτουργικά)

• Like 2
Δημοσ.

Καλά μην συγκρίνεις την ram και τους επεξεργαστές  στους υπολογιστές με τις αντίστοιχες των κινητών.

Πάντως στα κινητά χρειάζεται όλο και περισσότερη ram οπότε εμένα δεν με χαλάει. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξεφεύγει λίγο το πράγμα? Τι 6 gb ram? Τι να τα κάνει το κινητό?

Να ρολαρει επιτελους καλα χωρις lag;

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ξεφεύγει λίγο το πράγμα? Τι 6 gb ram? Τι να τα κάνει το κινητό?

Εγω το κινητο μου το δουλευω σαν το PC μου οταν ειμαι εξω.

Πολλαπλες εφαρμογες ανοιχτες ταυτοχρονα, πολλες καρτελες στον browser, συνηθως και κανενα παιχνιδι ανοιχτο.

Στο pc μου οσο ειχα 4gb ram δεν μου εφταναν, στο κινητο με 3gb τα βγαζω περα, αλλα οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί Android χωρίς ram προκοπή δεν κάνει...Έχει λιγούρες το καημένο και την καταβροχθίζει...στον υπολογιστή δεν σου ανοίγει όλες τις εφαρμογές στην εκκίνηση μήπως τις χρειαστείς κάποτε και γλιτώσεις κάνα δευτερόλεπτο Παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.

Σε 2-3 χρονακια μας βλεπω να συνδεουμε το κινητο με μια οθονη και να εχουμε ολοκληρωμενο pc...

Intel ξυπνα γιατι σε βλεπω να χανεις μεγαλο μεριδιο απο την πιτα σου...

• Like 1
Δημοσ.

Σε 2-3 χρονακια μας βλεπω να συνδεουμε το κινητο με μια οθονη και να εχουμε ολοκληρωμενο pc...

Intel ξυπνα γιατι σε βλεπω να χανεις μεγαλο μεριδιο απο την πιτα σου...

Γίνεται από τώρα με Windows Phone. Δεν χρειάζεται να περιμένεις.

Και η Intel που κολαει; με τα Android;

Έχει βγαλει και αυτή stick με υπολογιστή κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

πλάκα θα έχει σε λίγο να δούμε κινητό με 16gb ram/8gb rom...

Για αυτό έχουμε φτάσει στο σημείο να ανταλλάζουμε ολόκληρα pc με κινητά μέσα στις αγγελίες!

• Like 1
Δημοσ.

μία χαρά η πολυ η RAM είναι πάντα καλοδεχούμενη , για τα σημερινά στάνταρ τα 2gb RAM είναι το μίνιμουμ αν θέλεις ένα αξιοπρεπές multitasking σε όλα τα λειτουργικά και ας μην θέλουν να παραδεχτούν κάποιοι,τα 6gb είναι απλά όνειρο θα μπορείς να έχεις ανοικτά απορίες καρτέλες στον chrome συν παιχνίδια και πολλά άλλα

• Like 1
Δημοσ.

Γίνεται από τώρα με Windows Phone. Δεν χρειάζεται να περιμένεις.

Και η Intel που κολαει; με τα Android;

Έχει βγαλει και αυτή stick με υπολογιστή κανονικά.

δεν συγκρινονται οι επιδοσεις πχ intel atom με snapdragon...Η ιντελ εχει επαναπαυθει με τα pc οπου καθε χρονο πλασαρει μια απο τα ιδια χωρις ουσιαστικο ανταγωνισμο...

Στα smartphones ομως τα πραγματα ειναι διαφορετικα και με την εξελιξη που εχουν σε λιγα χρονια θα ειναι ικανα να κανουν δουλεια κανονικου pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...