forgotten Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 καταρχας δεν ειμαι προγραμματιστης,ειμαι χομπιστας και δημιουργησα ενα μικρο προγραμμα για να με βοηθα σε κατι υπολογισμους στη δουλεια μου σε visual basic ,ειναι βασικα μια υπολογιστικη που υπολογιζει ογκο και βγαζει τελικη τιμη με φπα κλπ ,θελω να την μεταφερω σε android μια και δεν μπορω να κρατω μια ταμπλετα με windows στο χερι στην εργασια.
anon667 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κάτι copy/paste για να παίξεις έτσι κατευθείαν όπως το θες δεν υπάρχει. Μπορείς να πειραματιστείς με xamarin (https://www.xamarin.com/) που το άνοιξε η MS (.net) ή να φτιάξεις μία απλή web εφαρμογή που θα κάνει τους υπολογισμούς που χρειάζεσαι και θα μπορείς να την χρησιμοποιείς μέσω του browser του tablet/κινητού (που αν δεν χρειάζεσαι server κομμάτι καθόλου μπορείς να την ανεβάσεις και στο github και να τρέχει απ'ευθείας από εκεί).
pmav99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κατά πάσα πιθανότητα, μπορείς να το κάνεις και σε excel.
forgotten Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κατά πάσα πιθανότητα, μπορείς να το κάνεις και σε excel. ναι μπορω και στο excell αλλα θελω περιποιημενα πραγματα,ο λογος που το κανω αυτο ειναι καθαρα για χρονο ,στο excel δεν κερδιζω κατι σε χρονο
pmav99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 στο excel δεν κερδιζω κατι σε χρονο Φαντάζομαι ότι θα κάνεις πράξεις όπως και αυτος
M2000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Άλλη περίπτωση! https://en.wikipedia.org/wiki/Alexis_Lemaire
Lanike71 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εγώ όταν χρειάστηκα κάτι αντίστοιχο, το έκανα με javascript. Ανοίγει μία σελίδα σε browser και όλα περιποιημένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα