RedViper Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Χαιρετώ τους Insomniacs. Όπως αναφέρω και στον τίτλο έχω συμβόλαιο 24 μηνών στη Cyta. Μεσα στο 2016 αυτοι αλλαξαν τιμολογιακή πολιτική και μείωσαν τα τέλη διακοπής σε 30 και 70 ευρώ. Εγώ είχα προετοιμαστεί να πληρώσω 120 αλλά δεν με χαλάει να πληρώσω λιγότερο. Οποιος γνωρίζει λεπτομέρειες θα με βοηθούσε πολύ. Τώρα στον νέο πάροχο. Η πρώτη μου επιλογή είναι ο ΟΤΕ και ισως η βοντα. Κάνω πρώτα τη διακοπή και μετά πάω στον πάροχο ή βάζω τη νέα σύνδεση και μετά την διακοπή; Αμα γνωρίζετε και αλλο τροπο παρακαλώ πείτε μου. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, και συγγνώμη για την εμφάνιση αλλά γράφω από κινητό. Υγ. Δεν χρωσταω λογαριασμους στη Cyta Το δελτίο τύπου: http://cyta.gr/el/support/~/media/Files/CYTA/PDF/announcements/151228_timologiakes_tropopoiiseis.pdf
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ο συνήθης τρόπος ειναι κάνεις αίτηση στον πάροχο που θέλεις και αυτος με την σειρά του μιλάει με τον πάρχο που εισαι τώρα και κάνει ολη την διαδικασία χωρίς να πρέπει να κάνεις εσυ κατι αλλο , αυτο γίνεται για να μην μείνεις κιολας χωρίς internet / τηλέφωνο κατα την διάρκεια της μεταφοράς εκτός λίγων ωρών 1
driverpit Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Η μεταφορά από το ένα δίκτυο στο άλλο διαρκεί το πολύ 2-3 ώρες επίσης να υπολογίσεις 70 που θα πληρώσεις στην cyta +35 ευρώ η μεταφορά της γραμμή σου στον νέο παροχο εκτός αν έχει κάποια προσφορά λόγο ημερών 1
manzana Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Πού ακριβως ειδες οτι τα τελη προωρης αποσυνδεσης εχουν μειωθει? Σε 12μηνο συμβολαιο ειναι 72 ευρώ, ενω σε 24μηνο 120 ευρω. Η ανακοινωση που εχεις στο link δεν αναφερει πουθενα για αλλαγες στα τελη προωρης αποσυνδεσης. http://www.cyta.gr/el/ForHome/2Play στο πεδιο τιμοκαταλογος λοιπων χρεωσεων. Τωρα εφοσον εχεις ηδη γραμμη στην cyta, κανεις αιτηση στην εταιρεια που επιθυμεις να πας για μεταφορα γραμμης και φορητοτητα αριθμου, υπολογισε πως κανει περιπου 5-8 εργασιμες για να μεταφερθεις απο τον ενα παροχο στον αλλο. 1
RedViper Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ναι, σωστά τα λες ειναι τέλη αντικατάστασης οχι αποσύνδεσης.
aGka8l Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 αν δεν εχεις χοντρο προβλημα με την cyta γιατι να της κανεις δωρο ετσι τα 120ευρουλάκια σου; Δεν σε βλέπω αποφασιμένο σε ποια εισαι αρα απορίπτω τον λόγω για ote tv οποτε γιατι θες να φυγεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα