vagotron1995 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια.Μου εφερε ενα φιλαρακι το laptop του για να το κανω φορματ γιατι μου ειπε οτι κολλαγε παρα πολυ.Του κανω φορματ,ολα κομπλε, και καποια στιγμη αρχισε το laptop να κολλαει πολυ.Εψαχνα εγω τι μπορει να εφταιγε και εντελως τυχαια ειδα στην διαχειρηση εργασιων οτι η χρηση του σκληρου ειναι 100%.Εβλεπα λυσεις,τις εφαρμοζα,τιποτα.Σημερα λοιπον,οταν ανοιξα το laptop,μου εβγαλε μηνυμα Preparing For Automatic Repair και καθως φορτιζε για να μπει,το laptop εμενε σε μαυρη οθονη.Προσπαθησα να κανω επιδιορθωση απο bootable usb(ειχα αλλαξει το boot order),αλλα τιποτα παλι εμενε σε μαυρη οθονη,ενω πριν το συμβαν,εκανα κανονικα την εγκατασταση των windows με το ιδιο usb.Μαγκες θελω επειγοντως βοηθεια!! Υ.Σ:Το laptop ειναι το Toshiba Satellite C50-B-14D και εχει windows 8.1 64bit.
Stogianz Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Φίλου μου Samsung laptop που είχε το ίδιο πρόβλημα έφτιαξε μόνο μετά απο αντικατάσταση σκληρού δίσκου. Δοκίμασε το λαπτοπ αν λειτουργεί με κάποιον άλλον σκληρό,αν ναι τότε θες καινούργιο δίσκο.
coolerman Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 βγάλε τον δίσκο,και κουμπωσέ τον ως 2ο σε άλλο μηχάνημα(desktop) κατέβασε το hdsentinel και δες health & performance πως πηγαίνει.. αναμένουμε.
vagotron1995 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Δοκιμασα τον σκληρο σε αλλα pc και σε αυτα τιποτα,δεν εμπαινε παλι.Οποτε πρεπει να φταιει ο δισκος.Επισης,δοκιμασα αλλον δισκο στο laptop και δουλευε κανονικα.
dollyyy19 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 κλασικη περιπτωση βλαβης.αλλα και εσυ ενα hirens να μην δοκιμασεις πριν ανοιξεις νημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα