VasKag Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ξεθαβω αυτο το παλιο θεμα μιας και χρειαστηκε να κανω αυτη τη μετατροπη και μου προεκυψε το προβλημα του θεματος. Εχω ενα παλιο usb grabber (http://www.kworld-global.com/main/prod_in.aspx?mnuid=1248&modid=6&prodid=104) το οποιο πριν αρκετα χρονια το ειχα χρησιμοποιησει και ειχα μετατρεψει αρκετες βιντεοκασετες σε dvd με επιτυχια. Σε προσφατη αποπειρα μου τοσο στην αναπαραγωγη (preview) οσο και στη εγγραφη (τελικο αρχειο) δεν εχω ηχο. Εχω το βιντεο (συσκευη) στο οποιο εχω συνδεσει scart to composite ανταπτορα (με διακοπτη in/out). Απο εκει φευγει το γνωστο τριπλο καλωδιο ασπρο-κοκκινο-κιτρινο και παει πανω στο usb grabber. Τελος το usb καλωδιο παει στον υπολογιστη και το "καρφι" παει στην καρτα ηχου. Τι κανω λαθος? Ειναι θεμα συνδεσμολογιας, ρυθμισης στα windows ή software?
Sheogorath Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Το έβαλες στη σωστή θύρα στην κάρτα ήχου? Υποθέτω στην ροζ υποδοχή.
VasKag Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Η ροζ γραφει MIC IN. Εκει δεν το δοκιμασα. Δοκιμασα στο LineIN (γαλαζια)
Sheogorath Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δοκίμασε και την ροζ. Ίσως... Αν δεν είναι κόπος φυσικά
VasKag Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τη δοκιμασα. Τιποτα. edit. Τελικα ηταν η μαυρη. Προφανως αυτα που γραφει το backplate της μητρικης δεν ειναι και αυτα που αντιστοιχουνν στις τρυπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα