Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

σε εναν ssd αν κανει καποιος εγγραφες πχ 20 gb καθε μερα ,κατεβαζει σβηνει αυτον τον ογκο ποση διαρκεια ζωης εχει;

η και με αλλο παραδειγμα σε εναν μηχανικο ακομα και καθε μερα φορματ να κανεις καπου 20gb ,για χρονια δεν παθαινει κατι,ενας ssd θα ειχε οριο;

http://techreport.com/review/27909/the-ssd-endurance-experiment-theyre-all-dead

Δες εδώ αλλά και προηγούμενα αντίστοιχα άρθρα με endurance tests, θα δεις 3ψήφια TB written...

• Like 1
Δημοσ.

HDD με ήλιο ? Ο μόνος λόγος που θα με κάνει να τους προτιμήσω έναντι των SSD είναι η εισπνοή του ήλιου σε ενδεχόμενο άνοιγμα για service και οι αντίστοιχες αστείες φωνές που θα κάνω. Εγώ και ο WD Gold θα είμαστε η "ψυχή του party" 

• Like 9
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι πάρε SSD για storage να σου έρθει ο κούκος αηδόνι...

Προφανώς ούτε οι συγκεκριμένοι είναι οικονομική λύση, γι' αυτό υπάρχουν καλύτερες VFM επιλογές...

• Like 2
Δημοσ.

Με το μπλε τo Johnnie Walker τι μου θυμησες... Σπιτι ενος φιλου μου 17 στα 18 ειχε χωρισει και απο την καψουρα του ανοιξε το συνθετο του σαλονιου (βρηκε το κλειδι κρυμμενο πανω στο χωμα της γλαστρας) και πηραμε το μπλε johnnie... Μονο κοκκινο ειχαμε πιει τοτε στη ζωη μας...

Δεν ξεραμε τοτε τι ηταν και ποσο κανει... Το ειχε πιασει μια δοση και το επινε σαν αναψυκτικο κρατωντας το ψηλα... Μεθυσε, έχυσε και αρκετό johnnie, ξερασε και το σουβλακι που ειχε φαει. Κομματια ο φιλος...

Tην αλλη μερα γυρναει ο πατερας του σπιτι και εγινε της μουρλης.... Ειδε το μπλε Johhnie μισοαδειο....

Ακομα το θυμαται...

• Like 10
Δημοσ.

Μασκαραδες.... μας αφησατε 10 χρονια με τις ιδιες χωρητικοτητες. Θα τα κλεισετε τα μαγαζακια σας οταν με το καλο πεσουν οι τιμες στους ssd.

Σε 5-6 χρονια, πρωτα ο Θεος.

Λομπιστες θα εμφανισετε τοτε τους κλασσικους σκληρους των 10, 20, 40 ΤB.

Ως δια μαγειας. Απο το πουθενα. Απο "thin air", που λενε και στην Αστραλια.

Αλλα θα ειναι αργα. Η κοκκινη αρκουδα των ssd θα σας κατατροπωσει. Γιατι μας συνηθισατε να μας φτανει και να αρκει το 1ΤB.

Το λεει ο Λιακοπουλος. Οχι εγω.

• Like 10
Δημοσ.

Ως χρήστης σκληρών δίσκων για 27 χρόνια (Απο το 1989) μπορώ να πω με σιγουρότητα οτι η χειρώτερη μάρκα δίκων ήταν η MAXTOR και αμέσος μετά η  Seagate. Αλλά απο ότι φένεται η Western Digital έχει αρχίσει να χάνει σε αξιοπιστία. Εγω προσωπικά πέρνω μόνο TOSHIBA,HGST και κανά Samsung άμα λάχει.

blog_q3stats_manufacturer-e1444680042365

εχω εναν maxtor 10 χρόνια και δεν εχω χάσει όλα αυτα τα χρόνια ουτε μια φωτογραφια. ειναι εξωτερικος 320gb, και τον έχω για ταινιες- φωτογραφιες. το μόνο που δεν μπορει να τον τεσταρει το sentinel να δω σε τι φαση βρίσκεται.

wd εξωτερικος, mybook τον είχα στο ψυγειο για να σωσω τα αρχεια που είχα μέσα και ευτυχως μπορεσα και τα μετεφερα ετσι. το επαθε 1 μηνα μετα τη ληξη της εγγυησης. seagate επίσης κάηκε, μια και καλη, το καλο οτι μου στειλανε άλλον. εμπειρικά μιλώντας  

• Like 1
Δημοσ.

είχα πολλούς samsung 1TB, μετά έκανα μετάβαση σε toshiba 2TB, και τώρα 2x seagate 4TB. Failure δεν είχα μέχρι τώρα αλλά πάντα ανά μήνα έχω 2ο δίσκο που ενημερώνω το Backup του πρώτου για να είμαι ήσυχος.

Θα αναγκαστώ να πάρω (κάποια στιγμή) 1TB SSD καθώς όποτε κάνω μοντάζ γεμίζω 670GB uncompressed πριν εξάγω τελικό έργο και με μαγνητικό δίσκο τρώω καθυστέρηση.

• Like 1
Δημοσ.

2 Re σε raid 0 και τωρα 2 στα 3 χρονια 24/7/365 ουτε κιχ...... ισως απο τους καλυτερους συνδυασμους για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.... τωρα ακομα καλυτερα...

Δημοσ.

εχω εναν maxtor 10 χρόνια και δεν εχω χάσει όλα αυτα τα χρόνια ουτε μια φωτογραφια. ειναι εξωτερικος 320gb, και τον έχω για ταινιες- φωτογραφιες. το μόνο που δεν μπορει να τον τεσταρει το sentinel να δω σε τι φαση βρίσκεται.

wd εξωτερικος, mybook τον είχα στο ψυγειο για να σωσω τα αρχεια που είχα μέσα και ευτυχως μπορεσα και τα μετεφερα ετσι. το επαθε 1 μηνα μετα τη ληξη της εγγυησης. seagate επίσης κάηκε, μια και καλη, το καλο οτι μου στειλανε άλλον. εμπειρικά μιλώντας  

Ψυγειο? Για πες γιατι εχω 2 που δεν τους αναγνωρίζει  

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι εχουμε δει failures απο σχεδον καθε μαρκα που υπαρχει και υπηρχε, το οτι εχω εναν maxtor που ακομα δουλευει, ενα wd που ακομα δουλευει, ενα seagate που ακομα δουλευει, μεχρι και εναν ibm deathstar που ακομα δουλευει δεν λεει τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...